1. Home »
  2. Stradale »
  3. Bet Arena verificare bilet – află chiar acum dacă ai câștigat!

Bet Arena verificare bilet – află chiar acum dacă ai câștigat!

Baicu Marius
Baicu Marius

2018-08-13 16:35:18

image Bet Arena verificare bilet – află chiar acum dacă ai câștigat!

Bet Arena (fostul Bet Café Arena) este una dintre cele mai apreciate case de pariuri stradale din România, iar mai nou ea oferă și pariuri online. Pentru că știu că acesta este un subiect foarte căutat de către pariori, în cele ce urmează îți voi arăta cum se parcurge procesul de verificare bilet Bet Arena!

Deschide cont și joacă la pariuri sportive online cu un super bonus de bun venit!

 

Bet Arena verificare bilet – ce vei găsi în acest articol?

  1. Bet Café Arena verificare bilet la pariuri offline
  2. Verificare bilet Bet Arena la pariuri online
  3. Cum consulți la Bet Café Arena rezultate ale pariurilor jucate?

 

1.Bet Café Arena verificare bilet la pariuri offline

Înainte agenția oferea doar pariuri offline și avea un site pe care puteai consulta oferta sportivă din agențiile de cartier, dar și pe care puteai să parcurgi procesul de verificare bilet Bet Café Arena. Puteai chiar și să scanezi codul QR al biletului cu un dispozitiv mobil pentru a afla instant dacă ai câștigat.

Dar de când compania a fost preluată de Superbet, agenția a început să ofere și pariuri pe internet, iar site-ul a fost înlocuit în întregime cu unul destinat pariurilor online. Astfel acum nu mai poți verifica online biletele jucate în agenții stradale, nici de pe PC și nici de pe telefon.

Nu știm dacă aceasta este doar o problemă temporară, sau una definitivă. Dar cert este că acum dacă vrei să verifici dacă ai câștigat, trebuie să te duci în cea mai apropiată sucursală stradală și să rogi casiera să verifice biletul pentru tine. Sau poți lua la mână toate pariurile de pe bilet și să vezi dacă au ieșit sau nu (ți-am explicat în ultima parte a articolului cum poți face asta).

Noi oricum recomandăm să joci la pariuri online deoarece poți paria 24 / 7 din fața calculatorului, și poți verifica rapid din 2 click-uri dacă ai câștigat sau nu. Poți găsi AICI o listă cu casele de pariuri online recomandate, sau poți deschide cont chiar acum la una din agențiile de top!

 

2.Verificare bilet Bet Arena la pariuri online

  • Intră pe betarena.ro și loghează-te pe contul de pariuri online.
  • Accesează Contul Meu – Istoricul Pariurilor
  • Se va deschide un istoric unde poți găsi o listă cu toate biletele câștigătoare, pierzătoare sau aflate în desfășurare. Poți filtra pariurile în funcție de momentul în care au fost jucate. Pariurile indecise pot fi vizualizate și în cadrul biletului virtual din partea dreaptă a paginii.

Așa cum poți vedea, procesul de verificare bilet la Bet Arena este destul de ușor de parcurs.

 

3.Cum consulți la Bet Café Arena rezultate ale pariurilor jucate?

Pentru că am văzut că sunteți destul de mulți care căutați pe net termeni precum ” bet cafe arena rezultate verificare bilet” sau ”bet café arena rezultate”, vreau să îți spun și cum poți consulta rezultate la meciurile jucate de tine.

Există site-uri de specialitate pentru scoruri și rezultate live precum https://soccerkeep.com/ sau https://www.flashscore.com/ pe care poți vedea în timp real ce se întâmplă în aproape orice meci de fotbal (chiar și partide de liga a 3-a sau din competiții mici).

Există și site-uri de statistici amănunțite precum https://ro.soccerway.com/ pe care vei găsi aproape tot ce te interesează legat de ”sportul rege”. La fel există multe surse de încredere și pentru alte sporturi (de exemplu flashscore acoperă zeci de discipline sportive) pe care le poți găsi dintr-o căutare rapidă pe Google.

Deschide cont și joacă la pariuri sportive online cu un super bonus de bun venit!


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX