Verificarea identității contului de pariuri Winner

2-5 zile

Verificarea contului

Ai deschis un cont de pariuri Winner, vrei să îl verifici și nu știi cum? PariuriX îți prezintă în paragrafele următoare pașii care trebuie urmați pentru a parcurge procesul de verificare KYC. Vei vedea cât de simplu este!

Deschide cont și joacă cu un FREEBET de 50RON la o depunere de 50RON!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Winner KYC – ce documente trebuie să trimit și unde
 2. Întrebări comune despre procesul de verificare Winner
 3. Top motive pentru refuzarea documentelor la Winner

 

1. Winner KYC – ce documente trebuie să trimit?

În primă fază este necesară doar o copie după buletin​. Pentru a îți verifica identitatea urmează următorii pași:

 1. Loghează-te pe contul de pariuri Winner. Deschide cont dacă nu ești deja client.
 2. Dă click pe poza de profil din colțul dreapta sus a site-ului pentru a fi redirecționat către secțiunea ”Contul meu”
 3. Dă click pe opțiunea ”Verifică-ți identitatea”
 4. Apasă butonul verde ”Încarcă document”
 5. Selectează din calculator o poză cu buletinul.
 6. Așteaptă până când staff-ul agenției confirmă verificarea contului.


2. ÎNTREBĂRI COMUNE DESPRE PROCESUL DE VERIFICARE WINNER

Cât timp am la dispoziție pentru a trimite documentele?

Conform legii, procesul de verificare KYC trebuie parcurs în maxim 30 de zile de la deschiderea contului de pariuri. În caz contrar, acesta va fi închis iar toți banii de pe cont vor fi virați către bugetul statului. Pentru mai multe detalii recomand să accesezi ACEST ARTICOL.

Pentru a putea depăși termenul de 30 de zile este suficient să trimiți cele două documente menționate mai sus.

 

Mai sunt solicitate și alte documente?

Mai devreme sau mai târziu va fi solicitată și o dovadă a adresei (extras de cont bancar pe care să apară adresa ta, sau factură de utilități pe numele tău). Dacă efectuezi o depunere utilizând un card de credit / debit, atunci sunt șanse mari să îți fie solicitată o copie după acesta înainte de a putea efectua o retragere. De asemenea, staff-ul agenției are dreptul ca în orice moment să solicite acte suplimentare dacă consideră acest lucru ca fiind necesar. 

 

Ce restricții am cu un cont Winner neverificat?

Nu vei fi  lăsat să efectuezi depuneri ale căror valoare totală depășește echivalentul a 200€, și nici nu vei putea să soliciți retrageri până nu parcurgi procesul de verificare Winner. Aceste restricții sunt valabile conform legii la toți operatorii licențiați.
 

Ce formate și dimensiuni maxime sunt acceptate?

Nu este menționat acest lucru, dar probabil pozele sunt acceptate în orice format ce merge uploadat pe site. Nu cred că are importanță dacă documentul este fotografiat sau scanat, ambele tipuri fiind acceptate. Important este ca pozele să fie clare, iar informațiile conținute să fie ușor de citit.


În cât timp este verificat contul de pariuri Winner?

În mod normal nu ar trebui să dureze mai mult de 1-3 zile lucrătoare, însă în anumite situațiii poate dura și mai mult, mai ales dacă documentele nu sunt acceptate din prima. Așa că recomand să trimiți documentele solicitate imediat ce ți-ai deschis un cont de pariuri Winner pentru a nu te trezi cu contul blocat. Acest lucru se va întâmpla dacă staff-ul agenției îți răspunde la mail după ce trece perioada de 30 de zile.

Deschide cont și joacă cu un FREEBET de 50RON la o depunere de 50RON!

 

5.Top motive pentru refuzarea documentelor la Winner

Aceste motive sunt mai degrabă comune pentru toate agențiile de pariuri pe internet licențiate, și nu vor fi întâlnite neapărat doar la Winner.ro. Dar este bine să le cunoști, asta dacă vrei ca documentele tale să fie acceptate din prima încercare și să nu fie necesar să le trimiți de mai multe ori. Astfel ai risca să depășești termenul legal de 30 de zile și să ai contul suspendat temporar, mai ales că staff-ul agenției nu prea se grăbește să răspundă la mail-uri.

 • Pozele documentelor trebuie să fie clare, astfel încât informațiile să fie ușor de citit.
 • În poză trebuie prinse toate cele 4 colțuri ale documentului, deci pozele nu trebuie să pară decupate.
 • Nu trebuie să acoperi informații de pe acte, cu excepția celor solicitate de către staff-ul Winner(cum ar fi anumite numere de pe fața sau spatele cardului în afară de cele menționate de staff). De exemplu dacă acoperi CNP-ul de pe buletin sau pui degetul pe document în timp ce îl fotografiezi, acesta va fi refuzat.
 • Trimite doar documente care îți sunt solicitate. Dacă la ”dovada adresei” tu pui un selfie cu tine în fața casei sau a superbei tale mașini, să nu te miri apoi de ce nu ți-au fost acceptate documentele (poate ți se pare stupid că am menționat așa ceva, dar să știi că am auzit și de astfel de cazuri).
 • Cardul trebuie semnat pe spate de către titular, în caz contrar va fi refuzat pentru că așa cum scrie și pe el, nu este valid fără semnătură.

4 utilizatori au ales Winner

Pariezi aici ?

Discutii