2022-12-04 01:38:32

Winner - pariuri online, loto și jocuri de casino

În această recenzie vom vorbi despre Winner, o casă de pariuri care cu siguranță merită încercată în 2022 datorită serviciilor de calitate oferite. În orice caz, ai din start un motiv concret pentru care să îți deschizi cont: bonus de 50RON FREEBET la o depunere de minim 50RON! Iar dacă alegi să depui o sumă mai mare, poți opta pentru o ofertă alternativă prin care primești până la 700RON + 4 FREEBET-uri  + 25 FREESPINS! Dar acesta nu este singurul motiv pentru care merită să te înregistrezi chiar acum, așa cum vei putea citi și în rândurile următoare.

Deschide cont și joacă cu un FREEBET de 50RON la o depunere de 50RON!


1. Totul despre Winner online – cine este acest operator?

Winner este o casă de pariuri care își are sediul în Malta și care a apărut în România prima dată în 2013 ca agenție de pariuri offline. Aceasta are și o platformă internațională de gambling pe internet care conține pariuri sportive, jocuri de cazino și poker. Această platformă a putut fi accesată la noi în țară până în momentul în care licența a devenit obligatorie, dar și un pic după așa cum vei vedea mai jos.

Cert este că per total Winner este o agenție destul de cunoscută pe plan internațional, care s-a impus în multe țări europene și nu numai datorită serviciilor de calitate oferite.
 

2. Winner România – licență și servicii pe teritoriul țării noastre

După ce piața de jocuri de noroc din România a fost reglementată de către ONJN, Winner a decis să intre în legalitate pe piața locală. Astfel ea a deținut conform D. 2160/28.08.2015 o licență provizorie de funcționare, dar care nu a fost prelungită, iar astfel pe 31.08.2016 a expirat.

După mai bine de 3 ani de absență, Winner a revenit în România achiziționând o licență definitivă (L1193408W001140) care conform D.ONJN 2962/27.11.2019 îi dă dreptul de a oferi pariuri în cotă fixă și jocuri de cazinou până pe 30.11.2029.

Winner este înregistrată la ONJN sub compania PLAY ONLINE SOLUTIONS LTD, care a mai lansat de curând și alte site-uri de jocuri de noroc precum www.eliteslots.ro, www.magnumbet.ro, www.seven.ro, www.magicslots.ro, http://www.play.ro/ și http://www.liquidslots.ro/.


3. Interfață site winner.ro

Winner.ro vine cu un site modern, ce folosește o grafică inteligentă ce îi permite să se ”extindă” pe întreg ecranul indiferit de tipul acestuia (chiar și cele wide) sau de rezoluția utilizată. Astfel spațiul nu este deloc irosit, așa cum se întâmplă la multe alte site-uri.

Grafica este una simplă, cu un fundal alb, deci nu este deloc obositor pentru ochi chiar dacă decizi să petreci mai multe ore pe site.

Poate singurul minus (deși nu e ceva prea important) este acela că site-ul este unul comun pentru platforma de pariuri online și cea de pariuri offline. Aș fi preferat să fie separate, mai ales că site-ul vechi pentru offline este încă funcționabil. Deci puteau pe cel nou să îl facă doar pentru online.Dacă joci de ani buni la pariuri stradale la Winner și îți este dor de interfața veche, tot ce ai de făcut este să selectezi opțiunea ”Site vechi” din meniul principal.

Tot din meniul principal poți accesa și secțiunea ”Agenții” pentru a vedea o listă cu toate locațiile fizice pe care Winner le deține în 2022. Astfel poți găsi rapid cea mai apropiată sucursală, dacă dorești să pariezi offline. Noi totuși îți recomandăm să joci online datorită bonusului atractic de bun venit, a ofertei sportive bogate, și a posibilității de a plasa pariuri live în cele mai bune condiții la orice oră din zi sau din noapte.


4. Deschidere cont și plasarea primului pariu la Winner

Pentru a deschide un cont tot ce ai de făcut este să intri pe https://online.winner.ro/, să dai click pe butonul ”Înregistrare” și să urmezi indicațiile. Dacă ai nevoie de ajutor pentru a completa formularul de înregistrare, atunci accesează tutorialul nostru: Deschidere cont Winner pas cu pas

Și procesul de plasare a primului pariu este simplu. Întâi găsești meciurile și pariurile dorite (accesând meniul de sporturi din partea stângă a paginii) și apoi adaugi pe bilet selecțiile care te interesează apăsând pe cotele corespunzătoare acestora. Dacă adaugi mai multe pariuri acestea se încarcă unul sub altul. Biletul poate fi accesat din partea dreaptă a paginii și conține 2 tab-uri:

  • Simplu – de aici pui pariuri single (pe un singur meci); completezi căsuța din dreptul selecției pe care vrei să pariezi. Sau dacă selectezi mai multe meciuri, atunci de aici pui pariuri multiple (un bilet simplu cu o singură variantă de câștig unde toate selecțiile trebuie să fie corecte).
  • Sistem – de aici pui pariuri în sistem (pariuri cu mai multe combinații de câștig); completezi cu suma dorită căsuța ”Miză” din dreptul sistemului pe care vrei să îl joci.

