Verificarea contului Winmasters

Recomandată

Verificarea contului de pariuri la Winmasters

maxim 3 zile lucrătoare

Verificarea contului

Verificarea contului (KYC) la Winmasters (vezi site-ul agenției) este un proces simplu de parcurs, dar va fi și mai simplu după ce termini de citit următoarele paragrafe deoarece îți voi arăta pas cu pas tot ce ai de făcut.

Deschide cont și pariază chiar acum cu un bonus de 100% până la 500RON + 40RON FREEBET!


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Verificare Winmasters – ce documente sunt solicitate?
 2. Winmasters KYC – cum trimit documentele solicitate?
 3. Întrebări comune despre procesul de verificare a identății
 4. Motive comune pentru refuzarea documentelor la Winmasters


1. Verificare Winmasters – ce documente sunt solicitate?

 • copie după un act de identitate – de preferabil o poză a buletinului sau a pașaportului. S-ar putea ca permisul de conducere sau un alt act să fie refuzat.
 • dovadă a metodei de plată – dacă ai depus cu cardul, atunci este necesar o poză a feței cardului, unde doar ultimele patru cifre trebuie să fie vizibile (restul trebuie acoperite). Nu este solicitată și poză cu spatele cardului. Dacă în schimb ai depus prin Skrill sau Neteller, atunci va trebui să faci un screenshot al contului de portofel electronic care să demonstreze că ai făcut o depunere către Winmasters.
 • dovadă a adresei – o copie a unui extras de cont bancar sau a unei facturi de utilități (gaze, curent, TV, internet etc) care să nu fie mai veche de 3 luni și care să conțină numele și adresa. Dacă din diferite motive nu poți furniza un astfel de document, atunci accesează următorul articol pentru eventuale soluții: https://pariurix.com/vrei-sa-verifici-contul-la-o-casa-de-pariuri-online-si-n-ai-factura-pe-numele-tau-vezi-aici-solutionarea-problemei.html


2. Winmasters KYC – cum trimit documentele solicitate?

Intră pe winmasters.com și loghează-te pe contul tău de pariuri. În partea de sus a paginii vei găsi un buton care conține userul tău; apasă pe acesta pentru a fi redirecționat către secțiunea ”Contul meu”, acolo unde trebuie să accesezi ”Încărcați documentele de verificare a contului (KYC)”.

Apasă pe butonul ”Căutați” pentru a atașa documentele solicitate, după care apasă pe ”Trimitere” pentru a le expedia.


3. Întrebări comune de la pariori despre procesul de verificare al identității

Ce condiții trebuie să îndeplinească documentele trimise?

 • Cei de la Winmasters recomandă ca actele furnizate să fie fotografiate și nu scanate.
 • Ai grijă ca toate cele patru colțuri ale documentului să fie vizibile în poză, iar informațiile să fie clare și ușor de citit.
 • Documentele ar trebui să fie într-unul din următoarele formate:  .pdf, .png sau .jpg.
 • Documentele nu trebuie să depășească dimensiunea de 4MB.

 

Există un termen limită până când îmi pot verifica contul?

Contul trebuie verificat conform legii în maximum 30 de zile de la momentul efectuării primului depozit. În caz contrar contul de pariuri va fi închis, iar toate fondurile aferente vor fi virate către bugetul statului fără posibilitatea de a le mai recupera. De asemenea, cu un cont neverificat nu vei putea efectua depuneri mai mari de 200 de euro, și nici nu vei putea solicita retrageri.

 

În cât timp este contul verificat contul de pariuri Winmasters?

De obicei verificarea se face în mai puțin de 24 de ore, dar în unele cazuri poate dura până la 3 zile lucrătoare. Poți intra pe forumul de discuții Winmasters pentru a vedea cât a durat acest proces în cazul altor utilizatori Pariurix. 
 

Unde găsesc detalii suplimentare despre procesul de verificare?

Dacă vrei să afli mai multe informații despre procesul de verificare al contului de pariuri și de ce acesta este necesar la fiecare agenție în parte, atunci recomand să citești următorul articol: KYC - Verificarea identității contului la casele de pariuri online.

 

4.Motive comune pentru refuzarea documentelor la Winmasters

Aceste motive sunt mai degrabă comune pentru toate casele de pariuri online licențiate, și nu neapărat doar pentru Winmasters.ro. Dar este bine să le cunoști, asta dacă vrei ca documentele tale să fie acceptate din prima. Sunt pariori care nu cunosc aceste informații și ajung să trimită și de 3 ori actele solicitate până ca acestea să fie în sfârșit primite.

 • Documentele trebuie să fie clare, astfel încât informațiile să fie ușor de citit.
 • În poză trebuie prinse toate cele 4 colțuri ale documentului, deci pozele nu trebuie să pară decupate.
 • Nu trebuie să acoperi informații de pe documente, cu excepția celor solicitate de agenție (de exemplu în cazul pozei feței cardului de credit trebuie să lași vizibile doar ultimele 4 cifre, și să le acoperi pe restul). Dacă acoperi codul numeric personal de pe actul de identitate sau pui degetul pe document în timp ce îl fotografiezi, acesta va fi refuzat din motive evidente.
 • Trimite doar documente care îți sunt solicitate. Dacă la ”dovada adresei” tu pui un selfie cu tine în fața casei, să nu te miri apoi de ce nu ți-au fost acceptate documentele (nu râde, am auzit și de astfel de cazuri).
 • Cardul trebuie semnat pe spate de către titular, în caz contrar va fi refuzat. Scrie și pe el – ”not valid unless signed”.

Deschide cont chiar acum la Winmasters și primești un bonus de 100% până la 555RON + un freebet de 40RON!

4 utilizatori au ales Winmasters

Pariezi aici ?

Discutii