1. Home »
 2. Stradale »
 3. Excelbet verificare bilet – cum aflu dacă am câștigat?

Excelbet verificare bilet – cum aflu dacă am câștigat?

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-25 11:49:00

image Excelbet verificare bilet – cum aflu dacă am câștigat?

Excelbet este o casă de pariuri prezentă doar offline, dar la care joacă destul de mulți pariori, motiv pentru care în cele ce urmează vreau să îți arăt cum se parcurge procesul de verificare bilet pe excelbet.ro.

Vrei să joci la pariuri sportive online cu un super bonus de bun venit?

Descoperă acum cea mai bună ofertă

 

1. Verificare bilet Excelbet – cum verific biletele jucate offline?

Procedeul este destul de simplu, dar totuși un pic mai complicat decât la alte case de pariuri stradale. În primul rând, ia biletul de pariuri în mână și uită-te la ce scrie deasupra câștigului maxim. Aici este trecută o serie de bilet, dar și un cod de bilet, exact ca în poza de mai jos. De aceste două lucruri ai nevoie pentru a îți verifica biletul la Excelbet.

 

Acum intră pe site-ul excelbet.ro, iar în partea de stânga jos vei vedea că se află un widget intitulat ”Verifică pariuri sportive și pariuri live”. Sub se află două chenare în care va trebui să introduci seria și codul biletului. Le introduci exact așa cum apar ele pe bilet, chiar dacă conțin caractere speciale precum ” ”.

excelbet interfata website

 

La final apasă pe butonul ”Verifică pariul”, după care se va deschide o fereastră precum cea din poza de mai jos. La ”Stare Pariu” este menționat dacă ai câștigat sau nu, iar mai jos la Evenimente poți vedea care pariuri ți-au ieșit, și care te-au scos de pe bilet. Dar eu îți urez ca acesta să fie cât mai verde! În final, la ”Info bilet” sunt trecute informații precum agenția unde ai jucat, ora la care ai plasat biletul, suma jucată, câștigul potențial, taxe plătite etc. Așa cum poți vedea, la Excelbet verificarea biletului se face într-un mod destul de simplu. 

Vrei să verifici rapid dacă ai câștigat? Joacă la una din casele de pariuri online recomandate!

excelbet pariuri sportive website pagina

 

2. Excelbet verificare rezultate - cum verific rezultatul unui eveniment?

Poți consulta la Excelbet rezultate Sport și Loto accesând opțiunea corespunzătoare din meniul din dreapta al site-ului. Se va deschide o pagină de unde poți selecta ziua, tipul de eveniment (Sport / Loto), iar apoi țara și competiția/ loteria. Este foarte simplu și intuitiv, așa că te vei descurca fără probleme. 

excelbet pariuri sportive

Deși serviciul de verificare rezultate la Excelbet este unul destul de bun și amănunțit, nu este o idee rea să utilizezi și servicii terțe. De exemplu procesul de verificare bilet flashscore poate fi o alternativă bună deoarece acesta este cel mai bun serviciu de rezultate live din lume. Găsești aici nu doar rezultate din fotbal, ci și din alte sporturi precum tenis, baschet, hochei și multe altele (inclusiv sporturi electronice). Pe lângă scoruri live, ai acces în timp real și la alte statistici precum cornere sau poeesie, iar la meciurile importante poți chiar vedea videouri cu golurile înscrise sau știri cu ultimele noutăți. Toate acestea pot fi de real folos oricărui parior.
 

3. Excelbet Păreri - Pariuri, Loto, Bonus și Promoții

Excelbet nu este la fel de cunoscută precum alte case de pariuri stradale cum ar fi Superbet, Fortuna sau Casa Pariurilor, însă oferă servicii de calitate. Pe lângă pariuri sportive poți plasa inclusiv pariuri pe cele mai populare loterii din lume, dar și pe loterii virtuale precum Jackpot Excel 6. Poți paria chiar și pe curse de câini. Indiferent pe ce joci, nu uita că procesul de verificare bilet Excelbet este același, acesta fiind foarte ușor de parcurs, așa cum ai putut vedea mai sus.

Site-ul la Excelbet are o interfață simplă, dar intuitivă, fiind ușor de accesat chiar și de către cineva cu puțină experiență în pariuri sportive. În stânga paginii vei găsi un meniu vertical din care poți accesa Oferta Zilei de astăzi, sau cea din următoarele 3, 6 sau 12 ore. Tot din respectivul meniu poți vedea oferta de pariuri pe zile, oferta de pariuri pe sporturi, oferta loto, rezultate sport și loto sau rezultate live loto. Tot de acolo poți vizualiza și promoțiile, cele mai importante fiind:


Bonus la pariuri multiple

 • 100% Pentru 23-30 meciuri jucate
 • 90% Pentru 22 meciuri jucate
 • 80% Pentru 21 meciuri jucate
 • 75% Pentru 20 meciuri jucate
 • 70% Pentru 19 meciuri jucate
 • 65% Pentru 18 meciuri jucate
 • 60% Pentru 17 meciuri jucate
 • 55% Pentru 16 meciuri jucate
 • 50% Pentru 15 meciuri jucate
 • 40% Pentru 14 meciuri jucate
 • 35% Pentru 13 meciuri jucate
 • 30% Pentru 12 meciuri jucate
 • 25% Pentru 11 meciuri jucate
 • 20% Pentru 10 meciuri jucate
 • 15% Pentru 9 meciuri jucate
 • 10% Pentru 8 meciuri jucate
 • 7% Pentru 7 meciuri jucate
 • 5% Pentru 6 meciuri jucate

Atunci când joci 23+ de meciuri pe bilet pentru a putea încasa bonusul maxim, îți va piere tot cheful de a verifica meci cu meci rezultatele. De aceea procesul de verificare bilet Excelbet se va dovedi a fiind foarte util.

Șansă 11 meciuri

Celebra promoție Șansă este disponibilă și la Excelbet. Poate fi destul de enervant ca atunci când îți verifici biletul Excelbet să constați că te-a scos un singur meci. Dacă ai minim 11 evenimente sportive pe acesta de cotă 1.25+, atunci vei primi totuși un câștig egal cu 10% din total împărțit la cota pariului pierzător. Ca să nu zici că pleci cu mâna goală.

Pariuri Live - Taxe 0%  

O altă ofertă interesantă este cea de taxă 0% la pariurile live. Deci nu va trebui să achiți taxa standard de 5% care se aplică de obicei la biletele jucate offline. Agențiile Excelbet au o ofertă live destul de variată pentru un operator offline. Desigur, și biletele jucate live pot fi verificate pe site-ul agenției. Procesul de verificare bilete live este același ca la cele plasate pre-meci.

 

4. Excelbet verificare bilet- ce trebuie să mai știu?

Excelbet este o casă de pariuri prezentă doar offline, deci nu oferă pariuri pe internet. Dacă ai juca la o agenție online, atunci procesul de verificare bilet ar fi ceva mai simplu deoarece pe contul de pariuri ai o secțiune ”Istoric” unde poți vedea dintr-un singur click dacă ai câștigat sau nu. De asemenea, sunt anumite case de pariuri online noi la care dacă le instalezi aplicația pentru mobil, poți primi notificări pe ecranul principal al telefonului în momentul în care biletul este decis. Să nu mai spun de faptul că eventualele câștiguri sunt plătite instant, iar balanța financiară actualizată automat, astfel încât te vei prinde destul de rapid dacă ai câștigat sau nu.

Casele de pariuri online vin și cu multe alte avantaje. Acestea sunt deschise 24 / 7, deci poți paria, juca la cazino sau poți pune bilete loto la orice oră din zi sau din noapte. La o agenție online și oferta de pariuri este mult mai generoasă, atât ca număr de evenimente sportive acoperite, cât și ca opțiuni de pariere. Un alt avantaj important ce merită menționat este acela că pe net vei beneficia de bonusuri atractive de bun venit, plus că poți profita și de pe urma a diferitor promoții ocazionale valabile pentru toți clienții. Pentru mai multe informații despre acest subiect accesează articolul: Pariuri online vs pariuri offline?

Sigur, nu toate casele de pariuri online oferă servicii la fel de bune, așa că trebuie să ai grijă pe care le alegi. Dacă te-am făcut curios, atunci poți vedea mai jos lista cu agențiile recomandate de noi, dar și bonusul pentru prima depunere oferit de fiecare în parte. De asemenea, poți vedea AICI o listă actualizată cu cele mai atractive oferte la pariuri sportive online în 2024, iar AICI poți descoperi casele de pariuri online recomandate, adică cele care noi considerăm că oferă per total cele mai bune servicii!

Vezi aici Top case de pariuri online recomandate în 2024 și bonusurile oferite

Case de pariuri online recomandate

Betano
L1170664W000663
500RON bonus la pariuri sportive
Deschide cont și încasează până la 500 RON la pariuri sportive Betano!
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet
L1203785W001253
100% până la 500RON
Încasează bonus de 500RON bonus la depozit!
Deschide cont
Se aplică T&C
NetBet
L1160651W000195
50RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 50RON FREEBET fără depunere la Netbet!
Deschide cont
Se aplică T&C
Unibet
L1160657W000330
300RON pariu fără risc
Încasează un pariu fără risc de 500RON + 300FS CASH!
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzart Bet
L1203414W001173
200% până la 1750RON
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Deschide cont
Se aplică T&C
MrBit
L1213854VW001295
100% până la 200RON
Încasează un bonus de bun venit de 100% până la 200RON la MrBit!
Deschide cont
Se aplică T&C
Winmasters
L1160650W000194
până la 600RON
Încasează bonusul Winmasters de până la 600 RON
Deschide cont
Se aplică T&C

Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+82.9
Câștigate
10
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+59.32
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Tudor Cosma
+48.56
Câștigate
33
Pierdute
19

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX