Contact și relații cu clienții Winmasters

Detalii de contact WINMASTERS
Program de lucru 09:00 – 23:00
Suport live chat
Telefon 0318 600 444
Email [email protected]
Adresa de corespondenta Quantum House (office 385), Abate Rigord Street, Malta

În cazul în care te confrunți cu o problemă, ai o întrebare sau dai de un bug, cel mai bine este să iei legătura cu serviciul de relații cu clienții de la Winmasters.ro. Mai jos îți voi arăta prin ce metode poți contacta staff-ul agenției, și ce alternative există.

Deschide cont și pariază chiar acum cu un bonus de 100% până la 500RON + 40RON FREEBET!


Cum iau legătura cu un operator Winmasters?

La acest capitol Winmasters stă foarte bine, oferind destul de multe metode de contact:

  • Winmasters Live Chat – fără îndoială cea mai rapidă și accesibilă metodă o reprezintă serviciul de Live Chat. Acesta este disponibil zilnic în română între orele 10:00 și 22:00 și poate fi accesibil fie prin accesarea opțiunii ”Contactați-ne” din partea de jos a site-ului, fie prin accesarea opțiunii ”Ai nevoie de ajutor” din partea de sus.
  • Winmasters Mail – Dacă nu te grăbești și nu ai nevoie de răspunsuri rapide, atunci poți trimite un mail la adresa [email protected]. Acest serviciu este disponibil zilnic între orele 09:00 și 23:00. Tu poți scrie de fapt la orice oră, dar dacă trimiți un mail în miez de noapte, atunci vei primi un răspuns a doua zi dimineață. Dacă în schimb scrii în timpul programului de lucru, nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 ore până când un operator Winmasters îți răspunde la mail.
  • Completarea unui formular online – dacă accesezi pagina de Contact de pe winmasters.ro vei vedea că poți completa un formular online, unde de asemenea poți atașa eventuale poze. Răspunsurile vor veni tot pe mail.
  • Telefon Winmasters – Zilnic, între orele 09:00 și 23:00, poți vorbi direct la telefon cu un operator apelând numărul 0318 600 444. Serviciul este disponibil direct în limba română, iar numărul poate fi apelat din orice rețea, atât din țară cât și din străinătate.

Cei de la Winmasters menționează că, înainte de a contacta serviciul de relații cu clienții, să ai pregătite următoarele informații: numele de utilizator, adresa de e-mail utilizată la înregistrarea contului de pariuri Winmasters și datele de identificare ale titularului de cont. Acestea vor fi solicitate de operator ca măsură de securitate.

 

Te așteptăm și pe forumul Winmasters de pe PariuriX.com!

Înainte de a accesa serviciul de relații cu clienții, cei de la Winmasters.ro recomandă pariorilor să arunce întâi un ochi peste secțiunea de Întrebări frecvente (FAQs). De asemenea, avem o astfel de secțiune și pe site-ul PariuriX.com ce poate fi accesată prin intermediul ACESTUI LINK.

Te așteptăm și pe forumul de discuții Winmasters unde poți posta întrebările tale, iar în cel mai scurt timp un membru al staff-ului nostru va încerca să te ajute. Tot pe forum poți citi impresii și păreri despre Winmasters, pentru a vedea ce experiențe au avut alți jucători cu această casă de pariuri online. Iar după ce îți faci o părere proprie, te așteptăm și pe tine cu păreri și concluzii!

Detalii de contact WINMASTERS
Program de lucru 09:00 – 23:00
Suport live chat
Telefon 0318 600 444
Email [email protected]
Adresa de corespondenta Quantum House (office 385), Abate Rigord Street, Malta

4 utilizatori au ales Winmasters

Pariezi aici ?