Pariuri sportive la Armin Bet - ce ne oferă această agenție?

9,7k 0

Armin Bet este o casă de pariuri sportive de care sunt sigur că mulți nu ați auzit, dar care are un număr surprinzător de mare de agenții de pariuri împrăștiate pe întreg teritoriul țării. Așa că merită să vorbim un pic despre tot ce ține de aceasta: program și agenții, franciză la Armin Bet, pariuri pre-meci și live, promoții precum Mega Cota, Armin Plus, Fotbal 6 și Armin 12, dar și despre procesul de verificare bilet. 

Joacă la pariuri online - bonus atractiv, ofertă sportivă bogată, retrageri rapide - ce mai aștepți?


Cine este operatorul de pariuri sportive Armin Bet?

Nu am găsit prea multe informații despre acest operator, dar îți pot spune ceea ce știu. Agenția este trecută pe compania ARMIN BET LIMITED SRL, aceasta fiind înființată în 2015 în Oradea. Atâta timp cât Armin Bet nu a fost mutat de pe o companie pe alta, și nu a funcționat înainte sub alt nume (puțin probabil), putem spune că vorbim despre o casă de pariuri relativ nouă, dar care s-a extins rapid în toată țara. Site-ul poate fi accesat la adresa arminbet.ro.


Program și Agenții Armin Bet

Deși s-ar putea să te surprindă, Armin Bet este prezentă în peste 600 de locații împrăștiate pe întreg teritoriul României. În București sunt doar 2 agenții Armin Bet, iar în restul județului Ilfov mai găsim 4 sucursale. În schimb județe ca Alba, Arad, Bihor, Cluj, Covasna, Harghita sau Mureș au peste 30 de agenții fiecare, cea din urmă fiind ”campioană” cu aproximativ 110 sucursale.

Cele mai multe agenții Armin Bet sunt deschise în franciză (dacă nu toate), de regulă în baruri amplasate prin diferite sate. Astfel vom găsi agenții de pariuri în sate precum Sicula, Socodor, Berzovia, Răscruci, Praid și multe altele de care nu am auzit în viața mea, și despre care îmi pun următoarea întrebare: la ce au avut acces prima dată, la utilități precum apă potabilă și gaze, sau la pariuri sportive?

Practic strategia utilizată este similară cu cea adoptată de Total Bet, și anume extinderea în localități în care nu prea există concurență. Cât despre programul de lucru, acesta poate varia de la locație la locație, dar probabil cel mai întâlnit va fi cel clasic: 10:00 – 22:00.


Agenții în Franciză Armin Bet

Ținând cont că operatorul s-a extins atât de rapid, este clar că condițiile de a deschide o agenție Armin Bet în franciză nu sunt cele mai dificile. Condiția de bază este aceea de a avea un spațiu comercial cu o suprafață între 30 și 50 de metri pătrați, iar de acolo se poate discuta. Cei de la Armin Bet pot fi contactați pe mail la adresele headoffice@arminbet.ro și info@arminbet.ro, dar și telefonic la numărul 0725.115.451.


Armin Bet Pariuri Sportive pre-meci și live

Oferta de pariuri sportive Armin Bet acoperă 15 sporturi, printre care găsim și discipline mai puțin populare precum sporturi electronice sau pesapallo. La meciurile de fotbal cât de cât importante găsim în jur de 25 de opțiuni de pariere printre care și pariuri pe intervalul de goluri, victorie dublă, repriza cu mai multe goluri, scor corect multiplu și multe altele. În oferta pe fotbal Armin Bet găsim și competiții de mâna a doua sau a treia precum Serie B Brazilia, Liga 1 Indonezia sau Liga U20 Mexic, dar pe astfel de competiții oferta de pariuri este mai săracă.

Din agențiile Armin Bet poți plasa și pariuri live, în special pe fotbal și tenis. Dar ca la orice altă agenție offline, oferta este una modestă care conține un număr limitat de meciuri și opțiuni de pariere. De fapt la cele mai multe meciuri vei putea paria doar pe rezultat final și total goluri.


