Sportingbet - pariuri online, poker și jocuri de casino

Sportingbet este o casă de pariuri britanică care funcționează doar în mediul online. Aceasta este foarte cunoscută la nivel internațional, ea având peste 2,5 milioane de clienți din 200 de țări diferite. Chiar și în România numărul celor care aleg să își deschidă un cont crește de la an la an.

Istoria agenției
Sportingbet are o istorie bogată în mediul online, ea fiind fondată în 1997, ceea ce înseamnă că a fost una din primele 200 de agenții de pariuri lansate în spațiul virtual. De-a lungul timpului această casă de pariuri a trecut prin multe schimbări notabile, punctul de cotitură fiind în 2012 atunci când ea a fost cedată în schimbul sumei de 530 de milioane de lire companiilor GVC Holdings și William Hill.

Operatorul britanic William Hill a preluat Sportingbet Australia și Sportingbet Spania, în timp ce GVC Holdings, o compania cu sediul în Insula Man, a preluat restul, luând însă anumite angajamente față de William Hill. Kenneth Alexander, directorul GVC, a devenit astfel și directorul Sportingbet, el declarând imediat după preluare:

În următoarele 18 luni, consiliul director are ca obiectiv să integreze și să restructureze brandul Sportingbet pentru ca acest operator de pariuri sportive să ajungă unul din liderii mondiali în domeniu. Suntem convinși că ne așteaptă un viitor incitant.
- Kenneth Alexander

Transformarea dintr-o agenție neserioasă într-una foarte serioasă
Declarația lui Alexander din 2012 este importantă pentru că cele spuse nu au fost vorbe în vânt. Până la momentul preluării erau foarte mulți pariori care întâmpinau tot felul de probleme la Sportingbet, inclusiv din România. Dacă te uiți pe forumul nostru de discuții și cauți mesaje mai vechi, vei vedea că în acele vremuri plângerile curgeau pe bandă rulantă, multe din ele pe bună dreptate. După preluare lucrurile s-au schimbat radical; numărul de plângeri a fost în scădere continuă, iar în zilele noastre sunt foarte puțini acei pariori care se mai confruntă cu probleme grave.

Servicii îmbunătățite de la an la an
Platforma de pariuri live a suferit și ea îmbunătățiri vizibile în ultimii ani, la fel ca și bonusurile și promoțiile oferite, iar astfel Sportingbet a ajuns dintr-o agenție detestată în una din cele mai iubite din România, ea fiind din punctul nostru de vedere în acest moment în top 5 agenții licențiate.

Licență în România
Sportingbet are conform D.ONJN 1558/25.08.2016 o licență de funcționare pe 10 ani valabilă până la data de 31.08.2026 ce îi permite să ofere în legalitate pariuri în cotă fixă și jocuri de cazino.

Pariază online la casa de pariuri Sportingbet

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

33519 utilizatori au ales Sportingbet

Pariezi aici ?

Discutii