Bonus Sportingbet și promoții pariuri

Recomandata

Promoții și bonusuri oferite de Sportingbet

Promotii si bonusuri oferite Optiuni
Pachet de bun venit

100% până la 200RON

bonus egal cu suma depusă
Bonus Mobil

Bonus reincarcare
Bonus aniversare
Promotii

Bonus pentru prima depunere

Începând cu data de 1 septembrie 2016 Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016) oferă un nou bonus pentru prima depunere: 100% în limita a 200RON. Bonusul este creditat imediat ce efectuezi un depozit, ceea ce înseamnă că depui 200RON și te joci cu 400RON!

Oferta este mai bună decât precedenta, deoarece atunci beneficiai de un pariu fără risc. Bonusul era acordat doar în cazul în care primul pariu era pierzător, motiv pentru care trebuie apreciată această ofertă nouă cu care a venit Sportingbet (deschide cont acum)
 

Termeni și condiții ofertă

 • Pentru a te califica pentru această ofertă este necesar să efectuezi un depozit în maxim 7 zile de la data înregistrării.
 • Valoarea bonusului este de 100% în limita a 200RON.
 • Depunerile efecttuate prin Skrill sau Neteller nu se califică pentru această promoție.
 • Bonusul este creditat instant și automat. Asta înseamnă că bonusul va fi disponibil pe cont imediat ce ai efectuat un depozit, fără a fi necesar să îl soliciți manual și fără a trebui să rulezi suma depusă!
 • Bonusul trebuie rulat de 10 ori pe cote de minim 1.70 înainte de a putea fi retras. Asta înseamnă că dacă ai depus 200RON, te joci cu 400RON și trebuie să rulezi 2,000RON înainte de a putea solicita o retragere.
 • Ai la dispoziție 30 de zile din momentul primei depuneri pentru a debloca bonusul.
 • Sportingbet are dreptul de a schimba termenii ofertei şi/sau de a anula această ofertă fără justificare, cu sau fără preaviz.
 • Bonusul este acordat o singură dată pe cont / IP / familie / adresă, iar agenția are dreptul de a refuza acordarea bonusului sau de a îl retrage dacă are motive să creadă că un anumit client abuzează de pe urma ofertei.
   

Deschide acum un cont la Sportingbet pentru a încasa bonusul! 

 

Alte promoții

Sportingbet este agenția de pariuri sportive cu cele mai atractive promoții, în special pentru cei care au un buget redus. Spun asta pentru că sunt oferite multe concursuri și promoții ocazionale unde investiția jucătorului este minimă, dar premiile sunt foarte consistente.
 

Predictorul Fotbalului
Acest concurs este deja oferit de câțiva ani și este în continuare foarte popular în rândul pariorilor. Cum să nu fie când săptămânal este pus la bătaie un fond de premiere de 65,000RON deși participarea este complet gratuită. În fiecare zi poți pune un bilet cu rezultatul (1x2) la 12 meciuri alese de agenție pentru runda respectivă, iar dacă anticipezi măcar opt rezultate corect vei câștiga unul din premiile puse în joc. Dacă nimerești toate cele 12 rezultate poți câștiga 45,000RON! Premiile exacte sunt după cum urmează:

 • 8 pronosticuri din 12 : freebet de 5RON
 • 9 pronosticuri din 12 : freebet de 10RON
 • 10 pronosticuri din 12 : freebet de 15RON
 • 11 pronosticuri din 12 : 8,500RON
 • 12 pronosticuri din 12 : 45,000RON
   

Freebet de 25RON în fiecare zi
Plasează cât mai multe pariuri single sau multiple pe cote de minim 2.50, și în funcție de miza totală a pariurilor decise într-o zi vei primi un freebet după cum urmează:

 • 50RON - 149RON : pariu gratuit de 5RON
 •  150RON - 499RON : pariu gratuit de 10RON
 • 500RON+ : pariu gratuit de 25RON

În cadrul acestei promoții o zi este considerată ca fiind intervalul orar cuprins între orele 09:00 și 08:59. Sunt luate în considerare pariurile soluționate, nu cele plasate. De exemplu pui sâmbătă la ora 18:00 trei pariuri de 250RON fiecare, unul de la un meci care are loc sâmbătă la ora 19:00, și două de la meciuri ce se joacă duminică la ora 15:00. În cazul acesta sâmbătă vei avea un pariu soluționat în valoare de 250RON, deci primești un freebet de 10RON, iar duminică ai două pariuri soluționate în valoare totală de 500RON, deci vei lua un freebet de 25RON.
 

Asigurare săptămânală
Clienții care nu sunt profitabili sunt rambursați în zile de luni cu până la 15% din banii pierduți în săptămâna precedentă, până la un maxim de 2,000RON.
 

Promoții la meciuri importante
Dacă are loc un meci important de fotbal, cu siguranță cei de la Sportingbet vor veni cu o promoție specială; poate fi vorba de pariuri gratuite, rambursări sau alte tipuri de oferte pe care le poți descoperi la momentul respectiv.
 

Promoții la turnee și evenimente sportive importante
Când are loc un campionat european sau mondial de fotbal, un turneu de Grand Slam de tenis, Jocurile Olimpice de vară / iarnă, sau un alt eveniment sportiv major la nivel internațional, Sportingbet va veni cu promoții și concursuri ce nu trebuiesc ratate.
 

Promoții la jocuri de cazino
Dacă ești adeptul jocurilor de cazino, vei descoperi și aici tot felul de promoții care de care mai atractive: bonus de până la 1200RON la prima depunere, un bonus zilnic într-un anumit joc, până la 100 de rotiri gratuite în fiecare zi și multe altele.

Descoperă toate promoțiile și bonusurile Sportingbet

Profită acum de ofertele oferite de aceasă casă de pariuri online.

35860 utilizatori au ales Sportingbet

Pariezi aici ?

Discutii