Verificarea contului Stanleybet

Verificarea contului de pariuri la Stanleybet

1-5 zile lucrătoare

Verificarea contului

Pentru a verifica identitatea contului de pariuri Stanleybet trebuie să trimiți un mail la adresa support-ro@stanleybet.com (preferabil după mailul asociat contului de pariuri) care să conțină userul tău și copii după următoarele documente:

  • un act de identitate: cel mai bine este să trimiți o copie după buletin, dar merge și după permis de conducere sau pașaport.
  • dovadă a adresei: este de preferat o copie după o factură de utilități (curent, gaze, apă, internet, tv, telefonie) dar merge și după un extras bancar detaliat (care conține numele tău complet și adresa de domiciliu).
  • copie după un card de credit: va fi solicitată doar dacă depui cu cardul. Va trebui să acoperi anumite cifre de pe fața cardului, dar nu știu să-ți zic exact care. Cel mai bine este să aștepți mailul din partea agenției în care îți sunt solicitate actele sau să întrebi serviciul de relații cu clienții. Dacă depui cu mai multe carduri atunci va trebui să trimiți copii după fiecare în parte!

În cât timp este verificată identitatea contului?
În cazul meu a durat doar câteva ore, dar știu destule cazuri în care a durat chiar și 4-5 zile până când staff-ul Stanleybet a trimis mailul de confirmare.

Pot folosi contul dacă nu este verificat?
Da, dar nu poți depune sume mai mari de 440RON și nici nu poți solicita retrageri.

Ce ar trebui să mai știu?
Nu amâna verificarea contului pentru utlima clipă și ai grijă să trimiți din prima toate actele necesare. Nu de alta, dar dacă trimiți documentele în ziua în care vrei să retragi este posibil să aștepți vreo 4 zile până primești un răspuns. Iar dacă n-ai trimis toate actele sau un anumit document nu îndeplinește condițiile de mai sus (de exemplu extrasul de cont bancar nu conține adresa), atunci solicitarea ta va fi respinsă, va trebui să trimiți un nou mail și să aștepți iar vreo 4 zile. Așa că este mai bine nu amâni acest proces pentru ultimul moment.

ATENȚIE: Recomand să nu depui cu un card care urmează să expire, iar dacă o faci, fă-i poze. Am citit pe forumul nostru de discuții cazul unui parior care a depus cu vreo 3 carduri diferite, dintre care unul de cumpărături și unul care a expirat. Când a trimis actele spre verificare el a trimis o copie după cel de-al treilea card (cel pe care l-a utilizat ultima dată), dar chiar și așa i-au fost solicitate copii și după primele două, pe care nu le mai avea! Și astfel s-a trezit că are banii blocați și că nu poate retrage. Nu știu dacă în final a fost găsită o rezolvare la problema sa, dar știu că timp de câteva săptămâni bune n-a putut scoate banii de pe cont.

Pariază online la casa de pariuri Stanleybet

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

1486 utilizatori au ales Stanleybet

Pariezi aici ?