Bonusuri și promoții 1x2 Bet Cafe Arena

5,2k 0

betcafearena.jpg

Bet Cafe Arena este cu siguranţă una dintre cele mai populare case de pariuri offline din România şi cum în momentul de faţă casele de pariuri online încep să acapareze piaţa pariurilor sportive, era evident că şi casele de pariuri offline trebuiau să aducă câte ceva nou în favoarea clienţilor. Una dintre acestea este fără îndoială Bet Cafe Arena, agenție despre care vom vorbi în cele ce urmează.

 

1. Arena Bonus de la Bet Cafe Arena

In primul rand, vorbim de Arena Bonus, un bonus care cu siguranta este cel mai bun de pe piata; vom explica putin bonusul in randurile urmatoare. Acest bonus se refera la numarul de evnimente pe care le aveti inscrise pe bilet.

Daca aveti 6 evenimente pe bilet, automat veti avea un procent bonus de 8 % in eventualitatea in care veti castiga acel bilet. In eventualitatea in care veti avea un bilet castigator de 10 meciuri, pe langa suma inscrisa pe bilet la sectiunea " castig " , veti mai primi inca 25 % . Acest bonus poate urca pana la 100 % in eventualitatea in care dvs veti pronostica 20 sau mai mult de 20 de evenimente corecte. Totodata, trebuie sa aveti in vedere ca bonusul va va fi acordat doar daca dvs veti avea selectii pe bilet cu valoare de peste 1.20 .

Dar hai să îți arăt exact ce bonus poți primi în funcție de numărul de evenimente de pe bilet:

arena-bonus.png

Descopera cele mai bune bonusuri la pariuri, doar prin PariuriX!
 


2. TRIPLE CHANCE

Triple Chance ofera clientilor o sansa in plus la castig in cazul in care una sau mai mutle selectii sunt declarate pierdute de pe biletul plasat la aceasta casa de pariuri offline. Acest lucru se intampla indiferent de tipul de bilet pe care il plasati, fie ca este simplu sau combinat.


Termenii si conditiile promotiei sunt:

  • Pe biletul de tip combinat trebuie sa existe minimum 11 selectii pentru a putea participa la aceasta promotie.
  • Una dintre selectii sau cel mult trei dintre ele trebuie sa fie declarate de Bet Cafe Arena ca fiind pierdute.
  • Va incadrati pentru a primi acest castig doar daca cotele evenimentelor pe care le-ati plasat pe bilet au o valoare minima de 1.35.
  • Nu aveti restrictii in ceea ce priveste tipul de pariu. Sunteti liber sa selectati orice tip de pariu doriti atat timp cat indepliniti restul conditiilor stipulate de Bet Cafe Arena.
  • Castigul oferit de aceasta promotie numita Triple chance reprezinta un procent din valoarea castigului eventual impartit la cota sau cotele selectiilor pierdute de pe bilet.
  • Puteti afla aceste procentaje daca accesati site-ul acestora unde veti gasi un tabel care va va lamuri cu siguranta.
  • Castigul se aplica la castigul maxim oferit de aceasta agentie de pariuri in valoare de 100 000 de lei sau la o cota totala maxima care sa nu depaseasca 100 000.
  • Selectiile ce sunt declarate nule, si sunt notate cu cota 1.00 trebuie sa stiti ca nu vor fi luate in considerare la numarul de selectii pierdute.

triple-chance.png

Ia totusi in considerare faptul ca bonusurile de la agentiile de pariuri offline nu se pot compara cu cele de la agentiile de pariuri online.

 

Te-ar mai putea interesa si:

Salvează