Plăți Winmasters - Depuneri și retrageri de bani în 2022

2022-02-21 15:06:47 1,4k 0

Când vine vorba de partea de plăți, Winmasters.ro nu stă deloc rău oferind o gamă largă de metode de plată disponibile, astfel încât te poți descurca și dacă nu ai un card de credit / debit. În cele ce urmează vom vorbi despre metodele de plată disponibile, dar și despre depunerea și retragerea minimă pentru fiecare dintre ele.

Deschide cont și efectuează un depozit prin una din metodele de plată disponibile pentru a încasa un bonus atractiv la prima depunere!


1. Winmasters depunere minimă și metode de plată disponibile

La Winmasters poți efectua depuneri utilizând următoarele metode de plată:

 • Card de credit / debit – poți folosi orice card Visa, Mastercard sau Maestro. De menționat că poți fi taxat cu un mic comision de către instituția ta bancară. Depunerea minimă la Winmasters cu cardul este de 20RON, iar cea maximă de 9,000RON.  
 • Portofele electronice Skrill / Neteller – depozitul minim este de 20RON și cel maxim de 9,000RON. Acesta are loc instant. Află tot ce trebuie să știi despre portofelul electronic Skrill!
 • Paysafecard - depunerea minimă este de 20RON și cea maximă de 9,000RON. Depunerile au loc instant.

Așa cum poți vedea, depozitul minim la Winmasters este de 20RON indiferent de metoda de plată aleasă. Mai trebuie evidențiat că la fiecare depunere vei avea de plătit o taxă de 2% conform legislației în vigoare.

 

2.Cum efectuez la Winmasters o depunere de bani?

 • Loghează-te pe contul de pariuri Winmasters. Dacă nu ești deja client, deschide cont acum!
 • Dă click pe butonul ”Depunere” din colțul dreapta sus a paginii principale.
 • Apasă pe butonul ”Depune” din dreptul metodei de plată dorite.
 • Vei fi redirecționat către o pagină unde trebuie să completezi suma pe care intenționezi să o depui și secțiunea unde vrei să efectuezi depozitul (Cazinou sau Pariuri Sportive). Tot aici trebuie să introduci codul promoțional:

Deschide cont și efectuează un depozit prin una din metodele de plată disponibile pentru a încasa un bonus atractiv la prima depunere!
 


Depunere cu cardul la Winmasters.ro

Dacă ai selectat ”Card credit/debit”, atunci prima dată va trebui să apeși butonul ”Adaugă un card nou” exact ca mai jos.

Se va deschide o fereastră nouă în care va trebui să completezi datele cardului: numărul cardului, numele de pe card și data expirării. Apoi apasă butonul ”Salvează”, și revin-o la pagina precedentă pentru a finaliza depunerea.  Codul CVV este reprezentat de ultimele 3 cifre de pe spatele cardului. Apasă apoi pe ”Continuă”, confirmă tranzacția, iar banii vor fi creditați instant pe cont.

 

Depunere prin Skrill / Neteller / Paysafecard

Le pun la grămadă pentru că procedura este destul de similară. După ce ai selectat una din aceste metode de plată, se va încărca o pagină pe care vei fi redirecționat către site-ul comerciantului. Acolo va trebui să te loghezi cu userul și parola asociate contului tău Skrill / Neteller / Paysafecard, după care tot ce ai de făcut este să confirmi tranzacția.

Așa cum poți vedea, indiferent de metoda de plată aleasă efectuarea unui depozit la Winmasters este un procedeu foarte simplu de parcurs!

 

3. Winmasters retragere minimă și metode de plată disponibile

La Winmasters o retragere de bani poate fi solicitată doar prin metoda de plată pe care ai utilizat-o pentru ultimul depozit. Singura excepție apare în cazul depunerilor prin Paysafecard. Deoarece această metodă de plată poate fi folosită doar pentru a băga bani, nu și pentru a scoate, vei putea retrage câștigurile doar prin transfer bancar.

 • card de credit / debit – retragere minimă de 80RON, durează 2-4 zile lucrătoare
 • transfer bancar – retragere minimă de 80RON, durează 2-4 zile lucrătoare
 • Skrill - retragere minimă de 80RON, durează de obicei maxim 24 de ore
 • Neteller - retragere minimă de 80RON, durează de obicei maxim 24 de ore

Vezi că poți folosi un card pentru retrageri doar dacă ai efectuat cel puțin o depunere cu acesta în ultimele 6 luni. Dacă ultima ta depunere a fost efectuată în urmă cu mai mult timp, atunci trebuie să optezi pentru un transfer bancar sau să mai depui ceva bani. Vestea bună este că poți retrage bani inclusiv pe carduri Mastercard și Maestro, deși la alte agenții acest lucru nu este posibil.

 

4.Cum efectuez la Winmasters retragere de bani?

 • Accesează ”Contul Meu” – ”Retragere” din colțul dreapta sus a site-ului.
 • Selectează metoda dorită și urmează instrucțiunile.

Deschide cont și efectuează un depozit prin una din metodele de plată disponibile pentru a încasa un bonus atractiv la prima depunere!

 

Te-ar putea interesa și:

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult