1. Home »
  2. Stradale »
  3. Cum îți verifici biletul la cele mai bune case de pariuri stradale în 2024

Cum îți verifici biletul la cele mai bune case de pariuri stradale în 2024

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-25 11:51:00

image Cum îți verifici biletul la cele mai bune case de pariuri stradale în 2024

Află cum se verifică biletul de pariuri la cele mai bune agenții stradale: Superbet, Stanleybet, Casa Pariurilor, Bet Cafe Arena, Gets Bet, Fortuna Bet, Total Bet, Winner, Power Bet, Excelbet și altele. Ghid simplu cu poze pentru cei mai importanți operatori offline ca să afli rapid dacă ai câștigat!

Vrei să joci la pariuri sportive online cu un super bonus de bun venit?

Descoperă acum cea mai bună ofertă


Atunci când pariezi online este destul de ușor să-ți verifici biletul de pariuri indiferent de site-ul de pariuri pe care te joci, deoarece fiecare are o secțiune ”Istoric” unde poți vedea o listă cu toate biletele tale, atât cele aflate în desfășurare cât și cele decise. La agențiile stradale este un pic mai dificil, dar nu cu mult, deoarece toți operatorii importanți oferă pe site-ul propriu o opțiune prin care poți introduce codul biletului tău, după care va fi afișat statutul acestuia. Dar să vedem exact care este procedura la fiecare agenție în parte. 
 

1. SUPERBET VERIFICARE BILET COD

Superbet (D.ONJN 1562/25.08.2016) este fără îndoială una dintre cele mai apreciate și cele mai dezvoltate case de pariuri stradale, care de curând a lansat și o platformă de pariuri online. Dar momentan ne interesează cum se verifică biletul la agențiile offline Superbet.

Superbet verificare cod - Atunci când pui un bilet la o sucursală Superbet vei observa că în partea de sus a acestuia scrie undeva: ”Cod bilet”. 

superbet-verificare-bilet-1.png

Intră pe superbet.ro și vei vedea că în meniul orizonal din partea de sus a paginii se află o opțiune care se numește la fel: ”Verificare bilet”. Aici trebuie să completezi codul de pe biletul tău și să apeși pe acel buton reprezentat printr-o săgeată. 

superbet-verificare-bilet-2.png

Se va încărca o fereastră în care vor fi listate toate meciurile tale; vei putea vedea care sunt câștigătoare, care sunt pierzătoare și care sunt încă în desfășurare.  

superbet-verificare-bilet-3.png

 

2. STANLEYBET VERIFICARE BILET ONLINE

În primul rând trebuie să faci o diferență între platforma de pariuri online și site-ul dedicat pentru pariuri offline. Spre deosebire de alte agenții care oferă atât servicii online cât și offline pe același site, Stanleybet (D.ONJN 1280 /29.06.2016) are câte un site separat pentru fiecare platformă în parte. Dacă vrei să pariezi pe internet la Stanleybet atunci trebuie să intri pe stanleybet.ro. În schimb, dacă vrei să generezi sau să verifici un bilet pentru agențiile de cartier va trebui să intri pe stanleysports.ro.  

Află care sunt casele de pariuri online licențiate în România la care poți juca în legalitate!

În partea de sus a paginii Stanleysports scrie mare ”Verifică-ți biletul de pariere”, astfel încât este imposibil să nu observi această opțiune. Aici trebuie să introduci două coduri: cod bilet și cod câștigător. Dacă te uiți pe biletul tău Stanleybet vei vedea că în partea de sus a acestuia scrie ”Cod bilet”, iar lângă este trecut o combinație de mai multe cifre. Întai este afișat un set de șase cifre, urmat de un set de cinci cfire cu o liniuță între ultimele două și apoi este un nou set de șase cifre. Primul set de cifre reprezintă codul biletului ce trebuie trecut în primul chenar de pe site, iar ultimele șase cifre de pe bilet reprezintă cod câștigător ce trebuie introdus în cel de-al doilea chenar. Mai jos ți-am pregătit două imagini ca să înțelegi exact despre ce este vorba. 

stanleybet-verificare-bilet-1.png
superbet-verificare-bilet-2.png

 

3. VERIFICARE BILET CASA PARIURILOR

Procesul de verificare a biletului la Casa Pariurilor (D.1289 /29.07.2016) este destul de similar cu cel de la Superbet, deci nu voi intra prea mult în amănunte. Dacă intri pe casapariurilor.ro vei vedea că în partea dreaptă se află un chenar unde poți introduce PIN-ul biletului, după care vei afla care este statutul acestuia.  

