Depuneri și retrageri Stanleybet

Plăți Stanleybet - Depuneri și retrageri de bani

2RON

Miza minima

Sunt 3metode prin care poți depune și retrage la Stanleybet: cu cardul de credit/debit, prin Skrill sau direct din agențiile proprii. Prin toate metodele de plată depunerea minimă este de 20RON, depunerea maximă de 20,000RON, retragerea minimă de 20RON și retragerea maximă de 40,000RON. Nu sunt percepute taxe, cel puțin nu în teorie, deoarece în cazul retragerilor pe card există o problemă.

Despre tranzacțiile cu cardul
Atunci când depui cu cardul ești taxat exact cu suma depusă. Dacă depui 100RON, primești tot 100RON și în cont. Lucrurile stau diferit atunci când retragi. Din motive necunoscute, la retrageri se face schimbul valutar RON – Euro – RON chiar dacă tu ai atât contul de pariuri cât și cardul în lei românești. Astfel la o retragere de 1,100RON te vei trezi pe card doar cu 1,050RON. Știu că nu pare normal, dar așa stau lucrurile.

Despre tranzacțiile direct din agenție
Poți depune și retrage din orice sucursală Stanleybet. Atunci când depui este suficient să te duci direct la cea mai apropiată agenție stradală, să-i spui casierei userul tău și să-i înmânezi banii și buletinul. Ea va efectua depunerea, iar banii vor fi imediat disponibili în cont.

Atunci când retragi, trebuie să faci întâi o programare de pe site. Intri în secțiunea Retrageri, selectezi să scoți banii dintr-o agenție proprie și alegi locația dorită. Apoi trebuie să aștepți un mail din partea agenției în care să fii anunțat că banii sunt disponibili pentru a fi scoși, după care în 24 de ore te poți duce să ridici câștigurile.

Află tot ce trebuie să știi despre depuneri și retrageri de bani la Stanleybet

Metode Depunere Retragere Depunere minima Retragere minima Timp de procesare
Card 20 20 instantaneu
Transfer bancar


Skrill 20 20 instantaneu
Neteller


Paysafecard


Depune acum și pariază la Stanleybet

Deschide un cont și pariază legal pe internet.

1442 utilizatori au ales Stanleybet

Pariezi aici ?