1. Home »
  2. Stradale »
  3. Cum te poti angaja la o agentie de pariuri din cartier?

Cum te poti angaja la o agentie de pariuri din cartier?

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-25 11:48:00

image Cum te poti angaja la o agentie de pariuri din cartier?

Agențiile de pariuri din cartier (agențiile offline) sunt printre cele mai căutate locuri de muncă în rândul tinerilor, și de aceea în acest articol mi-am propus să îți prezint modul în care te poți angaja la o astfel de agenție.

De peste 20 de ani pariurile online evolueazã. Vezi care este cea mai apreciatã agenție!

 

Job-ul de operator pariuri stradale, cu bune și rele

Tinerii, în mod special tinerele, sunt tot mai atrase de acest job. Munca prestată nu este una istovitoare și în plus pe lângă salariu, se mai pot primi și bacșișuri, adică diverse sume lăsate de persoanele care câștigă bilete. Plus că un astfel de loc nu este foarte greu de prins, deoarece există foarte multe agenții stradale în România, plus că condițiile de angajare sunt destul de lejere (detalii mai jos). Nu este de mirare în aceste conditii că în anii precedenți jobul de ”operator agenție de pariuri” era în top 3 joburi căutate pe site-urile de profil.

Sigur, nu este totul lapte și miere, nici pe departe. De regulă salariul nu este unul foarte mare, iar programul poate fi destul de lung, incluzând și multe ore lucrate în weekend. Sigur, condițiile de muncă diferă de la operator la operator – în unele părți este mai bine, în altele este destul de rău. Plus că mai contează și la ce sucursală nimerești să lucrezi, pentru că sunt anumite agenții unde bate vântul și abia ai câte un client din când în când, în timp ce altele sunt arhipline și nu ai deloc timp de odihnă, mai ales în zilele bogate în evenimente sportive de top. Și de preferat să nu te angajezi la o agenție amplasată într-o zonă dubioasă deoarece unele locații sunt frecventate de persoane care sunt puse pe scandal.

 

Ce cerințe trebuie să îndeplinesc pentru a mă angaja la o casă de pariuri?

Pentru a te angaja ca operator trebuie să îndeplinești anumite condiții și să dai dovadă de anumite calități, deoarece în caz contrar nu vei fi angajat sau vei rezista destul de puțin timp. Trebuie să ai cunoștințe medii de operare PC, disponibilitate de lucru în ture (cum am zis mai sus, vei lucra anumite weekend-uri, și probabil atunci vei avea și cei mai mulți clienți), trebuie să dai dovadă de seriozitate și punctualitate, și să ai o atitudine pozitivă orientată către client în condițiile în care tot timpul vei interacționa cu pariori. De regulă poți prinde un astfel de job chiar dacă nu ai experiență în domeniul muncii, dar consituie un avantaj faptul că ai mai lucrat în trecut pe un post unde ai fost în relație directă cu clienții.


Cum aplic pentru jobul de operator pariuri sportive?

Cam la fel cum aplici pentru orice alt job. Poți intra pe diferite site-uri de job-uri (eJobs, MyJob, Olx etc) și să cauți posturi de acest gen pentru a vedea dacă este unul în vecinătatea ta. O a doua metodă și mai simplă, ar fi să vezi ce agenții de pariuri se află la tine în oraș și la care ți-ar fi cât de cât ușor să te deplasezi dacă ești angajat. Apoi trimite un mail operatorilor care dețin respectivele sucursale pentru a întreba dacă au acolo vreun loc vacant , iar în cazul în care nu au roagă-i să te informeze dacă un astfel de loc se eliberează pe viitor. Astfel te vor băga probabil într-o bază de date. Și dacă tot dai o tură prin oraș, poți să te uiți și pe ușile sau pe geamurile agențiilor deoarece uneori chiar acolo vei vedea anunțuri de genul ”Angajăm operator”. Cam atât ar fi de spus, dar dacă mai ai întrebări le poți adresa mai jos și voi încerca să te ajut cu un răspuns.

Ofertã bunã = câștiguri mai mari. Vezi agenția recomandatã de PariuriX.com


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX