Contact și relații cu clienții Sportingbet

Serviciul de suport clienți Sportingbet este disponibil direct în limba română prin  următoarele metode:

  • live chat: este disponibil de luni până duminică între orele 11:00 și 22:00, cel puțin în teorie, pentru că am observat că uneori în acest interval orar serviciul apare indisponibil.
  • formular de contact: dacă din diferite motive nu poți sau nu vrei să contactezi serviciul de suport clienți prin live chat, atunci poți completa un formular de contact direct de pe site.
  • telefon: Tot între orele 11:00 și 22:00 staff-ul poate fi contactat prin apel telefonic la numărul +40 316300581. Să ai notat pe ceva numele de utilizator și ID-ul de utilizator deoarece va trebui să furnizezi aceste informații.

Experiența mea cu serviciul de suport Sportingbet
Recunosc că nu l-am mai folosit de mult, dar atunci când am avut nevoie am primit destul de rapid o rezolvare la problemele cu care mă confruntam. Spre deosebire de alte agenții, aici am primit răspunsuri mai puțin robotice decât în alte părți, și mai puține fragmente copy + paste din regulament. Dar poți intra și pe forumul nostru de discuții Sportingbet pentru a vedea ce părere au alți pariori despre acest serviciu.

Detalii de contact SPORTINGBET
Program de lucru 10:00 - 20:30
Suport live chat
Telefon +40 316300581
Email cs@sportingbet.ro
Adresa de corespondenta 85 St. John Street
 Valletta
, Malta

Pariază online la casa de pariuri Sportingbet

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

36896 utilizatori au ales Sportingbet

Pariezi aici ?

Discutii