BaumBet verificare bilet – cum aflu dacă am câștigat online si offline?

2023-01-25 11:48:00 28,7k 0

BaumBet este o casă de pariuri care inițial era prezentă doar offline (prin agenții stradale), dar la care mai nou se poate paria și online (pe internet). În cele ce urmează îți voi arăta cum poți afla dacă ai câștigat, indiferent de modul în care pariezi.

Deschide cont și joacă acum cu un bonus de bun venit de 100% până la 500RON!


Verificare bilet Baumbet la pariuri online, pe internet

Dacă ai plasat un pariu pe platforma de pariuri online la această casă de pariuri, atunci uite ce ai de făcut pentru a parcurge procesul de verificare bilet Baumbet.

  • Intră pe baumbet.ro și loghează-te pe contul de pariuri. Dacă nu ești deja client, poți deschide un cont acum și primești un bonus de bun venit de 100% până la 500RON!
  • Accesează Contul Meu – Istoric Cont.
  • Dă click pe ”Istoric pariuri sportive” pentru a accesa istoricul pariurilor tale. Aici poți căuta biletele dorite în funcție de dată și status (câștigător / pierzător / în desfășurare). Tot de aici poți vedea istoricul jocurilor de cazino sau al plăților efectuate.

Dacă nu ai mai jucat până acum la pariuri online dar ești tentat să o faci, recomand să accesezi recenzia agenției BaumBet deoarece aici vei găsi tot ce trebuie să știi despre acest operator, incluzând tutoriale de deschidere cont, plasarea primului pariu sau efectuare primului depozit.

 

Baumbet verificare bilet la pariuri offline, stradale

Dacă în schimb ai jucat un bilet la o agenție de pariuri stradale Baumbet, atunci verificarea biletului se parcurge în modul următor:

  • Intră pe http://www.baum.bet/ (atenție, nu este același site ca pentru pariuri online).
  • Accesează Bilet Virtual.
  • În căsuța ”Verificare bilet” introdu codul de pe biletul de pariuri pentru a verifica statusul pariurilor jucate.

Sau cel puțin aceștia ar fi pașii. Din păcate la momentul scrierii acestui articol scriptul de verificare bilet Baumbet pentru pariuri offline nu funcționa, și nu există un alt mod de a verifica biletul de acasă. Cea mai bună opțiune ar fi să mergi în cea mai apropiată sucursală BaumBet și să rogi casiera să verifice biletul. Sau dacă nu ai foarte multe bilete sau meciuri pe bilet, atunci ai putea să verifici unul câte unul meciurile jucate.

 

Verificare rezultate Baumbet - află dacă pariurile tale sunt câștigătoare

Așa cum ai văzut mai sus, nu poți verifica momentan codul biletelor jucate offline la agențiile stradale. În schimb, pe site-ul http://www.baum.bet/ te așteaptă o secțiune de ”Rezultate” în care poți verifica rezultatele tuturor meciurilor care au făcut parte din oferta de pariere Baumbet. Totuși acest serviciu de rezultate nu este chiar cel mai performant, astfel încât recomand să accesezi un serviciu superior precum Flashscore sau Livescore. Chiar și pentru alte sporturi găsești site-uri utile cum ar fi Scoresway. Astfel poți afla rapid scorul meciurilor jucate de tine, și dacă biletul tău BaumBet a fost sau nu câștigător.

Deschide cont și joacă acum cu un bonus de bun venit de 100% până la 500RON!

 

Află mai multe despre BaumBet, citește recenzia integrală

Așa cum ai putut vedea mai sus, este mai bine să joci online la BaumBet pentru că este mult mai ușor de parcurs procesul de verificare bilet. Există însă și alte avantaje dacă deschizi acum un cont online Baumbet: poți încasa un bonus de 100% până la 500RON, ai parte de o ofertă sportivă mai bogată, și poți paria 24 / 7 din confortul propriei case. Pentru mai multe informații citește acum recenzia integrală a acestei agenții de pariuri sportive online

Case de pariuri online recomandate
Betano
Betano
Încasează la Betano 80RON FREEBET + 100 FREESPINS fără depunere și fără rulaj!
Superbet
Superbet
Încasează bonusul Superbet de 50RON FREEBET fără depunere
NetBet
NetBet
Încasează la Netbet 100RON fără depunere!
Unibet
Unibet
Încasează la Unibet un pariu fără risc de 300RON + 150FS în Burning Hot!
Winmasters
Winmasters
Încasează bonusul Winmasters de 100% până la 500RON + 40RON FREEBET
Mozzart Bet
Mozzart Bet
Încasează bonusul Mozzartbet de până la 1750RON - CLICK AICI
eFortuna
eFortuna
Încasează bonusul Fortuna de 100% până la 500RON - CLICK AICI

Te-ar mai putea interesa și:

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult