Pariuri live la Stanleybet

Ofertă medie

De evenimente

  • Transmisiuni Live
  • Cashout
  • Aplicatie Mobil
  • Închidere pariuri

Ofertă modestă

De optiuni pariuri

  • Centru de statistici cu grafică
  • Calendar cu evenimentele
  • Opțiunea Favorite
  • Pariu Rapid

Dacă ți-ai deschis un cont la Stanleybet sper că nu ai făcut-o pentru a paria live. Nu de alta dar nu vei fi deloc mulțumit de ceea ce găsești aici.

Oferta live
La ora 21:00 într-o zi din mijlocul săptămânii am intrat atât pe site la Stanleybet, cât și pe cel de la Netbet. În acel moment Netbet oferea pariuri pe 85 de evenimente sportive: 15 meciuri de fotbal, 14 de tenis, 13 de baschet, 31 din hochei pe gheaţă și încă 12 meciuri de la diferite sporturi precum handbal, volei, baseball, cricket, tenis de masă și volei pe plajă.

La Stanleybet am găsit pariuri pe 8 meciuri de fotbal, 6 de tenis, 5 de baschet, 14 din hochei pe gheaţă, unul din volei și unul din snooker. Deci în total doar 35 evenimente sportive. Prin urmare diferența este de la cer la pământ în favoarea celor de la Netbet. Și în ceea ce privește opțiunile de pariere diferențele sunt la fel de notabile.

Aspecte tehnice
În cele mai multe momente platforma live Stanleybet se mișcă bine, dar nici n-ar avea motive să n-o facă, ținând cont că nu este încărcată cu prea multe meciuri.  Ca și în cazul pariurilor pre-meci, se poate întâmpla ca un pariu să nu fie plasat automat, ci să fie trimis pentru validare manuală. Dacă înainte de începerea unui meci acest lucru poate fi acceptabil cât de cât, live este de neconceput pentru că mai mult ca sigur vei pierde oportunitatea de a plasa respectivul pariu. Minusurile nu se termină aici; sunt pariuri unde durează chiar și 2 ore până sunt validate!

Centru de statistici
Poți vedea o fereastră 2D cu desfășurarea meciului, unde ai tot timpul raportul posesiei, a atacurilor periculoase și a șuturilor pe poartă. Poți vedea inclusiv statistici de la meciurile precedente și rezultate H2H, iar la partide importante sunt oferite chiar și echipele de start.

Alte facilități
Nu este oferită opțiunea de pariu rapid și nici posibilitatea de a adăuga la favorite pariurile dorite.

Pariuri live de pe mobil
Pagina de pariuri live de pe mobil arată aproape identic cu cea de pe PC. Poți paria în condiții decente, dar nu te aștepta la un serviciu prea extraordinar. 

Pariază live la casa de pariuri online Stanleybet

Descoperă acum oferta de pariuri live și cotele oferite.

1486 utilizatori au ales Stanleybet

Pariezi aici ?