1. Home »
 2. Stradale »
 3. Agenția de pariuri GsBet - program, verificare bilet, ofertă

Agenția de pariuri GsBet - program, verificare bilet, ofertă

Leocovici Roxana
Leocovici Roxana

2022-03-18 13:35:49

image Agenția de pariuri GsBet - program, verificare bilet, ofertă

În ziua de astăzi, industria jocurilor de noroc este extrem de dezvoltată și continuă fără oprire să se extindă. Deși mediul online a prins un avânt foarte mare, unii operatori din România au ales să se concentreze doar pe publicul care îndrăgește experiențele autentice. Un foarte bun exemplu în acest sens este agenția GS Bet, care își desfășoară activitatea doar în săli de jocuri stradale.  Iată ce este important să știi despre acest operator, dar și ce conține site-ul său oficial. 

Joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate de PariuriX cu un bonus atractiv de bun venit!


Cine este casa de pariuri GsBet?

De mai bine de 10 ani pe piața din România, brand-ul GsBet este o agenție de pariuri sportive și jocuri de noroc tip cazino, de franciză, care activează în offline. Acesta aparține de compania Allegria Betting SRL și are o licență de funcționare, de organizare, pentru pariuri sportive cu cotă fixă, care este înregistrată “22311/28.03.2019”.

În România, GsBet are un număr destul de mare de sucursale stradale, al căror număr variază de la an la an. Ele sunt răspândite nu doar în București, ci în mai multe orașe din țară. Acestea au o organizare asemănătoare, dar și unele aspecte sau dotări care diferă, în funcție de spațiul disponibil.

Conform prezentării sale oficiale, GsBet este un brand cu tradiție, cu o experiență considerabilă în industria iGaming. Acesta pune la dispoziția jucătorilor servicii de calitate înaltă în toate reprezentanțele din România și are active peste 1000 de terminale în mai multe orașe din țară. 

Compania are în portofoliul său mai multe categorii de jocuri de noroc, cele mai căutate fiind pariurile sportive și loteriile, deși are și aparate de păcănele clasice. Cu o simplă căutare a brand-ului pe internet vei regăsi site-ul GsBet, însă el nu are rol de platformă de joc, ci de prezentare, așa cum vei afla în următoarele rânduri.

 

Program de funcționare GsBet și miză minimă

Agențiile GsBet funcționează majoritatea după programul bine cunoscut: 10:00 - 22:00. Posibil să fie și anumite agenții GsBet deschise până la miezul nopții, dar asta doar în orașe ceva mai mari. De asemenea, programul de sărbători GsBet poate fi ceva mai scurt în preajma Crăciunului, Anului Nou sau de Paste. Dacă dorești să pariezi la orice oră din zi sau din noapte, atunci îți recomandăm să o faci la una din casele de pariuri recomandate (deschide cont la o agenție online recomandată).

Miza minimă la GsBet este de doar 1 RON / bilet, indiferent că alegi să joci la pariuri pre-meci, pariuri live, pariuri pe curse de câini sau pariuri loto. În caz că vrei să joci la aparate de păcănele, atunci trebuie să bagi minim 10 RON în aparat. În locațiile GsBet te poți de asemenea relaxa un pic, urmărind pe monitoarele din sală transmisiuni live video din sport, extrageri live Wingo, sau curse de câini.


GsBet și prezența sa în mediul online

Acest operator nu își desfășoară activitatea virtual, așa cum probabil ești obișnuit la alte agenții. El are un site funcțional, unde poți să vezi diverse detalii despre serviciile sale, unde poți chiar să îți creezi bilete pentru pariuri sau loterii, dar nu le poți plasa de acolo. Când îți faci selecția, rezervi un bilet pentru care îți este generat un cod. Cu acesta mergi într-o sucursală fizică și înregistrezi tichetul propriu-zis. 

Ține cont că de pe platforma online a acestei agenții nu plasezi niciun tichet, așa că până nu ajungi într-o sucursală fizică a GsBet, alegerile tale nu sunt oficiale. În consecință, nu vor fi luate în considerare la evenimentul pe care l-ai ales, decât după ce ai scanat codul lor și ai primit confirmarea că ai jucat acel bilet. 

Din acest motiv, agenția este trecută ca fiind activă doar offline. Dacă dorești să plasezi pariuri online, aici regăsești o listă a operatorilor pe care îi recomandăm în acest scop. Printre ele este și agenția Betano.

Case de pariuri online recomandate

Betano
L1170664W000663
500RON bonus la pariuri sportive
Deschide cont și încasează până la 500 RON la pariuri sportive Betano!
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet
L1203785W001253
100% până la 500RON
Încasează bonus de 500RON bonus la depozit!
Deschide cont
Se aplică T&C
NetBet
L1160651W000195
50RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 50RON FREEBET fără depunere la Netbet!
Deschide cont
Se aplică T&C
Unibet
L1160657W000330
300RON pariu fără risc
Încasează un pariu fără risc de 500RON + 300FS CASH!
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzart Bet
L1203414W001173
200% până la 1750RON
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Deschide cont
Se aplică T&C
MrBit
L1213854VW001295
100% până la 200RON
Încasează un bonus de bun venit de 100% până la 200RON la MrBit!
Deschide cont
Se aplică T&C
Winmasters
L1160650W000194
până la 600RON
Încasează bonusul Winmasters de până la 600 RON
Deschide cont
Se aplică T&C


Portofoliul agenției GsBet

Așa cum vei observa și pe site-ul operatorului, ai posibilitatea să îți încerci norocul la mai multe categorii de jocuri. Iată principalele secțiuni la care poți face asta:

 • Oferta sportivă de la GsBet include un număr destul de mare de opțiuni. În funcție de sportul pe care îl alegi, vei vedea care sunt evenimentele active pentru care poți să plasezi un tichet. Pe lângă Speciale, Fotbal, Baschet, Tenis de câmp și de masă, la această agenție poți să plasezi pariuri pentru Hochei, Baseball și Handbal, pentru Volei și Darts, dar nu numai. Lista este completată de:
  • Rugby League
  • Floorball
  • Box
  • Futsal
  • Cricket 
  • Polo
 • Pariurile pe loterii sunt și ele extrem de numeroase. Acestea sunt organizate după momentul în care va începe un eveniment, dar și după țara de proveniență. Poți să-ți încerci norocul la diverse loterii europene, ca EuroMillions, sau la unele mai specifice, în funcție de țara lor de origine. Ai de ales dintr-o gamă vastă de loterii care provin din Australia, Austria, Canada, Belgia sau Finlanda, ori:
 • Cursele de câini sunt disponibile exlcusiv din locațiile stradale ale agenției GsBet. Opțiunile pot să fie diferite în funcție de sucursala unde mergi să joci.
 • Wingo este un tip de joc de noroc pe care în portofoliul GsBet îl poți încerca doar în cadrul unei sucursale. Spre deosebire de alte categorii, nu poți să rezervi un bilet pe care, ulterior, doar să îl revendici dintr-o agenție stradală.
 • Aparatele de păcănele sunt și ele disponibile în locațiile acestei agenții de jocuri de noroc. Însă, numărul lor și versiunile vor varia depinzând de locația unde alegi să îți desfășori activitatea. Ele sunt diferite ca număr și tip, de la locație la locație. 

 

Verificare bilet GsBet

Procesul de verificare bilet GsBet diferă ușor față de cel oferit de alte agenții stradale. Pe site-ul GsBet poți introduce direct codul unui bilet plasat, accesând secțiunea ”Pariurile” și dând click pe ultimul buton din dreapta, reprezentat printr-un bilet. Apoi poți fie să introduci manual codul biletului, sau îl poți scana utilizând telefonul mobil. 

De asemenea, biletele generate de tine utilizând site-ul se vor salva automat în secțiunea ”Pregătite”. Iar în secțiunile ”Deschide” și ”Stabilite” poți vedea oricând statusul biletelor jucate de tine în agenție, după ce le-ai scanat desigur (sau introdus codul manual).


Concluzii finale

Per total GsBet este o casă de pariuri de cartier destul de interesantă, pe care iubitori de pariuri offline ar trebui să o viziteze măcar o dată. Cu siguranță ai o astfel de sucursală undeva prin vecinătate, numărul lor la nivel național fiind destul de mare.

Agenția GsBet a fost cotată în repetate rânduri ca fiind una dintre cele mai căutate case de pariuri “de cartier”, care își desfășoară activitatea exclusiv offline, pe lângă cele care activează inclusiv în online. Joacă responsabil și distrează-te, bucurându-te de experiențele gambling-ului autentic!

Joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate de PariuriX cu un bonus atractiv de bun venit!

Am peste 7 ani de experienta in Copywriting, pe care i-am dedicat predominant industriei iGaming. De-a lungul timpului, am scris mii de articole SEO care au contribuit la cresterea traficului organic si au ajutat utilizatorii sa isi afle raspunsurile. Focusul continutului meu a fost pe jocuri, operatori si provideri pe care i-am prezentat, descris si analizat. Sunt de parere ca experienta utilizat ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX