Winner
L1193408W001140

Winner

8.1
user photo
Baicu Marius
2024-05-31 08:55:01

Winner - pariuri online, loto și jocuri de casino

În această recenzie vom vorbi despre Winner, o casă de pariuri care cu siguranță merită încercată în 2024 datorită serviciilor de calitate oferite. În orice caz, ai din start un motiv concret pentru care să îți deschizi cont: primești 100% până la 500RON! De asemenea, ai parte și de un bonus fără depunere constând într-un pariu gratuit în valoare de 50 RON. Dar acestea nu sunt singurele motive pentru care merită să te înregistrezi chiar acum, așa cum vei putea citi și în rândurile următoare.

Deschide cont și joacă cu un bonus Winner de 100% până la 500RON!

1. Totul despre Winner online – cine este acest operator?

Winner este o casă de pariuri care își are sediul în Malta și care a apărut în România prima dată în 2013 ca agenție de pariuri offline. Aceasta are și o platformă internațională de gambling pe internet care conține pariuri sportive, jocuri de cazino și poker. Această platformă a putut fi accesată la noi în țară până în momentul în care licența a devenit obligatorie, dar și un pic după așa cum vei vedea mai jos.

Cert este că per total Winner este o agenție destul de cunoscută pe plan internațional, care s-a impus în multe țări europene și nu numai datorită serviciilor de calitate oferite.
 

2. Winner România – licență și servicii pe teritoriul țării noastre

După ce piața de jocuri de noroc din România a fost reglementată de către ONJN, Winner a decis să intre în legalitate pe piața locală. Astfel ea a deținut conform D. 2160/28.08.2015 o licență provizorie de funcționare, dar care nu a fost prelungită, iar astfel pe 31.08.2016 a expirat.

După mai bine de 3 ani de absență, Winner a revenit în România achiziționând o licență definitivă (L1193408W001140) care conform D.ONJN 2962/27.11.2019 îi dă dreptul de a oferi pariuri în cotă fixă și jocuri de cazinou până pe 30.11.2029.


3. Interfață site winner.ro

Winner.ro vine cu un site modern, ce folosește o grafică inteligentă ce îi permite să se ”extindă” pe întreg ecranul indiferit de tipul acestuia (chiar și cele wide) sau de rezoluția utilizată. Astfel spațiul nu este deloc irosit, așa cum se întâmplă la multe alte site-uri.

Grafica este una simplă, cu un fundal alb, deci nu este deloc obositor pentru ochi chiar dacă decizi să petreci mai multe ore pe site.

Poate singurul minus (deși nu e ceva prea important) este acela că site-ul este unul comun pentru platforma de pariuri online și cea de pariuri offline. Aș fi preferat să fie separate, mai ales că site-ul vechi pentru offline este încă funcționabil. Deci puteau pe cel nou să îl facă doar pentru online.Dacă joci de ani buni la pariuri stradale la Winner și îți este dor de interfața veche, tot ce ai de făcut este să selectezi opțiunea ”Site vechi” din meniul principal.

Tot din meniul principal poți accesa și secțiunea ”Agenții” pentru a vedea o listă cu toate locațiile fizice pe care Winner le deține în 2022. Astfel poți găsi rapid cea mai apropiată sucursală, dacă dorești să pariezi offline. Noi totuși îți recomandăm să joci online datorită bonusului atractic de bun venit, a ofertei sportive bogate, și a posibilității de a plasa pariuri live în cele mai bune condiții la orice oră din zi sau din noapte.


4. Deschidere cont Winner - cum mă înregistrez la Winner?

 1. Intră pe winner.ro și apasă pe butonul ”Înregistrare” din colțul dreapta sus.
 2. Se va deschide un formular format din mai multe părți după cum urmează:
  • Prima parte - număr de telefon și adresă de mail. Vei primi un sms cu un cod pentru a verifica numărul introdus. Tot de aici trebuie să accepți termenii și condițiile agenției
  • Partea a doua - Cetățenie, prenume, nume, adrsă, CNP
  • Partea a treia - parolă și confirmare parolă. De aici finalizezi procesul de deschidere cont Winner.
 3. Vei primi pe mail un link cu care să îți activezi contul Winner, după care poți să te loghezi pe cont și să începi să te joci.

Deschide cont și joacă cu un bonus Winner de 100% până la 500RON!


