Contact și relații cu clienții Winner

Detalii de contact WINNER
Program de lucru nu este precizat
Suport live chat
Telefon nu este oferit
Email nu este oferit
Adresa de corespondenta Malta, 3 Advance Business Center

Din păcate când vine vorba de serviciul de relații cu clienții Winner nu stă prea bine. Este oferită o singură metodă de contact, iar răspunsurile nu vin chiar în cel mai scurt timp, așa cum vei putea vedea mai jos.

 

Contact Winner – cum iau legătura cu serviciul de relații cu clienții?

Serviciul de suport clienți poate fi accesat doar prin completarea unui formular direct de pe site-ul winner.ro. Accesează ”Contact” după care vei fi redirecționat către un formular unde trebuie să introduci date ce țin de cont și întrebarea pe care vrei să o adresezi. Din ce știu vei primi un răspuns la cererea ta în maxim 24 de ore, dar nu garantez că vei primi și o rezolvare din prima. În funcție de natura problemei, pot fi necesare mai multe mesaje pentru a ajunge la o rezolvare. De aceea nu apreciem lipsa unui serviciu de live chat sau a unui număr de telefon de contact. Nici măcar adresa de email a agenției nu este făcută publică.
 

Forum de discuții și păreri Winner

Eventual poți intra și pe forumul de discuții Pariurix și să postezi aici întrebările și nelămuririle pe care le ai, iar cineva din staff-ul nostru sau din rândul pariorilor va încerca să te ajute, dacă acest lucru este posibil. Dar cum am zis deja, în cazul unei probleme mai serioase nu ai de ales decât să aștepți la un răspuns pe mail din partea operatorilor.

Tot pe forumul de discuții poți citi păreri despre Winner postate de utilizatorii noștri, și poți scrie propriile tale păreri după ce ajungi să testezi serviciile agenției. Recomand să arunci un ochi și peste secțiunea de ”Întrebări comune” unde am strâns răspuns la cele mai frecvente întrebări și nelămuriri ale pariorilor.

Detalii de contact WINNER
Program de lucru nu este precizat
Suport live chat
Telefon nu este oferit
Email nu este oferit
Adresa de corespondenta Malta, 3 Advance Business Center

4 utilizatori au ales Winner

Pariezi aici ?

Discutii