Pariuri Live Sportingbet

Recomandata

Pariuri live la Sportingbet

Ofertă medie

De evenimente

  • Transmisiuni Live
  • Cashout
  • Aplicatie Mobil
  • Închidere pariuri

Ofertă medie

De optiuni pariuri

  • Centru de statistici cu grafică
  • Calendar cu evenimentele
  • Opțiunea Favorite
  • Pariu Rapid

Platforma de pariuri live a celor de la Sportingbet este una destul de bună, atât din punct de vedere tehnic cât și din punct de vedere al numărului de evenimente și opțiuni de pariere acoperite.

Aspecte tehnice
Grafica platformei live este una destul de demodată, dar acest lucru nu este neapărat rău. Site-ul Sportingbet Ro merge foarte bine inclusiv de pe calculatoare ceva mai vechi, iar acest lucru este valabil și în cazul paginii de pariuri live. Pentru mine este mai important cum se mișcă decât cum arată, iar de aceea sunt mulțumit de calitatea oferită. Ca minus pot remarca faptul că pariurile pe meciurile de mâna a doua sunt blocate mai des decât la alte agenții, iar cotele sunt actualizate un pic mai greu. Dar nu este aceasta o regulă de bază, deoarece diferă mult de la meci la meci. Per total vei putea paria în condiții optime pe majoritatea meciurilor.

Pariurile sunt plasate în maxim câteva secunde din momentul în care ai apăsat butonul ”Pariați”, iar câștigurile sunt și ele procesate într-un timp relativ scurt.

Oferta live
În mod suprinzător oferta live Sportingbet este mai bogată decât cea dinainte de startul meciului. De exemplu de multe ori se întâmplă ca meciurile de fotbal din liga a doua sau a treia din România să nu apară în oferta pre-meci, dar să fie introduse în oferta live. Marele plus este că la aproape toate partidele, indiferent de importanța lor, sunt oferite cam aceleași opțiuni de pariere, și crede-mă că numărul este destul de impresionant. Astfel vei vedea că la un joc din al treilea eșalon valoric precum Olimpia Râmnicu Sărat vs Bucovina Rădăuţi vei găsi zeci de tipuri de pariuri.

Atenție la pariurile mai speciale
La meciurile mai importante, spre deosebire de cele de mâna a doua sau a treia, vei găsi câteva opțiuni unice de pariere care nu sunt prezente nicăieri în altă parte precum pariuri pe intervale de 60 de secunde unde poți miza pe ce se va întâmpla în următorul minut: va fi un corner, out, lovitură liberă etc. În aceeași ordine de idei poți paria pe echipa care va avea prima lovitură liberă după minutul 10 sau 15. Problema este că uneori la astfel de pariuri staff-ul mai face greșeli, și poate considera un pariu ca fiind pierzător chiar dacă de fapt el era câștigător (se întâmplă rar, dar se mai întâmplă). Dacă în cazul unei erori la goluri sau la scor corect este ușor să vii cu o dovadă că dreptatea este de partea ta, în cazul acestor pariuri speciale pe lovituri libere sau pe out-uri uneori este imposibil să faci acest lucru. Ia în considerare acest risc înainte de a plasa astfel de pariuri.

Opțiunea de a adăuga la favorite
Poți adăuga la favorite meciurile live care te interesează, dar în schimb nu poți adăuga tipurile de pariuri preferate.

Centru de statistici
La meciurile de fotbal care nu sunt acoperite live video poți vedea cine atacă, cine are posesia mingiei, când se comite un fault și alte lucruri de acest gen. Dar în schimb nu poți vedea în timp real statistici în ceea ce privește posesia (cât are fiecare), numărul de cornere sau de cartonașe (cel puțin nu la meciuri mai puțin importante), iar acesta este un minus.

Opțiunea de pariu rapid
Când vine vorba de pariuri live orice secundă poate conta. Cei de la Sportingbet.ro știu acest lucru, iar de aceea au venit în ajutorul pariorilor introducând opțiunea de pariu rapid. Aceasta îți permite să stabilești din avans miza următorului pariu. Apoi este suficient să dai click pe cota corespunzătoare pariului care te interesează, iar acesta este plasat instant. Dar trebuie să ai mare grijă, că dacă dai click-uri aiurea vei ajunge să pui pariuri nedorite.

Pariuri live de pe mobil
Poți paria în timp real de pe orice dispozitiv mobil. Dacă ai un Iphone sau un Ipad poți plasa pariuri în timp real prin intermediul aplicației Sportingbet pentru IOS. În cazul celorlalte sisteme de operare va trebui să pariezi direct din browser. Indiferent de metoda aleasă, ai acces de pe mobil la toate pariurile live disponibile pe PC, iar platforma live funcționează foarte bine.

Pariază live la casa de pariuri online Sportingbet

Descoperă acum oferta de pariuri live și cotele oferite.

35860 utilizatori au ales Sportingbet

Pariezi aici ?

Discutii