Pariuri live la Winmasters

Cea mai bună ofertă

De evenimente

 • Transmisiuni Live
 • Cashout
 • Aplicatie Mobil
 • Închidere pariuri

Cea mai bună ofertă

De optiuni pariuri

 • Centru de statistici cu grafică
 • Calendar cu evenimentele
 • Opțiunea Favorite
 • Pariu Rapid

În această secțiune vom lua la purificat oferta de pariuri live Winmasters pentru a vedea dacă aceasta va mulțumi sau nu majoritatea pariorilor, și vom face și o analiză din punct de vedere tehnic pentru a ști dacă putem paria în condiții decente. În final vom arunca un ochi și pe lista de facilități și servicii puse la dispoziție de Winmasters Live Betting.

Deschide cont și pariază chiar acum cu un bonus de 100% până la 500RON + 40RON FREEBET!


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Aspecte tehnice despre platforma Winmasters Live Betting
 2. Oferta de pariuri live Winmasters – pe ce putem paria?
 3. Servicii și facilități oferite de Winmasters Live
 4. Concluzii finale

 

1.Aspecte tehnice despre platforma Winmasters Live Betting

Dacă ai jucat la Winmasters.ro în primul an și jumătate de la intrarea ei pe piața din România (iulie 2015 – decembrie 2016), atunci poate ții minte că platforma de pariuri live nu era chiar cea mai performantă. Este important de precizat că spre finalul lui 2016 agenția și-a îmbunătățit vizibil platforma de pariuri sportive, schimbând furnizorul de tehnologie. Astfel putem spune că s-a produs un adevărat reset, calitatea serviciilor crescând mult peste noapte.  Mai exact, s-a trecut la aceeași platformă utilizată de la început și până acum de Netbet.ro, și care mai nou este folosită și de un alt operator licențiat : Gets Bet.

După ce am testat timp de o oră platforma Winmasters Live Betting, pot trage câteva concluzii. Informațiile sunt actualizate rapid, ceea ce garantează o fluiditate în actualizarea acestora. Asta înseamnă că și cotele sunt blocate mai rar ca la alte agenții concurente, aspect care este evident în favoarea pariorului. De asemenea, sunt site-uri ale anumitor case de pariuri care încep să meargă prost sau intră în mentenanță atunci când îți este lumea mai dragă. Acest lucru poate fi foarte frustrant atunci când joci la pariuri live, acolo unde orice secundă contează. Din fericire platforma de live betting de la Winmasters.ro este destul de stabilă din acest punct de vedere, astfel încât nu m-am confruntat cu astfel de probleme în timpul petrecut pe site.

Dacă totuși experiența ta pe acest site nu este una la fel de plăcută, poți da un reply mai jos sau pe forumul de discuții Winmasters și să ne spui ce probleme ai întâmpinat.

 

2.Oferta de pariuri live Winmasters – pe ce putem paria?

Mai sus vă povesteam că platforma de pariuri live Winmasters se bazează pe tehnologii utilizate și de Netbet.ro și Gets Bet. Asta înseamnă că oferta live a acestor 3 case de pariuri online este aproape identică, cu foarte mici diferențe. Pentru a demonstra acest lucru, am făcut câte un screenshot cu numărul de meciuri acoperite de fiecare din cele 3 agenții în exact același moment (o după amiază de luni), iar mai jos poți vedea rezultatul:

 

Faptul că oferta de pariuri live Winmasters este foarte similară cu cea de la Netbet este în realitate un lucru bun în condițiile în care aceste agenții acoperă în multe momente cele mai multe meciuri live. Se întâmplă uneori să găsim la Unibet, Betano sau Sportingbet mai multe partide în ofertă, dar dacă facem comparații de mai multe ori pe zi, vei vedea că ofertele de la Netbet, Winmasters și Get’s Bet ies învingătoare de cele mai multe ori.

În ceea ce privește oferta de pariuri la fiecare meci, vei vedea că  la partide din prima ligă din Suedia sau Danemarca sunt acoperite în jur de 120 de piețe,  și chiar și la partide din ligile inferioare ale acestor țări găsești 60-80 de pariuri. Poți plasa pariuri live pe cornere, intervale de timp sau handicapuri asiatice pe câștigător meci (fața de pariuri pre-meci unde am găsit doar handicapuri europene), iar la partidele din campionatele de top ale Europei găsim inclusiv pariuri live pe cartonașe sau marcatori. Atracția principală o reprezintă totuși funcția ”Fast Markets”, despre care vom vorbi mai jos.

 

3.Servicii și facilități oferite de Winmasters Live

Winmasters TV – un serviciu ce vine în completarea celui de pariuri live

Serviciul Winmasters Live Streaming vine în completarea celui de pariuri live, astfel încât putem urmări meciurile preferate din exact aceeași fereastră din care pariem. Din rândul competițiilor de top acoperite, putem scoate în evidență Germania Bundesliga, Spania La Liga și Franța Ligue 1, dar și turneul de Grand Slam de la Wimbledon. Anual sunt transmise peste 10,000 de evenimente sportive, iar la toate acestea ai acces complet gratuit! Pentru mai multe detalii ar trebui să accesezi ACEASTĂ SECȚIUNE!

 

Pariuri live de pe mobil

Din păcate nu este oferită o aplicație Winmasters, ceea ce înseamnă că poți plasa pariuri live doar din cadrul site-ului optimizat pentru telefon și tabletă. Per total poți paria în condiții decente, dar pariorii care obișnuiască să utilizeze mult un dispoziv mobil pentru pariuri vor simți rapid lipsa unui Winmasters App pentru live betting.

 

Winmasters Fast Markets

Este un serviciu foarte interesant ce îți oferă posibilitatea de a plasa pariuri live pe următorul minut sau pe următorul interval de 5 minute. Și când spun următorul minut, mă refer chiar la următorul! Dacă un meci se află în minutul 72 (71:00 – 71:59), atunci poți paria pe minutul imediat următor (72:00 – 72:59). Aici remarc un mare plus față de Netbet, acolo unde în același minutul 72 puteam paria în cel mai bun caz pe minutul 74. Mai sunt oferite și pariuri pe intervale de 5 minute, dar aici diferența este și mai mare.

În același minul 72 puteam plasa la Winmasters pariuri pe inervalul 72:00 – 76:59, în timp ce la Netbet puteam abia pe intervalul 75:00 – 79:59. Așa că dacă ești iubitor de strategii cu miză progresivă precum Martingale sau Fibonacci și vrei să le folosești pe aceste piețe rapide, atunci recomand să o faci la Winmasters.

Dar ce fel de pariuri rapide poți plasa? De tot felul – pe goluri, lovituri libere, aruncări de la margine, out-uri de poartă sau cornere. Totuș fii precaut cu astfel de piețe, ele depinzând destul de mult de noroc.

 

Posibilitatea de a adăuga pariurile dorite la favorite

Un alt lucru care îmi place la platforma de pariuri live Winmasters este faptul că pot adăuga la favorite atât meciurile preferate, cât și opțiunile de pariere dorite. Astfel pot scoate în prim plan tot ce mă interesează, pentru a le putea găsi ulterior foarte rapid. Este o opțiune atât de simplă, dar atât de necesară pentru un parior serios. Iar multe agenții de pariuri evită să o adauge, așa că trebuie să remarc prezența ei la Winmasters.ro.


Centru de statistici live

În partea dreaptă a paginii vei vedea un ”Match Tracker” care îți arată ce se întâmplă pe teren : cine are posesie, când e un atac periculos, minutele în care s-a marcat etc. Din păcate la meciuri mai puțin importante nu vei putea vedea informații precum raportul total al posesiei sau numărul de cornere.

 

Winmasters Live Score

Este oferit și un serviciu de scoruri live ce poate fi accesat de pe pagina de Sporturi, prin intermediul ultimului meniu din partea dreaptă (meniul ”Informații”). Tot acolo vei găsi și alte unelte ajutătoare pentru pariori precum ”Statistici” sau ”Rezultate”.

 

Program meciuri live Winmasters

Agenția de pariuri sportive online Winmasters.com pune la dispoziția pariorilor și un program de meciuri live prin care poți vedea din avans ce partide urmează să fie disponibile pentru live betting în orele sau zilele următoare. Trebuie doar să selectezi ”Program Transmisiuni Live” din sub-meniul de pe pagina ”Pariuri Live”. Aici vei găsi și o opțiune numită ”Transmis Live” prin care poți filtra meciurile însoțite de live streaming.


 

4. Concluzii finale

Luând în considerare tot ce am menționat mai sus, pot spune că platforma de pariuri live de la Winmasters.ro este una dintre cele mai bune puse la dispoziție de casele de pariuri online licențiate din România. În multe momente oferta sportivă este cea mai bogată, iar facilitatea ”Fast Markets” reprezintă un plus vizibil, aceasta oferindu-ne posibilitatea de a plasa pariuri live pe următorul interval de 60 de secunde (exact următorul, nu peste 3-4 minute cum se întâmplă prin alte părți). Stabilitatea platformei live, prezența serviciului de live streaming și posibilitatea de a adăuga meciurile și pariurile preferate la favorite reprezintă și ele avantaje importante.

Singurul minus vizibil este reprezentat de lipsa unei aplicații de pariuri de pe mobil, ceea ce înseamnă că va fi cam anevoios să jucăm la live betting de pe telefon sau tabletă. Și poate mi-ar fi plăcut ca centrul de statistici live să ofere ceva mai multe detalii, dar acestea sunt minusuri peste care sunt dispus să trec cu vederea fără să stau prea mult pe gânduri.

Deschide cont și pariază live la Winmasters cu un bonus de 555RON!

4 utilizatori au ales Winmasters

Pariezi aici ?

Discutii