Stanleybet - pariuri online și jocuri de casino

Stanleybet este de ani buni una dintre cele mai apreciate case de pariuri offline din România, iar de curând s-a extins și în mediul online, acolo unde serviciile încă lasă de dorit așa cum vei afla citind această recenzie. Dar întâi să aflăm mai multe despre istoria acestei agenții.

Experiență de peste 65 de ani în domeniul pariurilor sportive
În anul 1950 a apărut în Irlanda de Nord o casă de pariuri numită Stanley Leisure Plc, care 13 ani mai târziu a intrat și pe piața din Anglia. În 1997 a apărut grupul Stanleybet cu sediul la Liverpool, care a preluat agențiile din Marea Britanie și a început să se extindă și în restul Europei. Întâi s-a axat pe piața din Italia, iar apoi și pe alte piețe precum cele din Belgia, România, Cipru, Croația sau Danemarca. În momentul de față Stanleybet deține peste 2,000 de agenții stradale în șapte țări diferite.

Stanleybet în România
În ceea ce privește activitatea din România, Stanleybet a intrat pe piața locală în 2004. Aceasta s-a extins rapid, având în acest moment peste 360 de sucursale la noi în țară, din care o treime sunt în județul Ilfov. De aceea, dacă dai o tură cu mașina prin București este imposibil să nu dai în drumul tău de măcar vreo 2-3 agenții Stanleybet. În 2015 agenția s-a lansat și în mediul online, dar se vede că acesta este un domeniu pe care încă nu-l stăpânește așa cum ar trebui.

Licență și site
Stanleybet este unul din primii 3 operatori de pariuri care au obținut o licență ONJN valabilă până în 2026 (D.1280 /29.06.2016), licență care îi permite să ofere în legalitate atât pariuri sportive cât și jocuri de cazino. Pentru a nu se face vreo confuzie, trebuie menționat că stanleybet.ro este site-ul pentru pariuri online, în timp ce stanleysports.ro este site-ul agențiilor offline.

Pariază online la casa de pariuri Stanleybet

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

1486 utilizatori au ales Stanleybet

Pariezi aici ?