Primul pariu Sportingbet

Recomandata

Primul pariu la Sportingbet

Sportingbet.ro este considerată de mulți pariori ca fiind agenția perfectă pentru începători pentru că site-ul este foarte ușor de folosit. La fel de ușor este și să plasezi primul pariu, indiferent dacă acesta  este single, multiplu sau în sistem.

Pariu single
Este un pariu plasat pe un singur meci. Dă click pe cota corespunzătoare pariului pe care vrei să îl joci, iar acesta va încărca în biletul virtual din partea dreaptă a paginii. În dreptul lui se află o căsuță care trebuie completată cu suma pe care vrei să o pariezi, după care apasă pe ”Plasare pariu”.

Pariu multiplu
Este un bilet cu mai multe meciuri unde toate selecțiile trebuie să fie câștigătoare. Dă click pe cotele corespunzătoare pariurilor pe care vrei să le joci, iar acestea vor încărca unul sub altul în biletul tău virtual. Completează căsuța de jos cu suma dorită și apasă ”Plasare pariu”.

Pariu în sistem
Este un bilet cu mai multe meciuri unde poți juca diferite combinații. La un pariu cu patru meciuri ai:

  • Pariuri simple (x4) – câte un pariu single pe fiecare meci în parte
  • Acumulator (x1) – un pariu multiplu
  • 2 din (x6) – sistem 2/4, adică combinații de câte 2 meciuri
  • 3 din (x4) – sistem 3/4, adică combinații de câte 3 meciuri
  • Yankee (x11) – toate pariurile din sistem 2/4, 3/4 și Acumulator
  • Lucky 15 (x15) – un pariu Yankee + pariuri single

Un sistem are mai multe combinații posibile (numărul din paranteză reprezintă numărul de combinații). Tu completezi doar miza pe combinație, deci miza totală va fi egală cu suma completată de tine X numărul de combinații. Dacă treci ”5” în dreptul la Lucky 15, înseamnă că de fapt pariezi 75RON. Tipurile de sisteme oferite și numărul de combinații pe care le conține un sistem depinde în funcție de numărul de meciuri de pe bilet. 

Pune primul tău pariu online la Sportingbet

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

35770 utilizatori au ales Sportingbet

Pariezi aici ?

Discutii