Winmasters Live Betting & Live Streaming în 2022

2022-02-22 13:38:23 959 0

În această secțiune vom lua la purificat oferta de pariuri live Winmasters pentru a vedea dacă aceasta va mulțumi sau nu majoritatea pariorilor, și vom face și o analiză din punct de vedere tehnic pentru a ști dacă putem paria în condiții decente. În final vom arunca un ochi și pe lista de facilități și servicii puse la dispoziție de Winmasters Live Betting. Apoi vom vorbi și despre Winmasters Live Streaming pentru a afla ce meciuri live online poți urmări complet gratuit la Winmasters TV. Pe lista de agenții licențiate care oferă transmisiuni live video, nu foarte lungă de altfelse află și Winmasters. În cele ce urmează vom vorbi despre serviciul de meciuri live a acestui operator, pentru a vedea cât de performant este acesta.

Pariază LIVE în timp ce urmărești LIVE VIDEO meciurile preferate!

 

1. Aspecte tehnice despre platforma Winmasters Live Betting

Winmasters.ro și-a schimbat platforma de pariuri sportive în 2022, ceea ce înseamnă că noua platformă este una extrem de modernă ce îndeplinește cele mai înalte standarde din punct de vedere tehnic. Este o platformă pe care sunt utilizate cele mai noi tehnologii în domeniu, ceea ce înseamnă că poți paria (inclusiv live) în cele mai bune condiții. Dar stau lucrurile așa și în practică, sau doar în teorie?

După ce am testat timp de o oră platforma Winmasters Live Betting, pot trage câteva concluzii. Informațiile sunt actualizate rapid, ceea ce garantează o fluiditate în actualizarea acestora. Asta înseamnă că și cotele sunt blocate mai rar ca la alte agenții concurente, aspect care este evident în favoarea pariorului. De asemenea, sunt site-uri ale anumitor case de pariuri care încep să meargă prost sau intră în mentenanță atunci când îți este lumea mai dragă. Acest lucru poate fi foarte frustrant atunci când joci la pariuri live, acolo unde orice secundă contează. Din fericire platforma de live betting de la Winmasters.ro este destul de stabilă din acest punct de vedere, astfel încât nu m-am confruntat cu astfel de probleme în timpul petrecut pe site.

Dacă totuși experiența ta pe acest site nu este una la fel de plăcută, poți da un reply mai jos sau pe forumul de discuții Winmasters și să ne spui ce probleme ai întâmpinat.

 

2.Oferta de pariuri live Winmasters – pe ce putem paria? 

Oferta de pariuri live Winmasters este similară cu cea de la Netbet, ceea ce este în realitate un lucru bun în condițiile în care aceste agenții acoperă în multe momente cele mai multe meciuri live. Se întâmplă uneori să găsim la UnibetBetano sau Sportingbet mai multe partide în ofertă, dar dacă facem comparații de mai multe ori pe zi, vei vedea că ofertele de la Netbet și Winmasters și ies învingătoare de cele mai multe ori.Așa că dacă ești în căutarea unei platforme de pariuri live care să acopere un număr ridicat de meciuri, atunci trebuie să știi că Winmasters este o opțiune foarte bună. 

În ceea ce privește oferta de pariuri la fiecare meci, vei vedea că  la partide din prima ligă din Suedia sau Danemarca sunt acoperite în jur de 120 de piețe,  și chiar și la partide din ligile inferioare ale acestor țări găsești 60-80 de pariuri. Poți plasa pariuri live pe cornere, intervale de timp sau handicapuri asiatice pe câștigător meci (fața de pariuri pre-meci unde am găsit doar handicapuri europene), iar la partidele din campionatele de top ale Europei găsim inclusiv pariuri live pe cartonașe sau marcatori. Atracția principală o reprezintă totuși funcția ”Fast Markets”, despre care vom vorbi mai jos.

DESCHIDE CONT ȘI JOACĂ ACUM LA CASA DE PARIURI SPORTIVE WINMASTERS!

 

3.  Winmasters Live Streaming - un serviciu ce vine în completarea celui de pariuri live

Serviciul Winmasters Live Streaming vine în completarea celui de pariuri live, astfel încât putem urmări meciurile preferate din exact aceeași fereastră din care pariem. La Winmasters TV ai acces gratuit, singura condiție fiind aceea de a avea o balanță pozitivă de minim 1RON, sau să fi plasat măcar un pariu în ultimele 24 de ore. De fapt sunt și anumite transmisiuni disponibile chiar dacă nu ești logat pe cont, sau nu ai bani pe acesta, dar în acest caz vorbim mai mult de evenimente din eSports (sporturi electronice). Dacă vrei să urmărești meciuri de fotbal adevărat din campionate europene, atunci va trebui să îndeplinești condiția menționată inițial. 

Așa cum vei putea vedea mai jos, sunt acoperite atât competiții foarte populare la nivel mondial, cât și evenimente sportive de mâna a doua a căror transmisiuni sunt destul de greu de găsit gratuit pe site-uri de meciuri online. Deci chiar dacă serviciul Winmasters TV este unul complet gratuit, acesta îți poate fi de real folos! Pentru a accesa Winmasters TV, ai de urmat câțiva pași simpli:

  1. Deschide un cont de pariuri Winmasters sau loghează-te pe contul actual.
  2. Accesează ”Pariuri Live” și intră pe un meci care are în dreptul său simbolul unei camere de filmat.
  3. După ce ai intrat pe pagina unei partide însoțite de live streaming, vei vedea că în partea dreaptă a paginii încarcă automat transmisiunea live a meciului.

 

4. Lista de meciuri și competiții acoperite de Winmasters Live Streaming

Operatorul se laudă că va transmite anual mii de evenimente sportive, printre care și următoarele competiții:

  • fotbal: 3 din cele 5 campionate de top ale Europei: Spania La Liga, Germania Bundesliga, Franța Ligue 1
  • fotbal: competiții internaționale precum preliminarii Europa League, preliminarii Liga Campionilor, amicale internaționale
  • fotbal: competiții mai mici precum: China Super Liga, Singapore League Cup, Columbia Primera A & Primera B, Paraguay Primera Division, Costa Rica Primera Division, Croația 1 .HNL, Elveția Challenge League și multe altele.
  • tenis: turneul de Grand Slam de la Wimbledon, ATP / WTA Series, Cupa Davis, turnee mai mici
  • baschet: FIBA Internațional
  • alte sporturi: tenis de masă, volei pe plajă, cricket, handbal și multe altele

Pe lângă competițiile enumerate, mai sunt și altele mai mici acoperite de Winmasters Live Streaming. Cel mai bine este să intri pe Pariuri Live - Programul Live TV pentru a vedea programul meciurilor care urmează să fie transmise live video.

Pariază LIVE în timp ce urmărești LIVE VIDEO meciurile preferate!

 

5. ÎNTREBĂRI COMUNE DESPRE SERVICIUL DE LIVE STREAMING WINMASTERS


 

Costă ceva utilizarea acestui serviciu?

Acest serviciu este nelimitat și complet gratuit atâta timp cât ai minim 1RON în balanța contului de pariuri, sau ai plasat măcar un pariu în ultimele 24 de ore. De fapt sunt și anumite transmisiuni disponibile chiar dacă nu ești logat pe cont, sau nu ai bani pe acesta, dar în acest caz vorbim mai mult de evenimente din eSports (sporturi electronice). Dacă vrei să urmărești meciuri de fotbal adevărat din campionate europene, atunci va trebui să îndeplinești condiția menționată inițial. 


Cum pot vedea ce meciuri urmează să fie transmise?

Lista cu meciuri transmise este mai lungă decât cea pusă de mine, dar din păcate Winmasters nu mai are pe site un program al meciurilor viitoare pentru a afla ce va fi transmis în următoarele zile. Așa că poți vedea doar o listă cu meciurile transmise live în acel moment.


Pot urmări meciuri în condiții bune?

Situația este aceeași ca la orice altă casă de pariuri online. Partidele pot fi urmărite doar din fereastra de pariuri, și nu fullscreen.  Oricum rezoluția este bună, astfel încât nu avem motive să ne plângem. Există un delay cam de 10 secunde între ce se întâmplă pe teren și ce vedem noi, dar partea bună este că serviciul nu prea se blochează. 


Pot urmări meciuri și de pe mobil?

Poți urmări transmisiunile live Winmastrs prin intermediul aplicației ”Winmasters - Pariuri - Cazinou” disponibilă atât pe IOS cât și pe Android.


Ce alte case de pariuri online mai oferă live streaming?

Lista completă cu operatorii licențiați care oferă un astfel de serviciu poate fi accesată aici: ”Meciuri Live Online - vezi cum poți urmări transmisiuni live gratuit în 2022!

DESCHIDE CONT ȘI JOACĂ ACUM LA CASA DE PARIURI SPORTIVE WINMASTERS!

 

6. Servicii și facilități oferite de Winmasters Live

Pariuri live de pe mobil

Eeste oferită o aplicație Winmasters, ceea ce înseamnă că poți plasa pariuri live în cele mai bune condiții  prin intermediul aplicației ”Winmasters - Pariuri - Cazinou”. De asemenea, prin intermediul acestei aplicații poți urmări și toate meciurile live acoperite cu live streaming de Winmasters TV. 

 

Winmasters Fast Markets

Este un serviciu foarte interesant ce îți oferă posibilitatea de a plasa pariuri live pe următorul minut sau pe următorul interval de 5 minute. Și când spun următorul minut, mă refer chiar la următorul! Dacă un meci se află în minutul 72 (71:00 – 71:59), atunci poți paria pe minutul imediat următor (72:00 – 72:59). Aici remarc un mare plus față de Netbet, acolo unde în același minutul 72 puteam paria în cel mai bun caz pe minutul 74. Mai sunt oferite și pariuri pe intervale de 5 minute, dar aici diferența este și mai mare.

În același minul 72 puteam plasa la Winmasters pariuri pe inervalul 72:00 – 76:59, în timp ce la Netbet puteam abia pe intervalul 75:00 – 79:59. Așa că dacă ești iubitor de strategii cu miză progresivă precum Martingale sau Fibonacci și vrei să le folosești pe aceste piețe rapide, atunci recomand să o faci la Winmasters.

Dar ce fel de pariuri rapide poți plasa? De tot felul – pe goluri, lovituri libere, aruncări de la margine, out-uri de poartă sau cornere. Totuș fii precaut cu astfel de piețe, ele depinzând destul de mult de noroc.


Centru de statistici live

În partea dreaptă a paginii vei vedea un ”Match Tracker” care îți arată ce se întâmplă pe teren : cine are posesie, când e un atac periculos, minutele în care s-a marcat etc. Din păcate la meciuri mai puțin importante nu vei putea vedea informații precum raportul total al posesiei sau numărul de cornere.

 

Winmasters Live Score

Este oferit și un serviciu de scoruri live ce poate fi accesat de pe pagina de Sporturi, prin intermediul ultimului meniu din partea dreaptă (meniul ”Informații”). Tot acolo vei găsi și alte unelte ajutătoare pentru pariori precum ”Statistici” sau ”Rezultate”.

DESCHIDE CONT ȘI JOACĂ ACUM LA CASA DE PARIURI SPORTIVE WINMASTERS!

 

Te-ar putea interesa și:

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult