Cât de bună este oferta de pariuri sportive Bet Cafe Arena?

4,5k 0

Bet Cafe Arena pariuri sportive – în cele ce urmează vei afla cât de bună este oferta de pariuri sportive, dacă se poate paria online, cum se poate verifica pe internet biletul de pariuri și alte lucruri utile.

Care este cea mai bună agenție de pariuri sportive online? Află acum!

 

Pariuri online Bet Cafe Arena

În primul rând trebuie spus că vorbim de un operator care oferă servicii doar offline prin intermediul agențiilor de cartier. Ținând cont că majoritatea celorlalți operatori stradali importanți au făcut trecerea către mediul online, mulți se întreabă când va face și Bet Cafe Arena acest pas. Din păcate nu există semne că acest lucru se va întâmpla în viitorul apropiat, plus că agenția nici n-a aplicat măcar pentru licență. De aceea din start orice comparație între oferta Bet Cafe și cea a caselor de pariuri online importante este inutilă; este ca și cum am compara merele cu perele. Dar hai totuși să vedem cât de bună este oferta sportivă pentru un operator stradal.

interfata-bet-cafe.png

 

Ofertă Bet Cafe Arena

Sunt acoperite 12 sporturi diferite, printre care și sporturi electronice precum Dota, Counter-Strike sau League of Legends, ceea ce este o surpriză ținând cont că astfel de pariuri lipsesc de la mulți operatori online.

Indiferent de sportul pe care pariezi, vei vedea că sunt acoperite destul de multe meciuri și evenimente sportive, iar punctul forte este reprezentat de numărul mare de opțiuni de pariere. Cel puțin la meciurile importante de fotbal poți găsi o gamă foarte largă de pariuri combinate pe câștigător, goluri, echipe și reprize. Nu doar numeric stau bine cei de la Betcafe, ci și din punct de vedere al diversității deoarece pot fi găsite pariuri pe cornere, cartonașe și marcatori.

Vezi pe forumul de discuţii Bet Cafe Arena ce părere au pariorii români despre oferta acestei agenţii.

 

Pariuri Live Bet Cafe Arena

Se poate paria live, dar ca la orice agenție stradală numărul de meciuri și opțiuni oferite este limitat, plus că trebuie să stai la coadă de fiecare dată când vrei să pui un pariu. Trebuie însă evidențiat că vobim de o agenție de tip cafenea, deci confortul este ceva mai sporit decât la alte agenții de cartier, pentru că toate localurile sunt spațioase, au multe televizoare și scaune, iar aparatele de ”păcănele” nu sunt în sala principală, ci în spatele unui perete, ceea ce evident că oferă un plus de confort clienților.

 

Bet Cafe Arena verificare bilet online

Dacă ai pus un bilet, poți verifica statusul lui direct pe internet. Tot ce trebuie să faci este să intri pe betcafearena.ro și să introduci codul biletului în chenarul ”Verificare bilet” din partea dreaptă a paginii. De asemenea poți scana codul QR al biletului utilizând telefonul tău mobil, iar astfel vei primi imediat o notificare cu statusul său, fără a mai fi necesar să intri pe site.

betcafe-verificare-bilet.png

Cu siguranță oferta de pariuri sportive Bet Cafe Arena nu se poate compara cu cea a agențiilor online, dar pentru o casă de pariuri stradală ea este mai mult decât suficientă. Vorbim de un operator care deși n-are la fel de multe sucursale precum Superbet, Stanleybet, TotalBet sau Casa Pariurilor, se bazează pe calitate, iar asta se simte prin nivelul serviciilor oferite.

Care este cea mai bună agenție de pariuri sportive online? Află acum!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult