1. Home »
 2. Stradale »
 3. Cum consult rezultate la Superbet, Casa Pariurilor, Fortuna și alte agenții?

Cum consult rezultate la Superbet, Casa Pariurilor, Fortuna și alte agenții?

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-25 11:46:00

image Cum consult rezultate la Superbet, Casa Pariurilor, Fortuna și alte agenții?

Află cum poți verifica rezultate ale meciurilor pariate direct pe site-urile principalilor operatori stradali din România: Superbet, Casa Pariurilor, Fortuna Bet, Stanleybet, Bet Cafe Arena, TotalBet și alții.

Deschide cont și joacă la pariuri sportive online cu un bonus atractiv de bun venit!

 

REZULTATE PARIURI SPORTIVE 2024 – ce vei găsi în acest articol?

 1. Superbet rezultate loto și pariuri sportive
 2. Casa Pariurilor rezultate loto și sporturi (fotbal, tenis etc)
 3. Stanleybet rezultate live și rezultate sistem
 4. Rezultate Fortuna – statistici pe zeci de sporturi
 5. Total Bet rezultate sport, Cota Magică și Extra Magic
 6. Mozzart pariuri sportive rezultate live
 7. Go Bet rezultate sport, Go Six și Loto
 8. Excelbet rezultate Sport, Live și Loto
   

1. Superbet rezultate loto și pariuri sportive

Poți consulta scoruri, statistici și rezultate la Superbet direct de pe site-ul operatorului, acesta având o secțiune ”Rezultate” accesibilă din meniul principal. Aici nu vei găsi rezultate doar din sport, ci și din celelalte tipuri de evenimente aflate în oferta agenției după cum urmează:

 • Superbet rezultate sport – găsești aici scoruri și statistici de la meciuri și evenimente sportive încheiate din peste 10 discipline sportive diferite, toate aflate în oferta Superbet.
 • Superbet rezultate live – aceasta este o secțiune de Live Score ce oferă informații de la meciuri aflate în desfășurare. Ca și în cazul secțiunii precedente, sunt acoperite 10 sporturi diferite.
 • Superbet rezultate loto – conține rezultatele de la toate loteriile internaționale aflate în oferta loto de la superbet.ro. Acestea sunt afișate de regulă în maxim un sfert de oră de la momentul încheierii unei extrageri, dar în cazul anumitor loterii care au loc mai rar e posibil să dureze și mai mult de o oră până sunt afișate numerele câștigătoare.
 • Rezultate Superbet pe jocuri virtuale – aici găsești rezultate la jocuri virtuale precum Lucky Six, Lucky X, fotbal virtual, câini și multe altele aflate în oferta de pariuri online.
 • Agenții – dacă secțiunea de mai sus se axa pe jocurile virtuale de pe internet, aceasta oferă statistici de la Besix și cursele de câini din locații stradale.

Dintre toate aceste secțiuni, cea mai căutată de către pariori la Superbet este cea de rezultate live fotbal.

Află mai multe despre platforma Superbet Pariuri Sportive – rezultate live, ofertă sportivă, bonusuri, cote etc. 

 

2. Casa Pariurilor rezultate loto și sporturi (fotbal, tenis etc)

Și cei de la Casa Pariurilor au o secțiune de ”Rezultate” accesibilă din colțul dreapta sus a paginii principale. Aceasta conține 3 secțiuni:

 • Casa Pariurilor rezultate Sporturi – Cele mai căutate sunt rezultatele din fotbal la Casa Pariurilor, dar sunt oferite și scoruri din alte 9 sporturi, printre care tenis, baschet, handbal sau hochei pe gheață.
 • Casa Pariurilor rezultate live – Fotbalul este și aici în prim plan, dar putem consulta scoruri în timp real de la toate disciplinele sportive aflate în oferta acestui operator.
 • Casa Pariurilor rezultate loto  – deoarece oferă pariuri loto, era normal să aibă și o secțiune de rezultate loto unde să poți vedea ce numere au ieșit la cele mai populare loterii internaționale din lume. Rezultate de la Grecia Kino, Polonia Multi, Win For Life și multe altele te așteaptă aici! Tot de aicci poți consulta rezultate și de la lloteria virtuală Lucky Six

Pe lângă secțiunea de rezultate, Casa Pariurilor mai are și o secțiune de ”Statistici” accesibilă tot de pe pagina principală unde poți găsi foarte multe informații utile de la multe competiții mari, medii și mici din fotbal, tenis, volei,rugby, snooker și alte discipline sportive.

 

3. Stanleybet rezultate live și rezultate sistem

În primul rând vezi că Stanleybet are două site-uri: stanleybet.ro și stanleysports.ro. Primul site este dedicat pariurilor online și nu conține o secțiune de ”Rezultate”. Cel de-al doilea în schimb este destinat agențiilor stradale, și conține o secțiune de scoruri foarte avansată care acoperă un număr foarte mare de meciuri. Am găsit aici rezultate pe aproximativ 35 de sporturi diferite, așa că Stanleybet poate fi o sursă bună de informare pentru sporturi mai puțin populare.

Vrei să joci la pariuri sportive online? ACEASTĂ AGENȚIE te întâmpină cu un bonus de nerefuzat!

 

4.  Rezultate Fortuna – statistici pe zeci de sporturi

Dintre agențiile prezentate în acest articol, Fortuna Bet are cea mai dezvoltată secțiune de ”Rezultate”, asta și pentru că ea furnizează statistici nu doar celor care pariază offline, ci și pariorilor care joacă pe platforma de pariuri online efortuna.ro. Și toată lumea știe că agențiile de pariuri online de top (printre care se află și Fortuna) oferă pariuri pe o gamă largă de sporturi, și implicit și rezultate din toate aceste discipline sportive.

Astfel găsim la Fortuna rezultate din sporturi precum mini-fotbal, fotbal australian, fotbal de sală, sărituri cu schiurile, sporturi electronice, badminton, MMA și multe alte discipline. Partea și mai bună este aceea că nu găsim scoruri doar de la meciuri deja încheiate – am găsit la Fortuna rezultate live de la partide aflate în desfășurare, acestea putând fi accesate din meniul ”Livescore”. Această secțiune este furnizată de către BetRadar, unul dintre cei mai mari provideri de statistici și scoruri LIVE din lume, deci poți fi sigur că informațiile furnizate sunt de cea mai înaltă calitate.

Accesează acum la Efortuna rezultate de la meciurile care te interesează și utilizează chiar acum un pariu fără risc de 100RON CASH, fără condiții de rulaj!

 

6. Total Bet rezultate sport, Cota Magică și Extra Magic

În mod surprinzător Total Bet este operatorul cu cele mai multe agenții stradale din România (peste 1,000), așa că nu este o surpriză că destul de mulți pariori intră pe acest site pentru a consulta scoruri și rezultate. Dacă intri și tu pe tbet.ro și accesezi secțiunea de ”Rezultate”, vei găsi aici 6 sporturi (fotbal, tenis, baschet, volei, baseball și snooker), dar și două opțiuni suplimentare: Cota Magică și Extra Magic (jocuri exclusive oferite de Total Bet).

Secțiunea de rezultate Total Bet nu este per total cea mai completă, motiv pentru care recomand să optezi pentru un site care se focusează pe scoruri și statistici precum cele enumerate mai sus la paragraful cu Bet Café Arena.

Ofertă sportivă bogată, cote atractive și o platformă avansată de pariuri live >>> pariază chiar acum!

 

7. Mozzart pariuri sportive rezultate live

Am văzut că sunteți mulți care căutați pe Google termeni precum ”mozzart pariuri sportive rezultate live” sau ” mozzart pariuri sportive rezultate” așa că am zis să abordez și acest subiect. Pe site-ul Mozzartbet vei găsi o secțiune ”Rezultate” (accesibilă din meniul din stânga, apasă pe butonul din stânga sus pentru a îl deschide) unde poți vedea scoruri și statistici de la toate meciurile aflate în oferta de pariuri Mozzartbet. Aici poți vedea ce pariuri au fost câștigătoare sau pierzătoare pentru o gamă largă de opțiuni, de la câștigător meci până la combinații de pariuri sau Pauză / Final. Din păcate nu mai poți consulta la Mozzart rezultate loto, deși pe vremuri se putea.

 

8. Go Bet rezultate sport, Go Six și Loto

Go Bet este un operator de pariuri stradale destul de nou în România care aparține de mult mai consacratul Superbet, diferența cea mai mare dintre cele două branduri fiind aceea că agențiile Superbet aparțin direct de compania mamă, în timp ce locațiile Go Bet sunt deschise în franciză. Dacă intri pe gobet.ro vei vedea că una din secțiunile principale este cea de ”Rezultate”, aceasta conținând mai multe opțiuni:

 • Go Bet rezultate sport – te așteaptă scoruri și statistici din 10 sporturi, dintre care nu lipsesc bineînțeles fotbalul, tenisul sau baschetul.
 • Go Bet rezultate loto – spre deosebire de alți operatori mai consacrați, pe gobet.ro chiar putem vedea ce numere au ieșit la loteriile internaționale din  ofertă. Italia Keno 10e Loto, Slovacia Keno sau Colorado Cash 5 sunt doar câteva din extragerile acoperite.
 • Rezultate Go Bet pe evenimente virtuale – găsim secțiuni separate pentru jocuri virtuale populare precum Go!Six, Go!Race sau Go!Fotbal.

Deschide cont și joacă la pariuri sportive online cu un bonus atractiv de bun venit!

 

9. Excelbet rezultate Sport, Live și Loto

Ultima agenție de cartier pe care o abordăm în acest articol este Excelbet, adică fostul Sky Bets. Odată intrat pe excelbet.ro, vei vedea că meniul principal din stânga paginii acoperă două secțiuni de rezultate după cum urmează:

 • Rezultate Excelbet Sport și Loto – aici poți vedea pe zile rezultate de la evenimente sportive deja încheiate (incluzând curse de câini), dar și de la loterii internaționale sau loteria virtuală Excel 6.
 • Excelbet Rezultate Live Loto – acesta este un serviciu pe care l-am văzut la puțini operatori din România prin care poți urmări live video extrageri la loterii populare precum Grecia Kino, Slovacia Keno, Italia Keno, Win For Life, Win For Live Numerone și Letonia Keno 2.

Dacă ai citit acest articol, ai aflat printre altele cum poți verifica rezultate loto la Casa Pariurilor, rezultate sportive la Superbet și multe altele.

DESCOPERĂ TOP CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX