Depuneri și retrageri Sportingbet

Recomandata

Plăți Sportingbet - Depuneri și retrageri de bani

1RON

Miza minima

La Sportingbet sunt acceptate toate metodele de plată cunoscute, dar înainte de a alimenta cu bani contul de pariuri sunt câteva lucruri importante pe care trebuie să le cunoști.

Depunere și retragere minimă
Indiferent de metoda de plată aleasă sau de tipul tranzacției, suma minimă pe care o poți depune și retrage este de 40RON. Nu sunt percepute taxe de nici un fel.

Metode de plată acceptate
Poți depune și retrage cu cardul, prin transfer bancar sau pe portofele electronice (Skrill / Neteller). De asemenea contul de pariuri poate fi alimentat prin Paysafecard. Retragerile trebuie efectuate prin aceeași metodă de plată prin care ai depus. În cazul în care ai optat pentru un depozit prin Paysafecard, atunci banii pot fi scoși doar prin transfer bancar.

Metode de plată prin care poți primi bonusul de bun venit
Depunerile efectuate prin Skrill, Paysafecard și Neteller nu se califică pentru bonusul pentru prima depunere. Dacă vrei să primești pariul fără risc de 100% în limita a 200RON, va trebui să depui cu cardul, prin transfer bancar.

Timp de așteptare
La Sportingbet timpul de așteptare în cazul retragerilor este un pic mai mare decât la alte agenții: 1-2 zile pentru portofele electronice și 3-5 zile pentru transfer bancar sau card. Dar mai diferă și de la caz la caz; de exemplu au fost situații în care am primit banii în Skrill în aceeași zi în care am solicitat o retragere.

Depuneri și retrageri de bani la agenția de pariuri online Sportingbet

Metode Depunere Retragere Depunere minima Retragere minima Timp de procesare
Card 40 40 instantaneu
Transfer bancar 40 40 3-5 zile
Skrill 40 40 instantaneu
Neteller 40 40 instantaneu
Paysafecard 40
instantaneu

Depune acum și pariază la Sportingbet

Deschide un cont și pariază legal pe internet.

35860 utilizatori au ales Sportingbet

Pariezi aici ?

Discutii