5. Verificare Winner - cum parcurg procesul de verificare KYC?#

Pentru a îți verifica identitatea urmează următorii pași:

 1. Loghează-te pe contul de pariuri Winner. Deschide cont dacă nu ești deja client.
 2. Dă click pe poza de profil din colțul dreapta sus a site-ului pentru a fi redirecționat către secțiunea ”Contul meu”
 3. Dă click pe opțiunea ”Verifică-ți identitatea”
 4. Apasă butonul verde ”Încarcă document”
 5. Selectează din calculator o poză cu buletinul.
 6. Așteaptă până când staff-ul agenției confirmă verificarea contului.

Poza după actul de identitate este suficientă pentru început. Mai devreme sau mai târziu va fi solicitată și o dovadă a adresei (extras de cont bancar pe care să apară adresa ta, sau factură de utilități pe numele tău). Dacă efectuezi o depunere utilizând un card de credit / debit, atunci sunt șanse mari să îți fie solicitată o copie după acesta înainte de a putea efectua o retragere. De asemenea, staff-ul agenției are dreptul ca în orice moment să solicite acte suplimentare dacă consideră acest lucru ca fiind necesar. 

 

6. Plăți Winner - depuneri de bani la Winner #

 1. Loghează-te pe contul Winner sau deschide cont acum dacă nu ești deja client.
 2. Apasă pe butonul galben reprezentat printr-un plus din colțul dreapta sus al site-ului.
 3. Alege bonusul pentru prima depunere pentru care vrei să optezi 
 4. Introdu suma pe care vrei să o depui
 5. Alege metoda de plată pentru care optezi:
  • card de credit - depunere minimă de 20RON
  • Paysafecard - depunere minimă de 20RON
  • direct din agenții - depunere minimă de 20 RON (dar în acest caz metoda de plată nu va apărea pe pagina de Plăți, ci trebuie să te duci direct într-o sucursală Winner și să înmânezi casierei banii)

Cum efectuez o retragere de bani la Winner?

 1. Loghează-te pe contul tău de pariuri Winner.ro
 2. Accesează ”Contul meu” și apoi selectează ”Portofel și bonusuri” - ”Retragere”.
 3. Introdu suma pe care dorești să o retragi.
 4. Selectează metoda de plată dorită. Poți retrage pe card (dacă ai depus cu cardul), sau direct din agenții stradale (va trebui să selectezi agenția de unde vrei să retragi pentru a programa o retragere).
 5. Dă click pe butonul ”Validare”.

Dacă te întrebi cât durează o retragere la Winner, să știi că de regulă aceasta este procesată în 1-2 zile lucrătoare. 

Deschide cont și joacă cu un bonus Winner de 100% până la 500RON!

7. Cum plasez la Winner pariuri sportive?

 1. Loghează-te pe contul tău de pariuri Winner.ro
 2. Accesează meniul de Sporturi din partea de sus a site-ului
 3. Selectează din stânga paginii sportul și competiția pe care vrei să joci
 4. Intră pe pagina meciului pe care vrei să pariezi, și dă click pe cota corespunzătoare pariului pe care vrei să îl joci. Acesta se va încărca într-un bilet virtual în partea dreaptă a paginii.
 5. Repetă procedura pentru a adăuga mai multe pariuri pe bilet.
 6. Pentru a plasa la Winner pariuri single sau multiple, completează căsuța de miză cu suma pe care vrei să o joci (în partea de jos a biletului) și apasă pe butonul ”Plaseză pariu”
 7. Pentru a plasa la Winner pariuri sportive în sistem, selectează din partea de sus a biletului tabul ”Sistem” și selectează sistemul pe care vrei să îl joci. Completează miza și pasă pe butonul ”Plaseză pariu”

Dacă nu știi prea multe despre plasarea de bilete la pariuri sportive și ai nevoie de mai multe informații, accesează articolul ”Vrei să pariezi? Vezi ce tipuri de bilete pariuri există în 2024!” 

 

8. Verificare bilet Winner - cum aflu dacă am bilete câștigătoare Winner?

Casa de pariuri Winner oferă atât pariuri online cât și offline. Noi în această recenzie vorbim mai mult despre partea de pariuri online, dar pentru că mulți joacă bilete offline, vom prezenta inclusiv procesul de verificare bilet Winner la agenții stradale. 

 

Winner Bet verificare bilet la pariuri online

 1. Loghează-te pe contul tău Winner sau deschide cont nou dacă nu ești deja client. 
 2. Apasă pe butonul din poza de mai sus pentru a vedea o listă cu toate pariurile tale.
 3. Filtrează pariurile în funcție de tipul lor (decise / nedecise, sport / virtuale etc).

Vezi ce ușor se parcurge procesul Winner verificare bilet la pariuri online?

Deschide cont și joacă cu un bonus Winner de 100% până la 500RON!

 

Verificare bilet Winner - cum verific biletele jucate offline?

 1. Intră pe site-ul winner.ro
 2. În partea dreaptă a paginii vei vedea un widget ce conține un chenar alb, iar lângă un buton ”Verificare”. Trece în chenar codul de pe biletul tău, și apasă apoi pe respectivul buton.
 3. Se va deschide o fereastră în care este afișat biletul jucat de tine. În partea de sus este scris statusul său (câștigător / pierzător / în desfășurare), cota totală și câștigul maxim. Mai jos sunt listate meciurile și pronosticurile jucate de tine, în dreptul fiecăruia fiind trecut statusul. Astfel poți vedea rapid care meciuri ți-au ieșit, care te-au scos, și care nu sunt încă decise. Simplu și rapid!

Indiferent că joci la pariuri online sau offline, la Winner Bet verificare bilet se parcurge foarte ușor, astfel încât poți afla simplu și rapid dacă ai bilete câștigătoare Winner. 

 

9. Winner pariuri sportive ofertă – câte sporturi sunt acoperite? #

În acest moment găsim la pariuri sportive Winner pe aproximativ 20 sporturi diferite, printre care și câteva discipline de nișă cum ar fi  MMA, snooker, futsal sau darts. La aceste sporturi sunt acoperite în special competiții medii și mari, și nu sunt oferite foarte multe pariuri. Totuși găsim piețele de pariere principale, așa că nu vei fi dezamăgit dacă te decizi să pariezi la Winner.ro pe sporturi de nișă. 
 

Winner fotbal – cum este oferta pe sportul rege?

Oferta pe fotbal Winner conține atât competiții mari, cât și mici precum campionatele din Thailanda, Venezuela sau Vietnam. Din păcate la meciurile din aceste competiții vei găsi de multe ori doar pariuri pe câștigător meci sau pe total goluri, și nimic altceva. Însă sunt și meciuri de mâna a treia ce pot avea până la 30 de opțiuni de pariere, deși este drept că majoritatea sunt adăugate în ofertă cu câteva ore înainte de startul meciului.

În ceea ce privește competițiile fotbalistice de top, lucrurile stau evident mult mai bine. De exemplu la meciuri din Premier League sau Bundesliga sunt oferite în jur de 300 de opțiuni pariuri, cam la fel câte oferă și alte agenții de pariuri de top.

Vestea bună este că la astfel de partide am găsit inclusiv pariuri pe handicapuri asiatice și europene, deși la multe alte agenții trebuie să te mulțumești doar cu un singur tip de handicap.Uneori am găsit chiar linii foarte variate, lucru pe care nu l-am văzut la multe case de pariuri (de exemplu Unibet.ro mai vine cu linii foarte variate pe handicap). Am mai găsit și o gamă variată de pariuri combinate, dar și pariuri pe cornere, cartonașe sau marcatori. Astfel nu doar că ne așteaptă un număr ridicat de opțiuni de pariere, dar avem acces la o ofertă variată care acoperă și alte piețe în afară de goluri.

Deschide cont și joacă cu un bonus Winner de 100% până la 500RON!


Ofertă Winner pe tenis, baschet și hochei pe gheață

Oferta pe tenis la Winner.ro  nu este deloc rea, aceasta acoperind inclusiv turnee Challenger și ITF. Și nu doar că le acoperă, dar la majoritatea meciurilor găsim în jur de 20 de piețe de pariuri, incluzând handicapuri sau pariuri pe game-uri / seturi. Nici oferta de pariuri pe baschet nu dezamăgește cu peste 60 de piețe per meci, inclusiv la partide din Grecia, Israel, Turcia sau Serbia. Poți paria pe fiecare repriză sau sfert, iar handicapurile nu lipsesc nici aici.

10. Pariuri pe loterii internaționale și sporturi virtuale la Winner

Pe lângă pariuri sportive și jocuri de cazino, Winner oferă inclusiv pariuri loto pe cele mai populare loterii internaționale din lume. Putem paria pe Grecia KinoPolonia MultiItalia Win For Lifeloterii americane, și multe altele. Prețul unui bilet pornește de la doar 1 RON, așa că poți paria pe loterii la Winner chiar dacă ai un buget limitat. Poți juca orice sistem sau combinație îți trece prin cap, așa că poți personaliza biletul tău loto în orice mod dorești.

Winner are și o secțiune de Pariuri Virtuale unde poți paria pe loterii virtuale precum Lucky Six, Next Six sau Lucky X, dar și pe sporturi virtuale precum curse virtuale de câini, cai sau motociclete. Aceste servicii sunt disponibile 24 / 7, deci poți juca la orice oră din zi sau din noapte dorești!
 

11. Pariuri de pe mobil și live pe winner.ro #

În ceea ce privește oferta de pariuri live Winner, povestea este cam aceeași ca la cea pre-meci. Oferta live este foarte bună, și comparativă cu cea de la Netbet.ro, agenție care considerăm că are cea mai bună ofertă live din România la momentul de față. Însă oferta live Winner nu este deloc departe, astfel încât reprezintă o alternativă foarte bună.

Nici din punct de vedere tehnic platforma de pariuri live Winner nu dezamăgește. Informațiile sunt actualizate constant, fluent și rapid, astfel încât nu sunt dese momentele în care cotele să stea blocate mai mult de câteva secunde. Pariurile sunt plasate și ele în maxim 3-4 secunde din momentul în care apeși butonul ”Pariați”, iar câștigurile sunt plătite în maxim câteva minute. Astfel experiența pariurilor live la Winner se ridică la cele mai înalte standarde. Din păcate lipsește un serviciu de live streaming; nu este oferit un Winner TV unde să urmărim meciuri live online, dar poți vedea aici lista cu agenții ce oferă live streaming.

Cât despre pariurile de pe mobil, Winner are o aplicație pentru telefon și tabletă intitulată simplu ”Winner”. Aceasta este una comună pentru pariuri sportive, jocuri de cazino și pariuri loto, deci poți accesa toate serviciile Winner din cadrul unui singur program de joc. De asemenea, poți folosi aplicația Winner pentru a efectua depuneri și retrageri de bani, pentru a vizualiza bonusurile și promoțiile disponibile, dar și pentru a contacta serviciul de relații cu clienții. Oferta sportivă disponibilă pe aplicație este identică cu cea de pe desktop (atât pre-meci cât și live), astfel încât nu îți va lipsi absolut nimic!

Dacă din diverse motive nu vrei sau nu poți să folosești aplicația, atunci trebuie să știi că site-ul Winner este și el optimizat. Acesta poate fi accesat de pe orice Iphone și Ipad, dar și de pe orice dispozitiv mobil cu Android / Windows. Site-ul mobil oferă și el atât jocuri de cazino, cât și pariuri sportive sau pariuri loto.
 

12. Promoții și bonusuri Winner #

Dacă alegi să deschizi un cont Winner acum și efectuezi un depozit de minim 50RON, vei primi un bonus până la 500RON! Pentru detalii complete accesează articolul: Primești până la 500 RON de bun venit la agenția Winner. După ce îți validezi identitatea, primești și un bonus pariu gratuit fără depunere de 50 RON.

 

Mai există și o altă alternativă disponibilă la jocuri de cazino dar pe aceasta te las să o descoperi din recenzia Winner Casino! Nu ai nevoie de un cod promoțional pentru a activa bonusul dorit, ci pur și simplu trebuie să îl selectezi dintr-o listă atunci când efectuezi prima depunere (îți va apărea respectiva listă la momentul depunerii). Lista completă cu oferte Winner poate fi descoperită în articolul Bonusuri și Promoții Winner.

Winner vine și cu promoții disponibile pentru toți clienții ce pot fi consultate în secțiunea Promoții Pariuri Sportive și Jocuri de Cazino.
 

13. Forum de discuții, întrebări comune, contact și păreri Winner

Dacă ai întrebări sau nelămuriri despre acest operator, atunci uite ce ai de făcut. În primul rând aruncă un ochi peste secțiunea noastră de ”Întrebări Comune” pentru a vedea dacă nu cumva deja  am oferit un răspuns la aceasta. În al doilea rând poți posta întrebările tale pe forumul de discuții PariuriX, iar cineva din rândul staff-ului nostru te va ajuta, dacă este posibil. Iar dacă nu, atunci rămâne să iei legătura cu serviciul de relații clienți al agenției.

Iar dacă vrei să afli despre Winner păreri ale altor pariori, sau să postezi propriile tale păreri și impresii, din nou forumul de discuții este locul potrivit unde o poți face.

Deschide cont și joacă cu un bonus Winner de 100% până la 500RON!

Case de pariuri online legale recomandate