Deschidere Cont

Dacă ești la primul contact cu pariurile pe internet și nu ai mai jucat până acum la o casă de pariuri online, atunci ești în locul potrivit deoarece îți voi arăta pas cu pas cum se deschide un cont Winner. De asemenea, îți voi prezenta și câteva informații utile despre procesul de înregistrare, asta ca să nu ai surprize pe parcurs.

Deschide cont și joacă cu un FREEBET de 50RON la o depunere de 50RON!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Ce trebuie să știu înainte de a mă înregistra la Winner?
 2. Tutorial pas cu pas cum deschid un cont Winner
 3. Login Winner – loghează-te pe cont și începe să pariezi!

 

1.Ce trebuie să știu înainte de a mă înregistra la Winner?

Pentru a evita probleme ulterioare, fii sigur că respecți următoarele indicații:

 • Introdu date reale deoarece altfel nu vei putea retrage câștigurile de pe cont și te vei trezi cu contul Winner blocat.
 • Pariurile sportive sunt interzise persoanelor sub 18 ani. Nu deschide un cont Winner de pe datele părinților / prietenilor dacă ești minor. Poate te gândești că agențiile licențiate nu au cum să te prindă, dar să știi că acestea dispun de metode complexe pentru a depista astfel de situații (detalii aici)
 • Introdu o adresă de mail la care ai acces și un număr de telefon valabil deoarece ai putea avea nevoie de ele pentru a îți recupra contul de pariuri în cazul în care uiți datele de logare de pe Winner.ro. De asemenea, mailul este necesar pentru a îți activa contul de pariuri.
 • Înainte de a putea solicita o retragere va trebui să parcurgi procesul de verificare KYC.
 • Nu deschide conturi multiple pentru a profita de pe urma bonusului pentru prima depunere sau alte promoții ocazionale; riști ca inclusiv contul principal să fie închis.
 • Poate te întrebi de ce sunt cerute atâtea date personale în cadrul procesului de înregistrare – contul de pariuri este oarecum similar cu un cont bancar în condițiile în care urmează să stochezi fonduri pe el. Dacă o persoană ar putea utiliza fără probleme un astfel de cont cu date false, atunci casele de pariuri online ar deveni un adevărat rai pentru activități ilegale precum spălarea de bani.
 • Datele tale sunt în deplină siguranță – acestea sunt protejate online cu socket-uri SSL, iar angajații casei de pariuri au obligația de a îți păstra datele confidențiale. Deci nu primești plicuri acasă, iar apropiații nu au cum să afle că joci la pariuri sportive dacă nu dorești acest lucru. Totuși nu recomandăm să ascunzi astfel de informații pentru că rudele și prietenii sunt primii care te pot ajuta dacă te confrunți cu probleme de joc.

 

2.Tutorial pas cu pas cum deschid un cont Winner

Intră pe winner.ro și apasă pe butonul ”Înregistrare” din colțul dreapta sus al site-ului. Se va deschide un formular format din 3 părți după cum urmează:


Prima Parte - Informații contact și parole cont Winner

 • Număr de telefon: trece un număr de telefon valid deoarece există posibilitatea să fii contactat ocazional de staff-ul Winner din diferite motive.
 • Adresă email: trece o adresă de email validă deoarece vei avea nevoie de ea pentru a activa contul de pariuri Winner
 • Parola: alege o parolă pe care s-o poți ține minte deoarece vei avea nevoie de ea atunci când te loghezi. Parola trebuie să conțină minim 8 caractere, trebuie să conțină litere și cifre, și nu trebuie să conțină informații personale precum numele, numele de cont, adresa de email etc. E recomandat să utilizezi o parolă mai lungă deoarece este mai sigură. De asemenea, este recomandat să nu utilizezi parola pe alte site-uri.
 • Confirmă parola – reintrodu parola utilizată anterior.

 

Partea a doua - Informații identitate

Statut: Domnul/ Doamna/ Domnișoara

 • Cetățenie: este selectat automat România, lasă așa.
 • Prenume: numele mic
 • Nume: numele de familie
 • Adresă: strada și numărul la care locuiești
 • Codul numeric personal: Acesta este solicitat de către Statul Român deoarece ai de plătit un impozit de 1% ANAF pe retragerile solicitate. Stai liniștit, acesta se reține la sursă.

Tot aici va trebui să bifezi o căsuță prin care confirmi că ai minim 18 ani, și una că accepți regulamentul de joc al agenției (recomand să îl citești înainte de toate).  De asemenea mai există o căsuță ”Vreau sa fiu informat despre promotiile relevante pentru mine”, dar bifarea acesteia este opțională.

Deschide cont și joacă cu un FREEBET de 50RON la o depunere de 50RON!

 

Partea a treia – finalizarea înregistrării pe Winner.ro

Pentru a finaliza procesul de înregistrare la Winner, va trebui să introduci codul de verificare primit prin sms.  
 

3.Login Winner – loghează-te pe cont și începe să pariezi!

După ce ai parcurs procesul de deschidere cont Winner (durează maxim 2-3 minute), vei primi un mail ce conține un link de activare. Dă click pe acesta, după care te poți loga utilizând userul și parola utilizate la înregistrare. Acum a venit momentul să efectuezi prima ta depunere – vezi aici ce ai de făcut!

4 utilizatori au ales Winner

Pariezi aici ?

Discutii