1x2 Bet Cafe Arena – una din agențiile de cartier bune, dar se merită să jucăm cu regularitate?

2016-04-25 09:03:00 6,2k 0

betcafe-arena-interfata.png

1x2 Bet Cafe Arena oferă doar pariuri offline, dar chiar și așa consider că se merită să vorbim despre aceasta ținând cont că este una din cele mai apreciate agenții stradale din țară. De aceea în cele ce urmează vom discuta despre locații, oferta sportivă, oferta de pariuri live, oferta loto, bonusuri și multe altele. Îți voi arăta și cum poți verifica un bilet de pariuri și vom vedea și dacă Bet Cafe intenționează ca în viitorul apropiat să facă trecerea către mediul online. 

Află de la PariuriX ce bonusuri de bun venit poți încasa la cele mai bune agenții de pariuri online!

 

Despre 1x2 Bet Cafe Arena

Este o agenție de tip Bet café – adică un fel de 2 în 1: atât casă de pariuri cât și cafenea. În total sunt aproximativ 200 de astfel de locații în toată țara, cam câte oferă și Gets Bet sau Multibet, dar de vreo trei ori mai puține decât agențiile Superbet sau Fortuna. Dar totuși trebuie precizat că cei de la Betcafe Arena au pus accent pe calitate, motiv pentru care fiecare locație este destul de spațioasă și oferă mai multe mese și televizoare, dar și un mini-bar astfel încât să poți urmări meciurile preferate în condiții cât mai bune. Desigur, popularele aparate de păcănele n-aveau cum să lipseacă nici ele. Totuși, în majoritatea sucursalelor acestea sunt amplasate într-o sală separată, despărțită printr-un perete de partea de local din care se poate paria și urmări meciuri la televizor. Acesta este un lucru bun deoarece nu se crează disconfort clienților.

O parte din agenții au program prelungit până la 00:00, în timp ce restul sunt deschise până la 22:00. În majoritatea orașelor în care există mai multe agenții Bet Cafe Arena vom găsi de regulă măcar una deschisă până la miezul nopții. 

 

Pariuri online Betcafe Arena

Din păcate aceasta este una din agențiile offline bune care n-a făcut trecerea către mediul online și nu există informații conform cărora Bet Cafe Arena va lansa în viitorul apropiat o platformă de pariuri pe internet. Spun asta pentru că vorbim de un operator care nici n-a aplicat măcar pentru licență, deci nu apare pe lista ONJN. Multe case de pariuri stradale și-au lansat platformele de pariuri pe net chiar și după jumătate de an din momentul în care au intrat în legalitate în mediul online, iar unele n-au făcut-o nici în ziua de astăzi, deși au licență de mult timp. Deci n-am așteptări prea mari nici în acest caz. 

 

Bet Cafe Arena pariuri sportive

Oferta de pariuri Bet Cafe Arena acoperă 15 sporturi diferite, ceea ce este foarte bine în condițiile în care nici o altă agenție de cartier nu are în ofertă mai mult de 11 sporturi. Este adevărat că sunt case de pariuri online precum Unibet sau 888sport care acoperă chiar și peste 30 de sporturi, dar asta este cu totul altă discuție. Remarc prezența în ofertă a sporturilor electronice și a pariurilor pe șah. 

Dacă ai întrebări legate de această agenţie le aşteptăm pe forumul de discuţii Bet Cafe Arena.

Ce are de oferit cea mai bunã agenție de pariuri sportive online? Descoperã acum!

 

Totuși cei mai mulți pariori vor fi interesați de oferta pe fotbal, deci să vorbim un pic despre aceasta. Sunt acoperite toate campionatele cât de cât importante, însă anumite competiții mai mici lipsesc din ofertă, deși ele pot fi găsite la alți operatori de pariuri. Îmi place în schimb faptul că la campionatele medii și mari sunt oferite foarte multe tipuri de pariuri, marele plus fiind reprezentat de oferta de pariuri combinate. Mai jos poți vedea un exemplu de la un meci din Premier League, acolo unde am găsit zeci de opțiuni combinate pe care puteam paria. Per total la Betcafe Arena oferta de pariuri sportive este destul de bună. 
 

pariuri-combinate-bet-cafe.png

 

Pariuri live Bet Cafe Arena

Oferta live este destul de bună pentru o agenție de pariuri de cartier. Este adevărat, ea nu se poate compara cu ce oferă cele mai bune case de pariuri online, dar este peste ce oferă majoritatea celorlalte agenții stradale. Plus că vorbind despre o agenție de tip bet café, beneficiem de un confort suplimentar. Mai mult decât atât, agențiile 1x2betcafe arena nu sunt de obicei foarte aglomerate, astfel încât putem plasa rapid pariuri fără a fi necesar să stăm la cozi lungi de fiecare dată. 

 

Bet cafe arena verificare bilet

Dacă vrei să verifici un bilet trebuie să intri pe site-ul Bet Cafe Arena, să dai click pe opțiunea ”Verifică-ți biletul online”, după care vei fi redirecționat către o pagină unde trebuie să introduci combinația de 14 cifre de deasupra codului de bare de pe bilet. Biletul de pariuri conține pe spatele său și un cod QR ce poate fi scanat utilizând un telefon mobil pentru a vedea care este statutul acestuia. CLICK AICI pentru a afla cum îți verifici biletul la cele mai bune case de pariuri stradale

 

Betcafe Arena Loto

Aceasta este una din puținele agenții care oferă pariuri pe Grecia Keno din 5 în 5 minute, deși este drept că nu este singura (și Gets Bet oferă astfel de pariuri). Sunt oferite și alte loterii precum Quebec, Franța, Letonia, Germania, Africa de Sud și multe altele. 

 

Bet Cafe Arena Win for Life

Aceasta este una din cele mai importante loterii din ofertă. Este o loterie de tipul 10/20 la care au loc extrageri din oră în oră, la ore fixe. Ar mai trebui spus că indiferent de loteria aleasă, miza minimă este de doar 1 RON! Pe forumul nostru de discuţii avem şi un subiect legat de extragerile Win for Life: https://pariurix.com/discutii/pariuri-loto-win-for-life-42856.html.

 

Bet Cafe Arena rezultate

Indiferent dacă ești interesat de Betcafe Arena rezultate loto sau de rezultate pariuri sportive, trebuie să știi că pe site-ul betcafearena.ro există o secțiune unde sunt poți vedea ce numere au ieșit la loteriile preferate și ce scoruri s-au înregistrat la meciurile care te interesează. 

 

Bonus 1x2 bet cafe arena – ce promoții sunt oferite?

Cea mai interesantă promoție oferită este Arena Bonus. Conform acestei oferte dacă joci un pariu multiplu care conține între 6 și 21 de selecții, atunci vei primi un bonus cuprins între 5% și 100%. Singura condiție este ca fiecare selecție să aibă o cotă de minim 1.35. Dacă de exemplu pui 2 RON pe un bilet de cotă 1000 ce conține 21 de selecții, iar acesta este câștigător, în loc de 2.000 RON vei câștiga dublu, adică 4.000 RON. 

Află de la PariuriX ce bonusuri de bun venit poți încasa la cele mai bune agenții de pariuri online!

bonus-pariuri-multiple.png

 

Cote Bet Café Arena 1x2 Bet – concluzii

Per total vorbim de una din agențiile de cartier bune, la care merită pus câte un bilet din când în când. Totuși, dacă ești în căutarea unei case de pariuri la care să joci cu regularitate, atunci recomand să uiți de agențiile stradale și să te orientezi către mediul online acolo unde te așteaptă site-uri de pariuri precum Unibet, Sportingbet sau Netbet.


Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult