Bonus de bun venit Winmasters Winmasters

Bonus de bun venit Winmasters

Bonus Winmasters - vezi cum poți încasa un bonus de bun venit de 110% până la 550ON, bonus sub forma de pariuri gratuite fără rulaj. Descoperă condițiile de rulaj atașate, dar și alte informații utile. 

Winmasters.ro este una din casele de pariuri online care schimbă frecvent bonusul de bun venit. La momentul actualizării acestei recenzii (iunie 2020) era valabilă următoarea ofertă. Așa că accesează site-ul agenției pentru a vedea dacă oferta este încă de actualitate.

Deschide cont și încasează un bonus de 110% până la 550RON fără rulaj!


Bonus Winmasters pentru prima depunere - cum îl încasez și deblochez?

 1. Deschide un cont Winmasters chiar acum pentru a te califica pentru un bonus de 110% până la 550RON fără rulaj!
 2. Efectuează un depozit de minim 50 RON. 
 3. Imediat după prima depunere, utilizatorii vor primi primul pariu gratuit. Acesta este egal cu 30% din suma primei depuneri efectuate.
 4. Imediat după ce suma depunerii a fost rulată de 0.5 ori, utilizatorii vor primi al doilea pariu gratuit. Acesta este egal cu 20% din suma primei depuneri efectuate.
 5. În continuare, dacă utilizatorii rulează depunerea de 1.5 ori, vor primi al 3-lea pariu gratuit. Acesta este egal cu 20% din suma primei depuneri efectuate.
 6. Al 4-lea pariu gratuit va fi creditat în momentul în care utilizatorii rulează depunerea de 3 ori. Acest freebet este egal cu 20% din suma primei depuneri efectuate.
 7. La final, al 5-lea pariu gratuit va fi creditat în momentul în care utilizatorii rulează depunerea de 5 ori. Acest freebet este egal cu 20% din suma primei depuneri efectuate.

 

Bonus Winmasters - termeni și condiții

 • Oferta este destinată doar clienților noi care deschid un cont la Winmasters.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Bonusul este de 110% în limita a 550RON sub forma de pariuri gratuite fără rulaj, conform graficului de mai sus.
 • Depunerile prin Skrill și Neteller nu se califică pentru bonusul de bun venit.
 • La pariul pe care utilizezi FREEBET-ul nu vei putea da Cash Out. 
 • Din urma utilizării unui FREEBET nu vei putea câștiga mai mult de 150RON CASH.
 • FREEBET-urile sunt creditate după ce parcurgi procesul de verificare KYC.
 • Fiecare pariu gratuit trebuie utiliat integral pe un pariu single de cotă 2.00+. Dacă pariul este câștigător, atunci vei păstra doar profitul, nu și miza. Banii obținuți din urma utilizării FREEBET-ului sunt creditați ca fonduri CASH și pot fi utilizați mai departe așa cum dorești (inclusiv îi poți retrage).
 • Winmasters îşi rezervă dreptul de a modifica sau de a anula această promoţie în orice moment. În caz de abuz, conturile jucătorilor implicaţi pot fi dezactivate.
 • Conturile duplicat nu vor fi tolerate. Bonusurile şi câştigurile generate din bonusuri vor fi anulate, iar contul duplicat va fi închis.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și încasează un bonus de 110% până la 550RON fără rulaj!

4 utilizatori au ales Winmasters

Pariezi aici ?

Discutii