Excelbet verificare bilet – cum aflu dacă am câștigat?

28,6k 0

Excelbet este o casă de pariuri prezentă doar offline, dar la care joacă destul de mulți pariori, motiv pentru care în cele ce urmează vreau să îți arăt cum se parcurge procesul de verificare bilet pe excelbet.ro.

Vrei să joci la pariuri sportive online cu un super bonus de bun venit?

Descoperă acum cea mai bună ofertă!


EXCELBET VERIFICARE BILET - CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL?

  1. Verificare bilet Excelbet - cum verific biletele jucate offline?
  2. Cum verific rezultatul unui anumit eveniment?
  3. Recomandările noastre pentru o verificare mai facilă

 

1. Verificare bilet Excelbet – cum verific biletele jucate offline?

Procedeul este destul de simplu, dar totuși un pic mai complicat decât la alte case de pariuri stradale. În primul rând, ia biletul de pariuri în mână și uită-te la ce scrie deasupra câștigului maxim. Aici este trecută o serie de bilet, dar și un cod de bilet, exact ca în poza de mai jos. De aceste două lucruri ai nevoie pentru a îți verifica biletul la Excelbet.

excelbet verifica bilet

 

Acum intră pe site-ul excelbet.ro, iar în partea de stânga jos vei vedea că se află un widget intitulat ”Verifică pariuri sportive și pariuri live”. Sub se află două chenare în care va trebui să introduci seria și codul biletului. Le introduci exact așa cum apar ele pe bilet, chiar dacă conțin caractere speciale precum ” ”.

excelbet interfata website

 

La final apasă pe butonul ”Verifică pariul”, după care se va deschide o fereastră precum cea din poza de mai jos. La ”Stare Pariu” este menționat dacă ai câștigat sau nu, iar mai jos la Evenimente poți vedea care pariuri ți-au ieșit, și care te-au scos de pe bilet. Dar eu îți urez ca acesta să fie cât mai verde! În final, la ”Info bilet” sunt trecute informații precum agenția unde ai jucat, ora la care ai plasat biletul, suma jucată, câștigul potențial, taxe plătite etc. Așa cum poți vedea, la Excelbet verificarea biletului se face într-un mod destul de simplu. 

Vrei să verifici rapid dacă ai câștigat? Joacă la una din casele de pariuri online recomandate!

excelbet pariuri sportive website pagina

 

2. Excelbet verificare rezultate - cum verific rezultatul unui anumit eveniment?

Poți consulta la Excelbet rezultate Sport și Loto accesând opțiunea corespunzătoare din meniul din dreapta al site-ului. Se va deschide o pagină de unde poți selecta ziua, tipul de eveniment (Sport / Loto), iar apoi țara și competiția/ loteria. Este foarte simplu și intuitiv, așa că te vei descurca fără probleme. 

excelbet pariuri sportive

 

3. Excelbet verificare bilet- ce trebuie să mai știu?

Excelbet este o casă de pariuri prezentă doar offline, deci nu oferă pariuri pe internet. Dacă ai juca la o agenție online, atunci procesul de verificare bilet ar fi ceva mai simplu deoarece pe contul de pariuri ai o secțiune ”Istoric” unde poți vedea dintr-un singur click dacă ai câștigat sau nu. De asemenea, sunt anumite case de pariuri online la care dacă le instalezi aplicația pentru mobil, poți primi notificări pe ecranul principal al telefonului în momentul în care biletul este decis. Să nu mai spun de faptul că eventualele câștiguri sunt plătite instant, iar balanța financiară actualizată automat, astfel încât te vei prinde destul de rapid dacă ai câștigat sau nu.

Sigur, nu toate casele de pariuri online oferă servicii la fel de bune, așa că trebuie să ai grijă pe care le alegi. Dacă te-am făcut curios, atunci poți vedea mai jos lista cu agențiile recomandate de noi, dar și bonusul pentru prima depunere oferit de fiecare în parte. De asemenea, poți vedea AICI o listă actualizată cu cele mai atractive oferte la pariuri sportive online în 2020, iar AICI poți descoperi casele de pariuri online recomandate, adică cele care noi considerăm că oferă per total cele mai bune servicii!

Vezi aici Top case de pariuri online recomandate în 2020 și bonusurile oferite

100% EXTRA până la 300RON
Betano 100% EXTRA până la 500RON
Betfair 5 FREEBET-URI X 100RON


Te-ar mai putea interesa și:

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi