Merită să pariem la Bet Cafe Arena?

2016-06-17 19:43:37 3,5k 0

Bet Cafe Arena este o casă de pariuri de tip cafenea care oferă servicii doar offline, nu și online. Fără îndoială pariurile pe internet reprezintă viitorul, și se pare că operatori precum Superbet, Stanleybet sau Casa Pariurilor au înțeles acest lucru, motiv pentru care și-au extins activitatea în mediul online. Însă cei de la 1x2 Bet Cafe Arena n-au făcut acest lucru și nici nu par să aibă de gând să-l facă în viitorul apropiat ținând cont că nici măcar n-au aplicat pentru licență. Întrebarea care se pune este următoarea: va reuși această agenție să supraviețuiască doar prin intermediul agențiilor stradale? Sunt serviciile oferite destul de bune încât să atragă suficienți clienți?

Care este cel mai bun bonus pentru a începe să pariezi online? Află acum!

bet-cafe-2.png

 

189 de agenții Bet Cafe Arena în 68 de localități

Ideea este simplă. Cu cât ai mai multe agenții, cu atât ai și mai mulți clienți, deci implicit și câștiguri mai mari, cel puțin în teorie. Un număr de 189 de agenții nu este mic, dar depinde și cu ce comparăm. Puțini știu, dar agenția TotalBet are nu mai puțin de 1000 de agenții în toată țara! Însă aici sunt câteva lucruri ce trebuie precizate. Toate localurile Bet Cafe sunt localuri proprii, deținute direct de operator, în timp ce cele TotalBet sunt în franciză, ceea ce înseamnă că nu toate încasările ajung la operator (dar este drept că și cheltuielile inițiale au fost mai mici).

 

Cantitate vs calitate

Mai important de atât este faptul că TotalBet a pus accent pe cantitate, iar Bet Cafe Arena pe calitate. Toate localurile Bet Cafe arată ireproșabil, sunt spațioase, dotate cu foarte multe televizoare și scaune confortabile pentru clienți, au un separeu pentru ”păcănele” pentru a nu deranja pe cei care se uită la meciuri etc. În timp ce aici vorbim de o agenție de tip cafenea, în cazul celor de la TotalBet mai degrabă vorbim de agenție tip bar sau bodegă; adică alături de o țuică la 1 RON mai pui și un bilet la pariuri. De aceea astfel de ”agenții” pot fi găsite mai degrabă în localuri de câțiva metri pătrați de prin diferite sate; clar calitatea nu este punctul forte.

 

Care din cele două tipuri de agenții este în final mai profitabilă?

Este greu de spus, oricum sunt sigur că nici cei de la TotalBet nu mor de foame, mai ales că oferă servicii în sate unde nu sunt alte agenții concurente. Plus că aici majoritatea pariorilor n-au avut parte de o educație corectă și nu sunt suficient de bine informați pentru a scoate maximul din pariurile lor. Pe de altă parte îi apreciez pe cei de la Bet Cafe Arena pentru că nu fac compromisuri. Cel puțin din punctul meu de vedere, agențiile lor stradale arată cel mai bine din toate, dar desigur fanii Superbet sau Stanleybet ar putea veni cu  argumente și să mă contrazică. Aici mai ține și de gusturi.

bet-cafe.png

 

Bet Cafe Arena program

Un alt lucru care trebuie menționat este acela că în majoritatea celor 68 de localități unde își desfășoară activitatea, există măcar o agenție 1x2 Bet Cafe care să aibă program până la ora 00:00. În ceea ce privește serviciile oferite, cotele sunt decente, oferta sportivă este mai mult decât generoasă pentru un operator offline, oferta live este și ea bună în condițiile date, iar posibilitatea de a paria pe cele mai cunoscute loterii internaționale nu este nici ea de neglijat. Dar mai bine vezi ce zice despre operator alţi pariori în topicul dedicat Bet Cafe Arena: https://pariurix.com/discutii/1x2-bet-cafe-arena-13753.html.

N-aș alege niciodată Bet Cafe Arena în detrimentul unei case de pariuri online de top, dar dacă aș vrea să pierd câteva ore printr-o agenție stradală și să joc câteva bilete offline, atunci eu unul la Bet Cafe m-aș duce.

Care este cel mai bun bonus pentru a începe să pariezi online? Află acum!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult