BaumBet verificare bilet – cum aflu dacă am câștigat online si offline?

17,6k 0

BaumBet este o casă de pariuri care inițial era prezentă doar offline (prin agenții stradale), dar la care mai nou se poate paria și online (pe internet). În cele ce urmează îți voi arăta cum poți afla dacă ai câștigat, indiferent de modul în care pariezi.

Deschide cont și joacă acum la Baumbet cu un bonus de bun venit de 100% până la 500RON!


Verificare bilet Baumbet la pariuri online, pe internet

Dacă ai plasat un pariu pe platforma de pariuri online baumbet.ro, atunci uite ce ai de făcut pentru a parcurge procesul de verificare bilet Baumbet.

  • Intră pe baumbet.ro și loghează-te pe contul de pariuri. Dacă nu ești deja client, poți deschide un cont acum și primești un bonus de bun venit de 100% până la 500RON!
  • Accesează Contul Meu – Istoric Cont.
  • Dă click pe ”Istoric pariuri sportive” pentru a accesa istoricul pariurilor tale. Aici poți căuta biletele dorite în funcție de dată și status (câștigător / pierzător / în desfășurare). Tot de aici poți vedea istoricul jocurilor de cazino sau al plăților efectuate.

Dacă nu ai mai jucat până acum la pariuri online dar ești tentat să o faci, recomand să accesezi recenzia agenției BaumBet deoarece aici vei găsi tot ce trebuie să știi despre acest operator, incluzând tutoriale de deschidere cont, plasarea primului pariu sau efectuare primului depozit.

 

Baumbet verificare bilet la pariuri offline, stradale

Dacă în schimb ai jucat un bilet la o agenție de pariuri stradale Baumbet, atunci verificarea biletului se parcurge în modul următor:

  • Intră pe http://www.baum.bet/ (atenție, nu este același site ca pentru pariuri online).
  • Accesează Bilet Virtual.
  • În căsuța ”Verificare bilet” introdu codul de pe biletul de pariuri pentru a verifica statusul pariurilor jucate.

Sau cel puțin aceștia ar fi pașii. Din păcate la momentul scrierii acestui articol scriptul de verificare bilet Baumbet pentru pariuri offline nu funcționa, și nu există un alt mod de a verifica biletul de acasă. Cea mai bună opțiune ar fi să mergi în cea mai apropiată sucursală BaumBet și să rogi casiera să verifice biletul. Sau dacă nu ai foarte multe bilete sau meciuri pe bilet, atunci ai putea să verifici unul câte unul meciurile jucate utilizând site-uri de specialitate pentru rezultate live cum ar fi soccerkeep.com sau flashscore.com.

Deschide cont și joacă acum la Baumbet cu un bonus de bun venit de 100% până la 500RON!

Te-ar mai putea interesa și: