Agentii GS Bet si orarul acestora

8,0k 0

GS Bet, o agentie de franciza a reusit sa-si dezvolte afacerea in mai toate colturile tarii. Desi multa lume nu au incredere in ei, necrezand in seriozitatea acestei agentii de franciza, cei de la GS Bet au reusit sa deschida peste 200 de agentii in intreaga tara ( mai precis, 222).

gsbet.gif

In Bucuresti, agentia are 5 agentii in sectorul 1, 16 agentii in sectorul 2, 4 agentii in sectorul 3, 5 agentii in sectorul 4, doar una in sectorul 5, 11 agentii in sectorul 6. In imprejurimile Bucurestiului se afla de asemenea o serie de agentii; vorbim de agentiile din Bragadiru, Jilava, Pantelimon, Snagov, Voluntari, Snagov, Voluntari, Otopeni. In ceea ce priveste orarul GS Bet, acesta este unul din cele mai bune de pe piata pariurilor de cartier. Acesta incepe in jurul orei 10:00 ( cu + / - 5 minute ) si se termina in jurul orei 22:00.

Astfel, toti pariorii vor fi multumiti a incerca toate meciurile din oferta GS Bet, fie si daca acestea incep la ora 10:30, fie si daca incep in jurul orei 22:00 ( 21:45 spre exemplu, cand multe meciuri de Uefa Champions League au loc ) . De aceea, in ceea ce priveste orarul, GS Bet are un plus.

Pariază acum de pe telefon sau tabletă la cea mai bună agenție online!