Contact Sportingbet

Recomandata

Contact și relații cu clienții Sportingbet

Serviciul de suport clienți Sportingbet este disponibil direct în limba română prin  următoarele metode:

  • live chat: este disponibil de luni până duminică între orele 11:00 și 22:00, cel puțin în teorie, pentru că am observat că uneori în acest interval orar serviciul apare indisponibil.
  • formular de contact: dacă din diferite motive nu poți sau nu vrei să contactezi serviciul de suport clienți prin live chat, atunci poți completa un formular de contact direct de pe site.
  • telefon: Tot între orele 11:00 și 22:00 staff-ul poate fi contactat prin apel telefonic la numărul +40 316300581. Să ai notat pe ceva numele de utilizator și ID-ul de utilizator deoarece va trebui să furnizezi aceste informații.

Experiența mea cu serviciul de suport Sportingbet
Recunosc că nu l-am mai folosit de mult, dar atunci când am avut nevoie am primit destul de rapid o rezolvare la problemele cu care mă confruntam. Spre deosebire de alte agenții, aici am primit răspunsuri mai puțin robotice decât în alte părți, și mai puține fragmente copy + paste din regulament. Dar poți intra și pe forumul nostru de discuții Sportingbet pentru a vedea ce părere au alți pariori despre acest serviciu.

Detalii de contact FORTUNA
Program de lucru 10:00 - 20:30
Suport live chat
Telefon +40 7123 4678
Pagina de contact Contac Fortuna
Email info@fortuna.ro
Adresa de corespondenta Str. Emil Honoriu, nr. 4j. Iasi

Pariază online la casa de pariuri Sportingbet

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

23374 utilizatori au ales Sportingbet

Pariezi aici ?

Discutii