Armin Mega Cota, Armin Plus, Fotbal 6 și Armin 12

Armin Bet vine cu câteva taloane de pariuri inspirate din cele de la Superbet, după cum urmează:

  • Armin Mega Cota – zilnic sunt alese mai multe meciuri la care sunt oferite cote mărite pentru piața 1x2; poți combina mai multe pe același bilet.
  • Armin Plus - zilnic sunt alese mai multe meciuri la care sunt oferite cote mărite pentru piața 1x2, dar poți adăuga un singur astfel de meci pe un bilet. Acesta trebuie combinat cu minim alte 5 meciuri, printre care și cele de la Mega Cota.
  • Fotbal 6 – este exact ca Super 6 de la Superbet. Sunt alese 6 meciuri echilibrate unde cota pentru orice pariu 1x2 este aceeași – 2.85. Trebuie să formezi un bilet care să conțină exact aceste 6 meciuri, pe o miză de 0.95RON.
  • Armin 12 – Sunt propuse 12 meciuri unde cotele pentru 0-2 goluri și 3+ goluri sunt aceleași: 1.95 cu 1.95. Poți alege pe un bilet 9, 10 sau 11 evenimente din cele 12 propuse.


Arminbet.ro pariuri non-sportive

Oferta de pariuri ArminBet.ro nu conține doar evenimente sportive, ci și non-sportive precum loto sau jocuri virtuale. Poți paria pe loterii populare precum Grecia Keno, Polonia Multi sau Win For Life, dar și pe câteva jocuri inspirate de la agenții concurente:

  • Armin 6 – este identic cu Lucky 6 de la Superbet sau Turbo 6 de la Fortuna Bet. Se extrag 35 de numere dintr-un total de 49, iar dacă ai pe bilet minim 6 extrase, atunci câștigi! Cât? Depinde cât de repede ies numerele alese de tine
  • Ruletă – poți plasa pariuri pe jocuri virtuale de ruletă
  • Keno – este o loterie virtuală ce are loc o dată la fiecare 5 minute
  • Curse câini – poți paria și pe popularele curse de câini, dar și acestea sunt virtuale

 

Promoții și bonusuri Armin Bet

Armin Bet vine cu o singură ofertă, aceasta constând într-un bonus de până la 150% la pariurile multiple, bonusul maxim fiind acordat la minim 25 de selecții pe bilet.

Număr evenimente
Bonus
3-4 selecții
1%
5 selecții
5%
6 selecții
10%
7 selecții
15%
8 selecții
20%
9 selecții
25%
10 selecții
30%
11 selecții
35%
12 selecții
40%
13 selecții
45%
14 selecții
50%
15 selecții
55%
16 selecții
60%
17 selecții
65%
18 selecții
70%
19 selecții
75%
20 selecții
100%
21-24 selecții
125%
25 selecții
150%

 

Verificare bilet Armin Bet

Fiecare bilet de pariuri conține o serie de bilet care poate fi introdusă într-o căsuță specială pe site-ul arminbet.ro (încercuită în poza de mai jos) pentru a verifica dacă ai câștigat sau nu. Astfel vei putea vedea rapid ce meciuri au ieșit, care te-au scos, și care sunt în desfășurare.

 

Armin Bet pariuri – concluzii finale

Vorbim de un operator offline care s-a extins foarte rapid în ultimii ani, ajungând să fie undeva în top când vine vorba de numărul de sucursale deținute.  Agenția stă bine mai ales pe partea de pariuri virtuale, dar nici oferta de pariuri sportive Armin Bet nu este deloc rea, pentru o agenție de cartier. Cât despre pariuri online, nu cred că acest operator va face în viitorul apropiat trecerea către mediul virtual. Dar rămâne de văzut.

Deschide cont și joacă la pariuri sportive online cu un bonus atractiv de bun venit!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi