Pulse Bet de la Winmasters – experimentează noul mod de pariere live

1,1k 0

Experimentează noul mod de pariere live și mărește-și câștigurile cu noua funcție Pulse Bet! Winmasters vine cu multe funcții interesante și inedite pentru jucătorii săi, una dintre ele fiind cea de Pulse Bet. În cele ce urmează îți voi arăta în ce constă aceasta, și cum poți profita de pe urma ei.

Deschide cont și joacă cu un pachet de bun venit de 100% până la 500RON + 40RON FREEBET!


Pulse Bet de la Winmasters – experimentează noul mod de pariere live

 1. Deschide cont nou sau accesează contul actual dacă ești deja client.
 2. Pariază pe goluri – Plasează un pariu pe înscrierea unui gol în următoarele 30 secunde / 1 minut / 5 minute / 10 minute.
 3. Profită de creșterea câștigurilor – Pariul tău PulseBet se va împărți în 3 etape. Câștigi ma imult cu fiecare început de etapă!
 4. Mai multe goluri, mai multe șanse de câștig – Dacă un gol este înscris, câștigi extra! Iar dacă golul se marchează în a treia etapă, vei primi un jackpot!


Termeni și condiții Pulse Bet

 • Pariurile Pulse Bet vor fi disponibile pariuri live din fotbal, în orice moment al jocului , pentru gol înscris în următorul interval de 30 de secunde, 1 minut, 5 minute sau 10 minute.
 • Un pariu de tip Pulse Bet va fi considerat plasat, la apăsarea butonului „Plasează Pulse Bet”.
 • Un pariu de tip Pulse Bet poate fi plasat numai în timpul regulamentar de joc (fără prelungiri ale reprizelor și fără eventuale reprize suplimentare de prelungire).
 • Un pariu Pulse Bet va fi setat câștigător, bazat pe primul gol marcat în perioada selectată a pariului tău Pulse Bet.
 • Un pariu de tip Pulse Bet plasat în timpul pauzei va începe de la celei de-a doua reprize.
 • Intervalul de timp pe care pariezi va fi împărțit în 3 etape. Cu cât iese mai târziu, cu atât câștigi mai mult. Deci dacă de exemplu se marchează un gol pe finalul intervalului de timp, vei câștiga mai mult decât dacă se marchează la început deoarece va face parte din etapa a 3-a.
 • Dacă un pariu Pulse Bet tău este câștigător, miza și câștigurile tale vor fi creditate în soldul contului tău în aproximativ 5-10 minute.
 • Oferta se aplică termenilor generali Winmasters și este destinată persoanelor cu vârsta de minim 18 ani.


În afară de Pulse Bet, ce mai găsim la Winmasters?

Pe lângă opțiunea de PulseBet, Winmasters vine și cu multe alte promoții interesante precum ”0:0 Pariurile se returnează”, ”O selecție pierdută = bilet câștigător”, ”Extra câștiguri pentru pariurile multiple”, ”Pariul tău - construiește-ți propriile pariuri pe orice meci de fotbal” sau ”Pariuri Plus”.

Iar dacă alegi să deschizi un cont acum la Winmasters, vei beneficia și de un pachet atractiv de bun venit de 100% până la 500RON!

Iar dacă te plictisești de pariuri sportive, poți încerca oricând platforma Winmasters Casino unde de asemenea te așteaptă un super bonus de bun venit, dar și cea mai variată gamă de sloturi video din România (în jur de 450). Află mai multe.

Deschide cont și joacă cu un pachet de bun venit de 100% până la 500RON + 40RON FREEBET!

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult