Gets Bet Verificare bilet – vezi cum verifici biletele de pariuri jucate online și offline

2023-01-18 05:50:00 56,1k 0

Am văzut că foarte mulți pariori întreabă cum se poate verifica biletul de pariuri la Gets Bet, motiv pentru care voi aborda acest subiect în cele ce urmează. Pentru că acest operator oferă atât pariuri online cât și offline, voi lua la rând fiecare din cele două moduri de joc.

Deschide cont și joacă la pariuri online cu un super bonus de bun venit fără rulaj!

Descoperă oferta propusă

 

1.Gets Bet verificare bilet la pariuri stradale

getsbet pagina de start

Intră pe getsbet.ro și dă click pe opțiunea ”Agenții”. Aceasta te va redirecționa către site-ul destinat pariurilor offline și agențiilor stradale. În partea dreapta sus vei găsi un widget intitulat ”Verifică bilet”. Aici trebuie introdusă seria de bilet, exact cum apare aceasta pe biletul de pariuri. Este scrisă mare, în partea de sus a biletului, așa că nu ai cum să o ratezi.

Apasă pe butonul de căutare, iar biletul tău va fi afișat în centrul paginii. În dreptul fiecărui meci va fi trecut un simbol în funcție de statusul pariului (câștigător, pierzător, în desfășurare sau anulat). Tot acolo poți vedea suma jucată, pronosticurile alese și câștigul total. Așa se face la Get’s Bet verificarea biletului de pariuri, simplu și rapid.

gets bet bilet cu cod

getsbet verificare bilet online rezultate

 

2.Cum parcurg procesul de verificare bilet Gets Bet la pariuri online?

Intră pe getsbet.ro și dă click pe opțiunea ”Online”. Vei fi redirecționat către site-ul de pariuri online GetsBet. Loghează-te pe cont (vezi AICI cum se deschide unul) și dă click pe numele de utilizator din colțul dreapta sus. Se va deschide un drop-menu care conține o secțiune Istoric, care la rândul ei cuprinde mai multe opțiuni: Pariuri deschise, Istoric pariere, Istoric cazinou, Istoric Tranzacții și Informații despre bonusuri. Din ”Pariuri Deschise” poți vedea o listă cu toate biletele aflate în desfășurare, în timp ce ”Istoric Pariere” îți va arăta o listă cu toate pariurile decise. Acestea pot fi filtrate în funcție de momentul în care ai pariat. Deci dacă joci online, procesul de verificare bilet Get Bet este foarte ușor de parcurs.

getsbet istoric pariere

gets bet istoric pariuri sportive

 

3.Pot consulta la Get Bet rezultate ale pariurilor jucate?

Atât site-ul de pariuri online Get’s Bet, cât și cel de pariuri offline conțin câte o secțiune de Rezultate. Însă acestea sunt diferite. Cea de pe site-ul destinat pariurilor stradale conține rezultate de la foarte puține evenimente sportive (în special tenis), dar în schimb oferă o gamă largă de rezultate loto de la toate extragerile aflate în oferta Gets Bet.

getsbet loterie interfata de site

De partea cealaltă, secțiunea de rezultate Gets Bet de pe site-ul destinat pariurilor online nu conține rezultate loto, dar oferă scoruri și statistici de la evenimente sportive din peste 30 de sporturi. Practic toate meciurile și competițiile aflate în oferta de pariuri Get’s Bet pot fi găsite aici; astfel poți afla rapid deznodământul unui meci sau a unei curse pe care ai pariat sau pe care ai intenționat să pariezi.

Deschide cont și joacă la pariuri online cu un super bonus de bun venit fără rulaj!

Descoperă oferta propusă!

getsbet interfata de website ponturi

Case de pariuri online recomandate
Betano
Betano
Încasează la Betano 80RON FREEBET + 100 FREESPINS fără depunere și fără rulaj!
Superbet
Superbet
Încasează bonusul Superbet de 50RON FREEBET fără depunere
NetBet
NetBet
Încasează la Netbet 100RON fără depunere!
Unibet
Unibet
Încasează la Unibet un pariu fără risc de 300RON + 150FS în Burning Hot!
Winmasters
Winmasters
Încasează bonusul Winmasters de 100% până la 500RON + 40RON FREEBET
Mozzart Bet
Mozzart Bet
Încasează bonusul Mozzartbet de până la 1750RON - CLICK AICI
eFortuna
eFortuna
Încasează bonusul Fortuna de 100% până la 500RON - CLICK AICI

Te-ar mai putea interesa și:

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult