Winmasters - pariuri online de pe telefon mobil și tabletă

Recomandată

Winmasters pe dispozitive mobile

Optimizat dispozitive mobile
         
Sistem de operare - Experienta utilizatori
Android
         
IOS
         
Windows phone
         
BONUS MOBIL

Nu ofera bonus pe mobil.

Deși Winmasters a fost practic prima casă de pariuri online licențiată în România, pentru o lungă perioadă de timp aceasta nu a avut o aplicație pentru mobil. Astfel pariorii care voiau să parieze din mers trebuiau să se mulțumeacă cu site-ul optimizat pentru IOS și Android. Acest lucru s-a schimbat în 2019, astfel încât acum există un Winmasters App despre care vom vorbi în cele ce urmează.

Deschide cont și pariază chiar acum cu un bonus de 100% până la 500RON + 40RON FREEBET!

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Cum pariez de pe mobil la Winmasters?
 2. Winmasters download pe IOS și Android
 3. Facilități oferite de Winmasters App pentru pariuri sportive
 4. Cum plasez pariuri de pe telefon la Winmasters?
 5. Concluzii finale despre aplicația Winmasters

 

1.Cum pariez de pe mobil la Winmasters?

Ca la orice altă casă de pariuri online, poți paria direct din browserul telefonului sau al tabletei indiferent de sistemul de operare. Dacă totuși ai un Iphone, Ipad, sau un dispozitiv mobil cu Android, atunci recomandăm să instalezi aplicația Winmasters deoarece este mai rapidă și mai stabilă decât site-ul optimizat, plus că oferă acces la câteva facilități suplimentare cum ar fi posibilitatea de a rămâne logat pe cont, acces la serviciul Winmasters Live Streaming, sau posibilitatea de a primi notificări legate de pariurile tale.

 

2.Winmasters download pe IOS și Android

Dacă ai un Iphone sau un Ipad, atunci procesul de instalare este foarte simplu. La telefoanele și tabletele cu Android e ceva mai complicat, dar nu cu mult. Și oricum îți vom arăta pas cu pas ce ai de făcut. 


2.1 Cum instalez aplicația Winmasters pe IOS?

 • Intră în AppStore și scrie ”Winmasters” în fereastra de Search.
 • Dă click pe butonul ”Obțineți”.
 • După descărcare apasă pe ”Deschidere” pentru a intra în aplicație.
 • Loghează-te pe cont sau deschide cont nou dacă nu ești deja client.

​2.2 Cum instalez Winmasters App pe Android?

 • Intră pe winmasters.ro din browserul telefonului/ tabletei, și accesează secțiunea ”Mobil”, de unde vei putea descărca aplicația. Este posibil să primești o notificare în acest sens chiar pe pagina principală. Ca alternativă, poți accesa secțiunea ”Mobil” de pe PC și de aici să scanezi codul QR, sau să descarci pe calculator aplicația și să o uploadezi ulterior pe mobil. Aplicația Winmasters nu poate fi găsită în Google Play, lucru valabil pentru orice program de pariuri sportive.
 • Activează sursele necunoscute accesând ”Setări” – ”Securitate” de pe dispozitivul tău mobil. Numele opțiunilor poate diferi un pic în funcție de modelul telefonului sau tabletei deținute. Acest pas este obligatoriu de parcurs atunci când vrei să instalezi o aplicație descărcată din afara magazinului Google, dar poți sta liniștit, aplicația este foarte sigură.
 • Instalează aplicația Winmasters și intră în ea.
 • Loghează-te pe cont sau deschide cont nou dacă nu ești deja client.

 

3.Facilități oferite de Winmasters App pentru pariuri sportive

De la prima accesare a aplicației Winmasters am observat că aceasta are o grafică modernă și funcționează chiar bine. Paginile încarcă rapid și nu există bug-uri deranjante.

Winmasters App oferă acces la întreaga ofertă sportivă disponibilă de pe PC, atât pre-meci cât și live. De asemenea, poți efectua depuneri și retrageri de bani, poți vizualiza promoțiile disponibile, poți accesa istoricul pariurilor tale și multe altele. Ai acces și la funcții noi precum ”Pariuri Plus” sau ”Pulsebet” despre care vom discuta într-un viitor apropiat. Și desigur, poți primi notificări legate de pariurile tale aflate în desfășurare pentru a afla imediat când un bilet este câștigător sau pierzător.

Un alt lucru care mi s-a părut interesant este faptul că din cadrul aceleași aplicații ai acces și la secțiunea ”Casino”, unde te așteaptă peste 250 de jocuri! De regulă operatorii de jocuri de noroc aleg să ofere aplicații separate pentru pariuri și jocuri de cazino, iar dacă o fac din cadrul aceluiași program de joc, atunci oferă acces doar la câteva sloturi și jocuri de masă. Însă la Winmasters găsim practic oferta completă de jocuri de cazino direct din cadrul aplicației de pariuri sportive.

 

4.Cum plasez pariuri de pe telefon la Winmasters?

 • Apasă pe butonul din stânga sus evidențiat prin 3 linii orizontale.
 • Apasă pe ”Sporturi” pentru a accesa oferta pre-meci, sau pe ”Live” pentru oferta de pariuri în timp real.
 • Alege competiția și meciul care te interesează, și dă click pe cota corespunzătoare pariului pe care vrei să îl joci pentru a îl adăuga pe bilet.
 • Repetă procedura pentru toate pariurile pe care le vrei adăugate, și apoi apasă pe ”Bilet de pariuri” pentru a accesa biletul creat.
 • Alege tabul ”Simplu” pentru a juca pariuri single pe fiecare meci, tabul ”Combo” pentru a plasa pariuri multiple cu o singură variantă de câștig (trebuie să iasă toate meciurile) sau ”Sistem” pentru a juca sisteme. Dacă nu prea știi cu ce se mănâncă sistemele la pariuri accesează secțiunea ”Primul pariu la Winmasters” pentru informații complete.
 • Completează miza și apasă pe butonul ”Plasare pariuri” pentru a juca biletul.

 

5.Concluzii finale despre aplicația Winmasters

Per total Winmasters App este o aplicație stabilă pentru IOS și Android. Nu vine cu nimic revoluționar, dar merge bine, paginile încarcă rapid, și ai acces la practic toate serviciile și pariurile disponibile de pe PC. Per total merită folosită cu regularitate.

Deschide cont și plasează pariuri de pe mobil la Winmasters chiar acum!

4 utilizatori au ales Winmasters

Pariezi aici ?

Discutii