Pariuri Winmasters - primul pariu, pariuri live, pariuri speciale

2022-05-18 11:08:00 1,3k 0

Interfața site-ului winmasters.ro este una intuitivă, care nu ar trebui să îți dea prea multe bătăi de cap. Astfel vei vedea că este foarte ușor să pariezi la această casă de pariuri online, indiferent dacă intenționezi să joci pariuri single, multiple sau în sistem. Totuși, pentru a îți ușura munca, îți voi prezenta în cele ce urmează un tutorial pas cu pas cu ce ai de făcut. Pornesc de la ideea că ai deja un cont de pariuri și ai efectuat prima depunere, așa cum te-am învățat AICI și AICI.

Deschide cont și pariază chiar acum cu un bonus atractiv pentru prima depunere!

 

1.Găsirea meciului dorit la Winmasters

Înainte de a putea pune un pariu trebuie să găsești evenimentul sportiv care te interesează. Presupunem că vrei să pariezi pe meciul Rapid - Dinamo din România Liga 1. Pentru a face acest lucru accesează meniul ”Sporturi” de sus, după care din meniul vertical din stânga alege ”Fotbal” – ”Europa” – ”România” – ”Liga 1”.

În dreptul fiecărui meci găsești cotele pentru 1x2. Pentru a vedea o listă completă cu toate pariurile disponibile la partida dorită trebuie să dai click pe aceasta. Apoi tot ce trebuie să faci este să selectezi cota corespunzătoare pariului pe care vrei să-l joci, iar acest pariu se va încărca într-un bilet virtual în partea dreaptă a paginii.

 

2. Plasarea primului pariu single la Winmasters

În acest bilet virtual va trebui să completezi suma pe care vrei s-o mizezi, după care poți apăsa butonul ”Pariază”. De exemplu în poza de mai jos eu am jucat un pariu single cu o miză de 100RON și o cotă de 1.87, ceea ce înseamnă că pot lua 187 RON în cazul unui pariu câștigător. Așa cum poți vedea, plasarea primului pariu la Winmasters este ceva foarte simplu de făcut și chiar și un parior începător se poate descurca fără nici cea mai mică problemă.

Pariuri sportive individuale vs multiple (combo) – tu ce alegi?

 

3. Pariuri Winmasters – cum joc un pariu multiplu?

Dar și plasarea unui pariu multiplu nu este deloc greu de făcut. Selectează toate pariurile care te interesează, iar acestea vor apărea unul sub altul în biletul tău virtual. Din partea de sus a acestui bilet trebuie să selectezi opțiunea ”Multi” (dar de fapt se va selecta automat), după care să completezi miza dorită în chenarul din partea de jos a biletului, exact ca îm poza de mai jos. Un astfel de bilet conține o singură variantă de câștig, deci trebuie ca toate selecțiile să fie pronosticate corect pentru ca biletul să fie câștigător.Vezi ce se simplu poți juca la Winmasters pariuri în acumulator?

Deschide cont și pariază chiar acum cu un bonus atractiv pentru prima depunere!

 

4. Plasarea unui bilet în sistem Winmasters

Pentru a pune un astfel de pariu, trebuie în primul rând să alegi opțiunea ”Sistem” din biletul tău virtual. Sub selecții vor fi afișate toate sistemele dintre care poți alege. Atenție! Spre deosebire de pariurile precedente, un bilet în sistem conține mai multe combinații posibile. Asta înseamnă că miza completată de tine se va înmulți cu numărul de combinații. Pentru a înțelege mai exact despre ce este vorba îți voi prezenta un exemplu la un bilet cu cinci meciuri. La acesta poți juca următoarele sisteme:

  • 4/5 – combinații de câte 4 meciuri. Sunt 5 combinații posibile
  • 3/5 – combinații de câte 3 meciuri. Există 10 combinații posibile
  • 2/5 – combinații de câte 2 meciuri. Sunt 10 combinații posibile
  • Canadian (Super Yankee) – toate combinațiile din sistemele 5/5, 4/5, 3/5 și 2/5. Există 26 de combinații posibile
  • Lucky 31 – toate combinațiile din sistemul Canadian, plus câte un pariu single pe fiecare meci în parte. Așa cum se poate înțelege și din numele sistemului sunt 31 de combinații posibile.

Miza minimă pe combinație la winmasters.ro este de 1 RON. Deci pe un sistem Lucky 31 nu poți paria o sumă mai mică de 31 RON.

Află tot ce trebuie să știi despre pariurile în sistem la Winmasters!

 

5. Plasarea unui pariu live la Winmasters

Indiferent că pariezi pre-meci sau live, pașii care trebuie urmați sunt cam aceeași, deci nu sunt prea multe de spus aici. Trebuie doar să intri în secțiunea ”Pariuri Live”, să alegi meciul care te interesează și să plasezi pariurile dorite.

 

6. Verificarea biletului de pariuri la Winmasters

Dacă ești logat pe cont, vei vedea că în partea de sus a paginii principale este o opțiune numită ”Pariuri în desfășurare” prin care poți vedea dintr-un singur click lista cu toate pariurile tale care sunt încă nedecise. Pentru a vedea în schimb o listă cu toate pariurile tale, accesează ”Contul meu” – ”Istoricul Pariurilor”. Aici vor fi afișate atât pariurile câștigătoare, cât și cele pierzătoare, acestea putând fi filtrate în funcție de momentul în care au fost jucate. Vezi ce simplu se verifică biletul la Winmasters.ro?

Deschide cont și pariază chiar acum cu un bonus atractiv pentru prima depunere!

Te-ar putea interesa și:

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult