2021-10-11 15:56:55

Winner - pariuri online, poker și jocuri de casino

În această recenzie vom vorbi despre Winner, una dintre cele mai noi case de pariuri online licențiate în România, deși este drept că aceasta a mai oferit servicii pe internet și în urmă cu câțiva ani, pentru o perioadă limitată. Sperăm ca de data aceasta să aibă un viitor ceva mai lung la noi în țară, iar în cele ce urmează vom vedea dacă serviciile oferite sunt suficient de bune încât să se înfigă mai puternic pe piața locală decât a făcut-o înainte.


1. Totul despre Winner online – cine este acest operator?

Winner este o casă de pariuri care își are sediul în Malta și care a apărut în România prima dată în 2013 ca agenție de pariuri offline. Aceasta are și o platformă internațională de gambling pe internet care conține pariuri sportive, jocuri de cazino și poker. Această platformă a putut fi accesată la noi în țară până în momentul în care licența a devenit obligatorie, dar și un pic după așa cum vei vedea mai jos.

Cert este că per total Winner este o agenție destul de cunoscută pe plan internațional, așa că așteptăm cu interes să vedem cu ce va veni ea pe piața din România.


2. Winner România – licență și servicii pe teritoriul țării noastre

După ce piața de jocuri de noroc din România a fost reglementată de către ONJN, Winner a decis să intre în legalitate pe piața locală. Astfel ea a deținut conform D. 2160/28.08.2015 o licență provizorie de funcționare, dar care nu a fost prelungită, iar astfel pe 31.08.2016 a expirat.

După mai bine de 3 ani de absență, Winner a revenit în România achiziționând o licență definitivă (L1193408W001140) care conform D.ONJN 2962/27.11.2019 îi dă dreptul de a oferi pariuri în cotă fixă și jocuri de cazinou până pe 30.11.2029.

Winner este înregistrată la ONJN sub compania PLAY ONLINE SOLUTIONS LTD, care a mai lansat de curând (sau urmează să lanseze în viitorul apropiat) și alte site-uri de jocuri de noroc precum www.eliteslots.ro, www.magnumbet.ro, www.seven.ro, www.magicslots.ro, http://www.bet7.ro/, http://www.play.ro/ și http://www.liquidslots.ro/.


3. Interfață site winner.ro

Winner.ro vine cu un site modern, ce folosește o grafică inteligentă ce îi permite să se ”extindă” pe întreg ecranul indiferit de tipul acestuia (chiar și cele wide) sau de rezoluția utilizată. Astfel spațiul nu este deloc irosit, așa cum se întâmplă la alte site-uri.

Grafica este una simplă, cu un fundal alb, deci nu este deloc obositor pentru ochi chiar dacă decizi să petreci mai multe ori pe site.

Poate singurul minus este acela că site-ul este unul comun pentru platforma de pariuri online și cea de pariuri offline. Aș fi preferat să fie separate, mai ales că site-ul vechi pentru offline este încă funcționabil. Deci puteau pe cel nou să îl facă doar pentru online. Dacă joci de ani buni la pariuri stradale și îți este dor de interfața veche, tot ce ai de făcut este să selectezi opțiunea ”Site vechi” din meniul principal.


4. Deschidere cont și plasarea primului pariu la Winner

Pentru a deschide un cont tot ce ai de făcut este să intri pe https://online.winner.ro/, să dai click pe butonul ”Înregistrare” și să urmezi indicațiile. Dacă ai nevoie de ajutor pentru a completa formularul de înregistrare, atunci accesează tutorialul nostru: Deschidere cont Winner pas cu pas

Și procesul de plasare a primului pariu este simplu. Întâi găsești meciurile și pariurile dorite (accesând meniul de sporturi din partea stângă a paginii) și apoi adaugi pe bilet selecțiile care te interesează apăsând pe cotele corespunzătoare acestora. Dacă adaugi mai multe pariuri acestea se încarcă unul sub altul. Biletul poate fi accesat din partea dreaptă a paginii și conține 2 tab-uri:

  • Simplu – de aici pui pariuri single (pe un singur meci); completezi căsuța din dreptul selecției pe care vrei să pariezi. Sau dacă selectezi mai multe meciuri, atunci de aici pui pariuri multiple (un bilet simplu cu o singură variantă de câștig unde toate selecțiile trebuie să fie corecte).
  • Sistem – de aici pui pariuri în sistem (pariuri cu mai multe combinații de câștig); completezi cu suma dorită căsuța ”Miză” din dreptul sistemului pe care vrei să îl joci.

Pentru informații ceva mai amănunțite despre plasarea primului pariu la Winner, accesează ACEST TUTORIAL.

 

5.Efectuarea unei depuneri și verificarea identității

Acestea sunt două aspecte cu care trebuie să ai destul de mare grijă. Să începem cu procesul de verificare a identității. Conform legii în vigoare, acesta trebuie parcurs în maximum 30 de zile de la deschiderea contului de pariuri, altfel va fi închis iar toate fondurile aferente vor fi virate către bugetul statului.

Teoretic nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 zile până actele sunt verificate, dar în anumite situații poate dura și mai mult (mai ales dacă nu sunt acceptate documentele din prima). Așa că recomand să trimiți documentele imediat după ce te înregistrezi și primești mailul cu indicațiile legate de verificarea identității la Winner, și să nu lași pe ultima zi ca să nu ai parte de surprize. De asemenea, fă un efort și încearcă să trimiți documentele corecte din prima, pentru că altfel va trebui să aștepți iar cu zilele un nou răspuns.

În ceea ce privește plățile la Winner, momentan sunt acceptate doar plățile cu carduri de credit / debit, și direct din agenții stradale. Însă probabil în timp vor mai fi oferite și alte alternative. ndiferent de metoda aleasă depunerea minimă este de 20RON.

 

6.Winner ofertă sportivă și cote

La Winner oferta sportivă nu dezamăgește acoperind un număr mare de sporturi, meciuri și opțiuni de pariere, dar sunt și alte agenții care stau mai bine - vezi AICI care au cea mai bună ofertă.

Printre sporturile acoperite de oferta Winner se numără și discipline precum fotbal american, sporturi cu motor, tenis de masă sau polo pe apă. La momentul scrierii acestor rânduri oferta non-sportivă era aproape inexistentă, dar din nou, mă aștept la îmbunătățiri în timp. Aș vrea să văd măcar o ofertă de pariuri loto, și de ce nu și pe divertisment, politică, sporturi virtuale sau jocuri virtuale.

Cotele oferite nu sunt cele mai mari, dar nici cele mai mici, fiind undva în media pieții. Află mai multe despre oferta Winner!

 

7.Pariuri de pe mobil și live pe winner.ro

În ceea ce privește oferta de pariuri live Winner, povestea este cam aceeași ca la cea pre-meci. Nu are nici cea mai bună ofertă din România, dar nici cea mai slabă. Oferă cam jumătate din meciurile disponibile la operatori de top precum Unibet.ro sau Netbet.ro, ceea ce nu este foarte rău, dar nu e nici excelent.

Plus că nici din punct de vedere tehnic nu e numai lapte și miere. Pe alocuri platforma se mișcă un pic cam lent, iar informațiile nu sunt actualizate la fel de rapid ca la alte agenții. Din acest motiv și cotele sunt blocate mai des decât la Unibet sau Netbet. În principiu poți paria în condiții optime, dar sunt case de pariuri care stau mai bine. Plus că trebuie să iei în considerare faptul că site-ul poate avea momente în care să fie mai instabil și să meargă mai prost decât ar trebui. Sau poate doar eu am avut ghinionul asta. Dar dacă pățești asta în timp ce pariezi live, atunci s-ar putea să-ți faci ceva nervi.

Cât despre pariurile de pe mobil, Winner nu are încă o aplicație pentru telefon sau tabletă. Are în schimb un site optimizat ce poate fi accesat de pe orice Iphone și Ipad, dar și de pe orice dispozitiv mobil cu Android / Windows. Site-ul mobil oferă atât jocuri de cazino, cât și pariuri sportive. Am testat acest site de pe un telefon de ultimă generație utilizând o conexiune wireless, dar chiar și așa se încarcă un pic cam greu. Însă este un lucru firesc pentru o platformă gândită doar pentru browser.

Nu te va deranja acest lucru dacă pariezi doar pre-meci, dar te va încurca atunci când pariezi live. Cu siguranță nu este cel mai bun site mobil de pariuri, dar nici nu pot spune că dezamăgește. Per total poți paria de pe el în condiții decente și ai acces la toate opțiunile importante: depuneri, retrageri, setări cont, oferta completă pre-meci și live etc.

 

8.Oferte, promoții și bonusuri Winner

În acest moment, un client nou poate primi fonduri suplimentare în valoare totală de 1.000 de lei ce sunt elibierate pe durata primelor trei depuneri după cum urmează:

  • 500 de lei - 100% din suma încărcată în cont la prima depunere
  • 300 de lei - 100% din suma depusă în cont la a doua depunere
  • 200 de lei - 100% din suma depusă în cont la a treia depunere.

La momentul scrierii acestei recenzii (iunie 2020) Winner nu oferea alte promoții, dar este posibil ca în timp să o facă. Află mai multe!

 

9.Forum de discuții, întrebări comune, contact și păreri Winner

Dacă ai întrebări sau nelămuriri despre acest operator, atunci uite ce ai de făcut. În primul rând aruncă un ochi peste secțiunea noastră de ”Întrebări Comune” pentru a vedea dacă nu cumva deja  am oferit un răspuns la aceasta. În al doilea rând poți posta întrebările tale pe forumul de discuții PariuriX, iar cineva din rândul staff-ului nostru te va ajuta, dacă este posibil. Iar dacă nu, atunci rămâne să iei legătura cu serviciul de relații clienți al agenției.

Iar dacă vrei să afli despre Winner păreri ale altor pariori, sau să postezi propriile tale păreri și impresii, din nou forumul de discuții este locul potrivit unde o poți face.

4 utilizatori au ales Winner

Pariezi aici ?