Verificarea contului Sportingbet

Recomandată

Verificarea contului de pariuri la Sportingbet

maxim 24 de ore

Verificarea contului

Procesul de verificare al identității este foarte ușor de parcurs la Sportingbet pentru că nu ai prea multe de făcut. De fapt tot ce trebuie să faci este să trimiți un mail la cs@sportingbet.ro care să conțină userul sau ID-ul de utilizator și o copie după un act de identitate (este recomandat copie după buletin). Actul de identitate poate fi atât scanat cât și fotografiat, atâta timp cât informațiile sunt clare și ușor de citit.

Cât durează procesul de verificare?
Procesul de verificare durează de obicei maxim 24 de ore, dar dacă trimiți actele în weekend sau numărul de solicitări este prea mare, atunci poate dura mai mult.

Sunt cerute și alte acte suplimentare?
În primă fază nu, dar este la discreția agenției să ceară în orice moment o dovadă a metodei de plată utilizate sau o dovadă a adresei. Mie totuși în 4 ani nu mi-a fost solicitat vreun astfel de act, dar asta nu înseamnă că și tu vei fi la fel de norocos.

Cât timp am la dispoziție să îmi verific identitatea contului?
Conform legii, ai la dispoziție 30 de zile din momentul înregistrării. 

De ce este necesar să îmi verific contul de pariuri?
Sportingbet România, ca orice alt operator de pariuri de la noi din țară, solicită anumite documente pentru a verifica dacă datele completate de tine la înregistrare sunt adevărate, pentru a combate deschiderea de conturi false cu scopul de a oferi jucătorului anumite avantaje: să parieze deși nu are vârsta minimă legală, să beneficieze de mai multe ori de pe urma unui bonus pentru prima depunere, să facă spălare de bani etc. De când ONJN a reglementat piața jocurilor de noroc din România, toți operatorii sunt obligați prin lege să facă verificări pentru a se ști exact ce taxe are de plătit la stat fiecare parior.

Pariază online la casa de pariuri Sportingbet

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

35770 utilizatori au ales Sportingbet

Pariezi aici ?

Discutii