Primul pariu la Stanleybet

Mulți dintre actualii clienți ai celor de la Stanleybet sunt persoane obișnuite să parieze offline, dar care au făcut trecerea către mediul virtual în același timp cu agenția lor preferată. Sau altfel spus, sunt mulți începători care pariază online la acest operator. De aceea consider necesar să arăt cum se pune primul pariu, chiar dacă nu este ceva prea greu de făcut.

Pariu single și pariu multiplu
Un pariu single este acel pariu pus pe un singur meci, în timp ce un pariu multiplu reprezintă un bilet cu 2 sau mai multe meciuri unde toate selecțiile trebuie să fie câștigătoare (deci este un bilet cu o singură variantă de câștig). În ambele situații tot ce ai de făcut este să adaugi pe biletul tău selecția sau selecțiile pe care vrei să le joci și apoi să completezi în căsuța ”Miza totală” suma dorită.

Pariuri în sistem sau cu baze
Un bilet în sistem este acel bilet unde poți juca mai multe combinații. De exemplu la un bilet cu patru meciuri, în afară de pariuri single (sistem 1/4) sau pariuri multiple (4/4) poți juca combinații de câte două meciuri (2/4) sau combinații de câte trei meciuri (3/4). De  asemenea, poți adăuga un meci ca bază dând click pe simbolul ”B” din dreptul meciului respectiv. Apoi între meciurile rămase poți alege sistemul dorit.

Sub selecțiile de pe bilet este o opțiune ”Selectează sistem”. Dă click pe aceasta după care va încărca o listă care conține toate sistemele disponibile. În dreptul fiecărui sistem scrie numărul de combinații pe care acesta îl conține. De exemplu un sistem 2/4 conține șase combinații (1-2, 1-3, 1-4, 2-3, 2-4, 3-4). Atunci când completezi miza, poți alege să completezi miza pe combinație, sau direct  miza totală. Dacă treci ”0.5” la miza pe combinație, înseamnă că miza totală este de 3RON.

Miza minimă totală la Stanleybet este de 2RON, dar în schimb nu există o miză minimă pe combinație, ceea ce este un lucru foarte bun. La majoritatea caselor de pariuri online nu poți pune mai puțin de 0.4RON sau 1RON pe combinație, iar astfel la un sistem cu multe variante de câștig miza totală devine foarte mare.

Pune primul tău pariu online la Stanleybet

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

1486 utilizatori au ales Stanleybet

Pariezi aici ?