Bonus de bun venit Winmasters Winmasters

Bonus de bun venit Winmasters

Bonus Winmasters - vezi cum poți încasa un bonus de bun venit de 100% până la 700RON + un FREEBET de 40RON. Descoperă condițiile de rulaj atașate, dar și alte informații utile. 

Winmasters.ro este una din casele de pariuri online care schimbă frecvent bonusul de bun venit. La momentul actualizării acestei recenzii (ianuarie 2020) era valabilă următoarea ofertă. Așa că accesează site-ul agenției pentru a vedea dacă oferta este încă de actualitate.

Deschide cont și încasează un bonus de 100% până la 700RON + un FREEBET de 40RON!


Bonus Winmasters pentru prima depunere - cum îl încasez și deblochez?

 1. Deschide un cont Winmasters chiar acum pentru a te califica pentru un bonus de 100% până la 700RON + un FREEBET de 40RON.
 2. Efectuează un depozit de minim 40RON. Depunerea trebuie efectuată în maxim 14 zile de la deschiderea contului.
 3. Bonusul este creditat instant. Din acel moment ai la dispoziție 60 de zile să rulezi întreaga sumă (depozit + bonus) de 6 ori pe cote de minim 1.65+. Inclusiv pariurile multiple contează pentru îndeplinirea condițiilor de rulaj, dar în cazul lor fiecare selecție trebuie să aibă o cotă de minim 1.45.
 4. FREEBET-ul este creditat după ce parcurgi procesul de verificare KYC. Acesta trebuie utiliat integral pe un pariu single de cotă 2.00+. Dacă pariul este câștigător, atunci vei păstra doar profitul, nu și miza. Banii obținuți din urma utilizării FREEBET-ului sunt creditați ca fonduri CASH și pot fi utilizați mai departe așa cum dorești (inclusiv îi poți retrage).

 

Bonus Winmasters - termeni și condiții

 • Oferta este destinată doar clienților noi care deschid un cont la Winmasters.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Bonusul este de 100% în limita a 700RON. Întreaga sumă (depozit + bonus) trebuie rulată de 6 ori pe cote de minim 1.60 în maximum 60 de zile.
 • Depunerile prin Skrill și Neteller nu se califică pentru bonusul de bun venit.
 • Nu contează la îndeplinirea condițiilor de rulaj: pariurile cu marjă 0%, pariurile pe care este utilizată funcția de cash out, pariurile pe handicapuri de orice fel și DNB, pariuri de tipul Forecast / Tricast (specifice curselor de câini / cai / mașini).
 • La pariul pe care utilizezi FREEBET-ul nu vei putea da Cash Out. 
 • Din urma utilizării FREEBET-ului nu vei putea câștiga mai mult de 150RON CASH.
 • Winmasters îşi rezervă dreptul de a modifica sau de a anula această promoţie în orice moment. În caz de abuz, conturile jucătorilor implicaţi pot fi dezactivate.
 • Conturile duplicat nu vor fi tolerate. Bonusurile şi câştigurile generate din bonusuri vor fi anulate, iar contul duplicat va fi închis.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!


Părerea noastră despre bonusul de bun venit Winmasters.ro

Oferta nu e deloc rea. Dacă nu ai deja un cont Winmasters, atunci se merită să deschizi unul. Spun asta pentru că condițiile nu sunt deloc exagerate. Poate acea cotă de minim 1.65 per pariu te poate scoate un pic din zona de confort, dar ținând cont că poți juca și două cote de 1.45+ pe același bilet, atunci cred că nu ar trebui să ai probleme.

De asemena un rulaj de 6x a sumei totale în decurs de 60 de zile este o condiție mai mult decât lejeră. La un depozit de 500RON, înseamnă că primești încă 500RON bonus și ai de rulat 6,000RON. Deci o medie de 100RON pe zi (10% din balanța totală). Chiar și pentru pariorii de ocazie, un rulaj de 1x în 10 zile este super ok.

Iar dacă nu intenționezi să joci mult la acest operator, atunci poți aplica pentru un depozit minim. O depunere de 40RON îți aduce încă 40RON bonus, dar și 40RON FREEBET, deci ai practic 120RON cu care să te joci. Este o ofertă destul de avantajoasă, aș putea spune.

Deschide cont și încasează un bonus de 100% până la 555RON + un FREEBET de 40RON!

2043 utilizatori au ales Winmasters

Pariezi aici ?

Discutii