casa-pariurilor-mobil.png

Cei de la Casa Pariurilor au și o aplicație pentru mobil foarte interesantă. Ca orice aplicație pentru telefoane / tablete și aceasta oferă posibilitatea de a paria online și de a accesa informații ce țin de contul de pariuri. Însă ea mai vine cu câteva plusuri interesante. În primul rând, o poți folosi pentru a găsi cea mai apropiată agenție de cartier. În al doilea rând, o poți utiliza pentru a verifica biletul la pariuri. Poți să introduci codul biletului sau poți să scanezi direct codul QR de pe acesta. După ce faci acest lucru vei primi notificări direct pe telefon din care vei afla care este statutul biletului tău de pariuri și ce rezultate au ieșit la meciurile pe care le-ai jucat. Astfel poți afla ultimele noutăți chiar dacă nu ești acasă în fața unui calculator. Aceasta mi se pare o facilitate foarte interesantă, pe care n-am mai văzut-o prin alte părți. 

Renunță la agențiile stradale și descoperă avantajele oferite de pariurile online!

casa-pariurilor-mobil.png

 

5. GETS BET VERIFICARE BILET

Tot ce trebuie să faci este să intri pe getsbet.ro, iar în partea dreaptă a paginii principale vei vedea opțiunea ”Verifică bilet” unde trebuie să introduci codul de pe bilet, exact ca și la agențiile prezentate mai sus. Dacă ai nevoie de un tutorial ceva mai amănunțit despre procesul de verificare bilet Gets Bet, atunci accesează ACEST ARTICOL.

gets-bet-verificare-bilet.png

 

6. VERIFICARE BILET FORTUNA BET

Dintre agențiile de pariuri care oferă atât pariuri online cât și pariuri offline, Foruna Bet (D.ONJN 1560/25.08.2016) este fără îndoială cea mai bună alegere. Dacă ai plasat un bilet la o agenție de cartier și vrei să-l verifici, atunci intră pe site-ul agenției Fortuna, selectează din meniul orizontal de sus opțiunea ”Pariază în agenții”, iar apoi în partea dreaptă vei vedea că este un chenar ”Verifică bilet” unde trebuie să introduci caracterele de sub codul de bare de pe bilet. Așa se parcurge la Fortuna Bet verificare bilet! 

Joacă acum la Fortuna Bet - verifică biletul pentru a afla dacă ai câștigat! 

Te așteaptă un pariu fără risc de 50% până la 300RON CASH, fără rulaj!

fortuna-verificare-bilet.png

Dacă vrei să pariezi la Fortuna Bet atunci recomand s-o faci online deoarece beneficiezi de un bonus atractiv pentru prima depunere pe care îl poți descoperi aici: https://pariurix.com/agentii/fortuna/promotii. În aceeași ordine de idei recomandăm agemții de top pe net precum unibet.ro, sportingbet.ro, netbet.ro, betano.ro sau betfair.ro deoarece oferă destul de multe avantaje în detrimentul celor offline, plus că și ponturile la pariuri propuse de specialiștii noștri sunt bazate pe oferta online, deci o parte din acele recomandări ar putea lipsi din oferta operatorilor stradali. Am auzit mulți pariori plângându-se că nu au găsit la agenții de cartier pronosticurile recomandate pentru Biletul zilei, iar astfel nu au mai putut să parieze. Dar să revenim la procesul de verificare bilet la cele mai tari agenții de pariuri stradale. 

 

7. Verificare bilet Total Bet

Și aici procesul de verificare bilet este unul foarte simplu. Pe biletul de pariuri, deasupra meciurilor jucate, scrie ”seria biletului”. Cu acel cod te duci frumos pe site-ul www.tbet.ro și îl introduci în chenarul ”Verificare bilet”, după care dai Enter. Vezi să ai cursorul mouseului deasupra respectivel căsuțe pentru că altfel nu îți ia comandă, plus că nu există un buton de verificare. Pentru mai multe informații despre verificarea biletului de pariuri la Total Bet accesează ACEST ARTICOL

Descoperă acum biletul zilei Total Bet propus de specialiștii PariuriX!

 

8. Winner verificare bilet

Nici procesul de verificare bilet Winner nu îți va ridica dificultăți. În partea de jos de tot a biletului ai un cod de verificare online pe care va trebui să îl introduci pe site-ul winner.ro. Exact ca în pozele de mai jos! Apoi apeși pe butonul Verificare, iar ca prin magie va apărea o listă cu toate meciurile jucate de tine și cu statusul acestora (câștigătoare / pierzătoare / în desfășurare). Așa vei ști imediat dacă ții în mână bilete câștigătoare Winner, sau dacă norocul nu ți-a surâs ... din nou. Pentru mai multe detalii CLICK AICI.

Cote bune, pariuri de pe mobil, promoții tentante >>> Pariază online acum!

