Winmasters - pariuri online de pe telefon mobil și tabletă

Winmasters pe dispozitive mobile

Optimizat dispozitive mobile
         
Sistem de operare - Experienta utilizatori
Android
         
IOS
         
Windows phone
         
BONUS MOBIL

Nu ofera bonus pe mobil.

Tot mai mulți pariori sunt interesați de posibilitatea de a putea plasa pariuri sportive din mers, direct de pe smartphone sau tabletă. Și la Winmasters poți juca de pe mobil, dar este oare oferită o aplicație, sau trebuie să ne mulțumim cu un site optimizat? Hai să aflăm!

Pariază chiar acum de pe telefon sau tabletă la Winmasters.ro!
 

Cum pariez de pe mobil la Winmasters?

În momentul de față Winmasters.ro este o casă de pariuri online destul de bună, majoritatea serviciilor oferite fiind de o calitate ridicată. Însă unul din marile minusuri ale acestei agenții îl reprezintă lipsa unei aplicații de pariuri pentru IOS și Android.  În schimb poți paria din mers direct de pe site-ul winmasters.ro, acesta fiind optimizat. Tot ce ai de făcut este să deschizi browser-ul și să tastezi adresa site-ului, după care vei vedea că varianta mobilă a acestuia încarcă imediat.

La prima vedere nu par să existe diferențe foarte mari între o aplicație și un site optimizat, interfața grafică fiind de cele mai multe ori identică. De asemenea, site-ul pentru mobil winmasters.ro pune la dispoziția clienților aceeași ofertă sportivă ca și site-ul pentru desktop, atât pre-meci cât și live. Poți inclusiv să efectuezi depuneri și retrageri de bani, sau să accesezi secțiunea Casino.  Mai mult decât atât, poți vizualiza promoții și bonusuri, sau poți contacta serviciul de relații cu clienții.

Evident, există și minusuri. În primul rând nu ai o opțiune pentru a rămâne logat pe cont, ceea ce înseamnă că trebuie să te loghezi de fiecare dată când intri pe site. Nu poți primi notificări și nu poți accesa serviciul de live streaming de pe mobil, facilitate ce ar fi fost disponibilă dacă ar fi existat un Winmasters App. De asemenea, nu îmi place faptul că la pariuri live nu pot adăuga la favorite opțiunile de pariere preferate, facilitate pe care chiar o lăudam la site-ul pentru desktop (detalii aici).

Însă cea mai mare problemă o reprezintă faptul că un site optimizat nu va fi niciodată la fel de stabil precum o aplicație. Există riscul să se mai blocheze sau să aibă momente când merge prost. Dacă obișnuiești să pariezi doar ocazional de pe mobil, sau nu prea joci la live betting din mers, atunci probabil că nu vei avea prea multe motive să te plângi de lipsa unei aplicații Winmasters pentru IOS și Android. Dar în cazul în care intenționezi să joci mai mult de pe telefon sau tabletă, atunci mai bine optezi pentru una din casele de pariuri de pe ACEASTĂ LISTĂ.

Dacă în viitor agenția va oferi o aplicație pentru mobil, atunci cu siguranță vom actualiza această recenzie despre Winmasters Mobile și vom reveni cu mult mai multe detalii.

Pariază online la Winmasters de pe dispozitivele mobile

Ia pariruile cu tine oriunde pe telefon sau tabletă.

2036 utilizatori au ales Winmasters

Pariezi aici ?

Discutii