Transmisiuni Live Sportingbet

Recomandata

Transmisiuni live disponibile la Sportingbet

10,000

De evenimente

Sportingbet este una din puținele case de pariuri online licențiate care pun la dispoziția clienților un serviciu complex de transmisii live video.

Număr de transmisii acoperite
Nu sunt oferite la fel de multe transmisii ca la alte agenții online precum Unibet, Netbet sau Betano, dar chiar și așa anual sunt oferite live video peste 10,000 de evenimente sportive. Majoritatea transmisiilor sunt din fotbal și tenis, dar uneori mai poți urmări și meciuri de baschet, darts, handbal sau fotbal de sală. Deși Sportingbet TV acoperă inclusiv unele meciuri din campionate de top de fotbal ale Europei sau de la turnee mai importante de tenis, cele mai multe transmisii se bazează pe competiții de mâna a doua.

Acesta nu este deloc un lucru rău, pentru că oricum evenimentele sportive importante pot fi urmărite și în alte moduri. În schimb o partidă amicală de fotbal sau un meci de tenis dintr-un turneu ITF nu îl găsești chiar oriunde, motiv pentru care serviciul Sportingbet TV este mai mult decât folositor.

Este acest serviciu gratuit?
Toate transmisiile oferite pot fi urmărite în mod gratuit, cu condiția să ai o balanță pozitivă a contului de pariuri. Dacă de exemplu ai 1 leu sau chiar și 20 de bani pe cont, vei avea acces la acest serviciu pe perioadă nelimitată fără a fi necesar să plătești vreun ban.

La ce calitate ar trebui să mă aștept?
Ca și în cazul serviciilor similare oferite de Unibet, Netbet sau Betano există câteva minusuri. Nu poți vedea un meci full screen, ci doar dintr-o fereastră mică la o rezoluție decentă. Transmisiile au un delay de aproximativ 10 secunde față de realitate, iar uneori se mai întrerup. Dar aceste lucruri sunt normale pentru un serviciu gratuit. Trebuie apreciat totuși faptul că poți paria pe un meci în timp ce îl urmărești live din aceeași fereastră, și fără a fi nevoit să suporți reclame enervante.

Transmisii live de pe telefon și tabletă
Serviciul Sportingbet TV poate fi accesat doar de pe Iphone și Ipad prin intermediul aplicației pentru IOS. Pentru Android și Windows nu există o astfel de aplicație, iar serviciul de live streaming nu merge direct din browser.

Pariază live la casa de pariuri online Sportingbet

Descoperă acum oferta de pariuri live și cotele oferite.

36055 utilizatori au ales Sportingbet

Pariezi aici ?

Discutii