 

9. Excelbet verificare bilet

Aici procedeul este un pic mai complicat pentru că trebuiesc introduse două coduri în loc de unul singur, iar unul din ele arată ce-i drept cam ciudat. Pe biletul de pariuri, deasupra câștigului maxim, este trecută o serie de bilet și un cod de bilet. Ambele vor trebui introduse pe site-ul excelbet.ro în căsuțele corespunzătoare. Pentru alte informații despre procesul de verificare bilet Excelbet dă un click aici.

 

10. Baumbet verificare bilet

La momentul actualizării acestui articol (2024) nu mai mergea să verifici online biletele de pariuri jucate la agenții stradale BaumBet. Așa că va trebui să te duci la cea mai apropiată sucursală să rogi casiera să îl verifice pentru tine, sau poți lua la mâna fiecare meci de pe bilet pentru a vedea dacă a ieșit sau nu. Dacă în schimb joci online (ceea ce noi recomandăm), poți verifica foarte rapid dacă ai câștigat sau nu. 

  • Intră pe baumbet.ro și loghează-te pe contul de pariuri. Dacă nu ești deja client, poți deschide un cont acum și primești un bonus de bun venit de 100% până la 500RON!
  • Accesează Contul Meu – Istoric Cont.
  • Dă click pe ”Istoric pariuri sportive” pentru a accesa istoricul pariurilor tale. Aici poți căuta biletele dorite în funcție de dată și status. Pentru mai multe detalii accesează ACEST ARTICOL.

Joacă acum la pariuri online la Baumbet!

Te așteaptă un bonus de 100% până la 500RON!

 

11. Go Bet verificare bilet

Go Bet este o filială din cadrul Superbet, unde toate agențiile sunt deschise în franciză. Așa că și modul de verificare bilet Go Bet este similar cu cel de la Superbet. În partea de jos a biletului, sub codul de bare, ai un cod pe care trebuie să îl introduci pe site-ul gobet.ro în chenarul ”Verificare bilet” din colțul dreapta sus. Se va deschide o fereastră care conține o listă cu toate meciurile jucate de tine, și statusul acestora (câștigător, pierzător, în desfășurare). Pentru mai multe detalii recomand articolul: ”Go Bet verificare bilet 2024 - află instant dacă ai câștigat

 

12. Mozzart verificare bilet

Mozzartbet oferă atât pariuri offline cât și online, așa că hai să începem cu prima din ele. În partea dreapta sus a biletului, sub codul de bare, ai un cod format din 3 grupuri de numere separate prin liniuțe. Fiecare grup trebuie introdus în căsuța corespunzătoare pe site-ul Mozzartbet. Unde mai exact? Este o întrebare buină, pentru că noul site mozzarbet.ro nu conține un link către secțiunea de ”Verificare Bilet”, dar o poți accesa direct prin următorul link: https://www.mozzartbet.ro/ro/pariuri/status-bilet/

Dacă în schimb ai jucat la pariuri online, atunci va trebui să te loghezi pe cont și să accesezi tabul ”Bilete” din colțul stânga sus al site-ului. Aici vei putea vedea o listă cu toate biletele jucate de tine, și le vei putea filtra în funcție de diferite criterii (status, bilete jucate doar la pariuri sau doar la loto, etc). Așa cum poți vedea, procesul de verificare bilet Mozzart este foarte ușor de parcurs. Pentru detalii suplimentare citește și articolul : ”Mozzart verificare bilet – află dacă ai câștigat la Mozzartbet!” 

În acest articol am vorbit despre superbet verificare bilet, dar și despre modul de verificare a biletului de pariuri la alte agenții stradale precum Stanleybet, Casa Pariurilor, Bet Café Arena, Fortuna Bet etc. Dacă vrei un scurt tutorial și despre o altă agenție care nu este pe listă, poți da un reply mai jos.

Vrei să joci la pariuri sportive online cu un super bonus de bun venit?

Descoperă acum cea mai bună ofertă!

 

13. Power Bet verificare bilet

Dacă ai plasat la Power Bet pariuri sportive, atunci vei dori să afli în cel mai scurt timp dacă biletul tău a fost sau nu câștigător. Procesul de verificare bilet Power Bet se parcurge și el extrem de simplu. Intră pe www.powerbet.ro, iar în colțul din dreapta sus vei vedea că este un chenar unde trebuie să introduci numărul biletului. Apasă pe butonul de ”Verifică”, iar dacă numărul este corect, atunci se va deschide o fereastră în care va fi afișat biletul tău. Nu există momentan foarte mutle agenții Powerbet în țară, dar numărul acestora este în continuă creștere.

 


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+40.26
Câștigate
16
Pierdute
8

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX