Pariuri Plus de la Winmasters - Editează pariuri deja deschise

1,4k 0

Winmasters vine cu multe facilități interesante pentru pariorii săi, iar astăzi vom discuta despre un concept unic pe care recunosc că nu l-am mai văzut la alte case de pariuri online licențiate. Este vorba de opțiunea ”Pariuri Plus” prin care poți edita un pariu aflat deja în desfășurare pentru a adăuga selecții noi. Astfel, în loc de a adăuga un bilet nou de fiecare dată când îți vine în minte un nou pont numai bun de jucat, poți edita un pariu deja existent!

Deschide cont și joacă cu un pachet de bun venit de 100% până la 500RON + 40RON FREEBET!


Pariuri Plus de la Winmasters - editează pariurile deschise

  1. Deschide cont nou sau accesează contul actual dacă ești deja client.
  2. Accesează pagina de Sporturi.
  3. Selectează evenimentul pe care dorești să îl adaugi în rubrica ”Pariuri deschise” și apasă pe ”Alege un pariu pentru a îl edita”.
  4. Alege un pariu deschis valid și apasă pe ”Adaugă la acest pariu”.
  5. Plasează noul pariul!


Pariuri Plus de la Winmasters - ce trebuie să știu despre această ofertă?

Cu noua opțiune PariuriPlus poți adăuga noi pariuri pentru un bilet deja deschis. Când ești logat pe plaforma Winmasters, poți adăuga unul sau mai multe pariuri la un bilet deja deschis, în loc să plasezi un nou pariu (atât timp când pariurile deschise au opțiunea „Excludere). Atunci când te decizi să te folosești de opțiunea „PariuriPlus”, poți selecta pariul deschis pe care să îl editezi. Când alegi biletul, mizele biletului existent sunt adăugate pe biletul de pariere în combinație cu alte opțiuni. Miza nouă a pariului este egală cu suma provenită din cash out la momentul adăugării. Nu poți edita suma mizei, iar alegerile inițiale vor fi adăugate cu valorile lor actuale. De îndată ce noua miză este pusă în aplicare prin „PariuriPlus”, pariul deschis inițial este încasat, iar suma de lichidare este utilizată pentru plasarea pariului editat.


În afară de Pariuri Plus, ce mai găsim la Winmasters?

Pe lângă opțiunea de Pariuri Plus, Winmasters vine și cu multe alte promoții interesante precum ”0:0 Pariurile se returnează”, ”O selecție pierdută = bilet câștigător”, ”Extra câștiguri pentru pariurile multiple”, ”Pariul tău - construiește-ți propriile pariuri pe orice meci de fotbal” sau ”PulseBet”.

Iar dacă alegi să deschizi un cont acum la Winmasters, vei beneficia și de un pachet atractiv de bun venit de 110% până la 550RON! Partea tare este că acest bonus nu are condiții de rulaj atașate - află mai multe.

Iar dacă te plictisești de pariuri sportive, poți încerca oricând platforma Winmasters Casino unde de asemenea te așteaptă un super bonus de bun venit, dar și cea mai variată gamă de sloturi video din România (în jur de 450). Află mai multe.

Deschide cont și joacă cu un pachet de bun venit de 100% până la 500RON + 40RON FREEBET!

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult