Pariuri live la Winner

Ofertă medie

De evenimente

 • Transmisiuni Live
 • Cashout
 • Aplicatie Mobil
 • Închidere pariuri

Ofertă medie

De optiuni pariuri

 • Centru de statistici cu grafică
 • Calendar cu evenimentele
 • Opțiunea Favorite
 • Pariu Rapid

Oferta de pariuri live și nivelul tehnic al platformei de live betting reprezintă două din aspectele principale de care pariorii țin cont atunci când își aleg casa de pariuri online la care să joace. De aceea a venit momentul să vedem dacă Winner.ro se ridică la nivelul așteptărilor la acest capitol, sau ar trebui evitată de către iubitorii de pariuri live.

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Aspecte tehnice despre Winner Live Betting
 2. Oferta de pariuri live Winner
 3. Winner live scores și alte servicii disponibile

 

1.Aspecte tehnice despre Winner Live Betting

Pe alocuri platforma Winner Live Betting se mișcă un pic cam lent, iar informațiile nu sunt actualizate la fel de rapid ca la alte agenții. Din acest motiv și cotele sunt blocate mai des decât la Unibet.ro sau Netbet.ro. În principiu poți paria în condiții optime, dar sunt case de pariuri care stau mai bine. Plus că trebuie să iei în considerare faptul că site-ul este un pic nefinisat, și nu are o interfață la fel de profesionistă ca cea utilziată de alți operatori.
 

2.Oferta de pariuri live Winner

Într-o joi după-amiază am comparat oferta de pariuri live Winner cu oferta similară de la Betano, una din casele de pariuri online recomandate de PariuriX.com, (vezi AICI lista completă). În timp ce Winner oferea pariuri pe 25 de meciuri din 4 sporturi diferite, la Betano am găsit nu mai puțin de 54 de meciuri din 8 sporturi. Apoi m-am uitat pe alte site-uri de top precum Netbet.ro sau Unibet.ro, dar și acestea acopereau 56, respectiv 47 de partide. Este drept că sunt și agenții de pariuri online care au o oferă de pariuri live mai slabă decât cea de la Winner, asta ca să fim corecți până la capăt.

Oferta live Winner pe fiecare meci este în schimb destul de bună. La tenis găsim pariuri pe fiecare punct sau fiecare game, și găsim linii variate la cote ce încep de la 1.06 și ajung la 50.. Așa că iubitorii de ”pariuri sigure” sau de ”pariuri bombă” au un motiv în plus să joace aici.

Întâmplător am dat și de o situație care nu mi-a plăcut. La un meci de volei puteam plasa pariuri pe fiecare punct, dar doar pe ce se întâmpla peste vreo 6 puncte. De exemplu la scorul de 23:17 puteam paria abia pe punctul al 46-lea, ceea ce evident că este o loterie pură. Ca să fac o comparație, Unibet.ro are o facilitate intitulată ”Action Betting” prin care se poate paria pe exact următorul punct (al 41-lea în situația de față), ceea ce este cu totul altă mâncare de pește.

Află care sunt cele mai bune case de pariuri online pentru pariuri live!

 

3.Winner live scores și alte servicii disponibile

Găsim pe platforma de pariuri live Winner câteva facilități interesante, dar sunt și anumite servicii care speram să fie disponibile, dar care din păcate lipsesc.


Centru de statistici Winner  Live

Este oferit un centru de statistici, dar din păcate la meciuri mai de mâna a doua acestea lipsesc cu desăvârșire. Chiar și la partide mai importante, centrul de statistici nu oferă la fel de multe informații ca serviciul similar al altor operatori licențiați.

 

Posibilitatea de a adăuga la favorite meciurile / pariurile preferate

Pe platforma de pariuri live Winner poți adăuga la favorite atât meciurile preferate, cât și tipurile de pariuri pe care le joci frecvent. Sunt agenții de pariuri mult mai consacrate la care lipsește această facilitate simplă, motiv pentru care apreciez prezența ei.

 

Statistici și rezultate live Winner

Poți consulta la Winner rezultate live direct din fereastra de pariuri live, și ai ca alternativă și secțiunea ”Scoruri și Rezultate” ce poate fi accesată de pe site-ul vechi Winner (nu și de pe cel nou). Această pagină de statistici este furnizată de către betradar.com, unul dintre cei mai mari furnizori de profil din lume, deci o poți utiliza cu încredere. Chiar și așa ți-aș recomanda să optezi pentru un site specializat în scoruri live precum flashscore.com.

 

Winner Live Streaming, pariuri live de pe mobil și pariuri rapide

Din păcate toate aceste servicii lipsesc. Nu este oferit un Winner TV unde să urmărim meciuri live online, nu putem plasa pariuri live din cadrul unei aplicații pentru mobil (dar o putem face direct de pe site-ul optimizat - detalii aici) și nu putem plasa pariuri rapide. Nu găsim nici facilități precum Action Betting care ne-ar fi permis să pariem pe exact următoarea fază din meci (opțiune despre care am vorbit mai sus).

Trăgând linie, aș zice că platforma de pariuri live Winner este destinată mai degrabă jucătorilor ocazionali. Dacă joci la live betting din când în când nu vei avea motive să te plângi, dar dacă ești genul de persoană care petrece ore bune în fiecare zi pe live betting, atunci recomand agenții precum Unibet.ro sau Netbet.ro.

4 utilizatori au ales Winner

Pariezi aici ?

Discutii