Pentru informații ceva mai amănunțite despre plasarea primului pariu la Winner, accesează tutorialul Primul pariu la Winner

Deschide cont și joacă cu un FREEBET de 50RON la o depunere de 50RON!


5.Efectuarea unei depuneri și verificarea identității

Acestea sunt două aspecte cu care trebuie să ai destul de mare grijă. Să începem cu procesul de verificare a identității. Conform legii în vigoare, acesta trebuie parcurs în maximum 30 de zile de la deschiderea contului de pariuri, altfel va fi închis iar toate fondurile aferente vor fi virate către bugetul statului.

Teoretic nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 zile până actele sunt verificate, dar în anumite situații poate dura și mai mult (mai ales dacă nu sunt acceptate documentele din prima). Așa că recomand să trimiți documentele imediat după ce te înregistrezi și primești mailul cu indicațiile legate de verificarea identității la Winner, și să nu lași pe ultima zi ca să nu ai parte de surprize. De asemenea, fă un efort și încearcă să trimiți documentele corecte din prima, pentru că altfel va trebui să aștepți iar cu zilele un nou răspuns.

În ceea ce privește plățile la Winner, momentan sunt acceptate doar plățile cu carduri de credit / debit, prin Paysafecard, și direct din agenții stradale. Însă probabil în timp vor mai fi oferite și alte alternative cum ar fi Skrill sau Neteller. ndiferent de metoda aleasă depunerea minimă este de 20RON.

 

6.Winner ofertă sportivă și cote

La Winner oferta sportivă nu dezamăgește acoperind un număr mare de sporturi, meciuri și opțiuni de pariere, fiind una dintre cele mai bune disponibile în România în momentul de față. Descoperă top case de pariuri online după ofertă!

Printre sporturile acoperite de oferta Winner se numără și discipline precum fotbal american, sporturi cu motor, tenis de masă sau polo pe apă. Și nu doar că sunt acoperite multe sporturi, dar și poți paria pe un număr ridicat de evenimente sportive. La fiecare meci cât de cât decent, indiferent de sport, vei găsi o gamă largă și diversificată de opțiuni de pariere.

Îmi place faptul că la Winner oferta conține și evenimente non-sportive de pe piața locală, cum ar fi de exemplu Survivor România! Astfel poți paria pe eventualul câștigător al emisiunii, dar și pe dueluri 1 vs 1!

Cotele oferite de Winner nu sunt cele mai mari, dar nici cele mai mici, fiind undva în media pieții. Află mai multe despre oferta Winner!

Deschide cont și joacă cu un FREEBET de 50RON la o depunere de 50RON!

 

7.Pariuri de pe mobil și live pe winner.ro

În ceea ce privește oferta de pariuri live Winner, povestea este cam aceeași ca la cea pre-meci. Oferta live este foarte bună, și comparativă cu cea de la Netbet.ro, agenție care considerăm că are cea mai bună ofertă live din România la momentul de față. Însă oferta live Winner nu este deloc departe, astfel încât reprezintă o alternativă foarte bună.

Nici din punct de vedere tehnic platforma de pariuri live Winner nud ezamăgește. Informațiile sunt actualizate constant, fluent și rapid, astfel încât nu sunt dese momentele în care cotele să stea blocate mai mult de câteva secunde. Pariurile sunt plasate și ele în maxim 3-4 secunde din momentul în care apeși butonul ”Pariați”, iar câștigurile sunt plătite în maxim câteva minute. Astfel experiența pariurilor live la Winner se ridică la cele mai înalte standarde.

Cât despre pariurile de pe mobil, Winner are o aplicație pentru telefon și tabletă intitulată simplu ”Winner”. Aceasta este una comună pentru pariuri sportive, jocuri de cazino și pariuri loto, deci poți accesa toate serviciile Winner din cadrul unui singur program de joc. De asemenea, poți folosi aplicația Winner pentru a efectua depuneri și retrageri de bani, pentru a vizualiza bonusurile și promoțiile disponibile, dar și pentru a contacta serviciul de relații cu clienții. Oferta sportivă disponibilă pe aplicație este identică cu cea de pe desktop (atât pre-meci cât și live), astfel încât nu îți va lipsi absolut nimic!

Dacă din diverse motive nu vrei sau nu poți să folosești aplicația, atunci trebuie să știi că site-ul Winner este și el optimizat. Acesta poate fi accesat de pe orice Iphone și Ipad, dar și de pe orice dispozitiv mobil cu Android / Windows. Site-ul mobil oferă și el atât jocuri de cazino, cât și pariuri sportive sau pariuri loto.

 

8. Pariuri pe loterii internaționale și sporturi virtuale la Winner

Pe lângă pariuri sportive și jocuri de cazino, Winner oferă inclusiv pariuri loto pe cele mai populare loterii internaționale din lume. Putem paria pe Grecia Kino, Polonia Multi, Italia Win For Life, loterii americane, și multe altele. Prețul unui bilet pornește de la doar 1 RON, așa că poți paria pe loterii la Winner chiar dacă ai un buget limitat. Poți juca orice sistem sau combinație îți trece prin cap, așa că poți personaliza biletul tău loto în orice mod dorești.

Winner are și o secțiune de Pariuri Virtuale unde poți paria pe loterii virtuale precum Lucky Six, Next Six sau Lucky X, dar și pe sporturi virtuale precum curse virtuale de câini, cai sau motociclete. Aceste servicii sunt disponibile 24 / 7, deci poți juca la orice oră din zi sau din noapte dorești!

 

9. Alte Oferte, promoții și bonusuri Winner

Dacă alegi să deschizi un cont Winner acum și efectuezi u depozit de minim 50RON, vei primi un bonus 50RON ce este oferit sub formă de FREEBET! Pentru detalii complete accesează articolul: 50RON FREEBET la o depunere de 50RON la Winner

Încasează acum 50RON FREEBET la un depozit de 50RON!

De asemenea, un client nou care alege să depună mai multe poate primi un bonus de bun venit Winner în valoare totală de 700 RON + 3 FREEBET-uri + 25 FREESPINS ce sunt elibierate pe durata primelor patru depuneri după cum urmează:

  • Efectuează o primă depunere pentru a primi un bonus de 100% până la 200 RON + FREEBET de 25 RON
  • Efectuează o a doua depunere pentru a primi un bonus de 100% până la 200 RON + FREEBET de 25 RON + 25 FREESPINS
  • Efectuează o a treia depunere pentru a primi un bonus de 100% până la 300 RON + FREEBET de 50 RON

Încasează acum bonusul în valoare de 700RON + 3 FREEBET-uri + 25 FREESPINS!

Ca alternativă, poți opta pentru un bonus la pariuri loto în valoare de 150RON, ce este eliberat pe parcursul primelor 3 depuneri după cum urmează:

  • prima depunere - bonus de 100% până la 50 RON
  • a doua depunere - bonus de 100% până la 50 RON
  • a treia depunere - bonus de 100% până la 50 RON

Încasează acum bonusul alternativ la loto în valoare de 150RON!

Mai există și o altă alternativă disponibilă la jocuri de cazino dar pe aceasta te las să o descoperi din recenzia Winner Casino! Nu ai nevoie de un cod promoțional pentru a activa bonusul dorit, ci pur și simplu trebuie să îl selectezi dintr-o listă atunci când efectuezi prima depunere (îți va apărea respectiva listă la momentul depunerii).

Winner vine și cu promoții disponibile pentru toți clienții ce pot fi consultate în secțiunea Promoții Pariuri Sportive și Jocuri de Cazino.

 

10. Forum de discuții, întrebări comune, contact și păreri Winner

Dacă ai întrebări sau nelămuriri despre acest operator, atunci uite ce ai de făcut. În primul rând aruncă un ochi peste secțiunea noastră de ”Întrebări Comune” pentru a vedea dacă nu cumva deja  am oferit un răspuns la aceasta. În al doilea rând poți posta întrebările tale pe forumul de discuții PariuriX, iar cineva din rândul staff-ului nostru te va ajuta, dacă este posibil. Iar dacă nu, atunci rămâne să iei legătura cu serviciul de relații clienți al agenției.

Iar dacă vrei să afli despre Winner păreri ale altor pariori, sau să postezi propriile tale păreri și impresii, din nou forumul de discuții este locul potrivit unde o poți face.

Deschide cont și joacă cu un FREEBET de 50RON la o depunere de 50RON!

4 utilizatori au ales Winner

Pariezi aici ?

Discutii