Înainte de a deschide un cont la Winmasters citește aici cu mare atenție!

2,4k 0

Winmasters (D.ONJN 1278/29.06.2016) a fost una din primele case de pariuri online licențiate, și sunt destul de mulți români care au deja un cont aici. Dar înainte de a te înregistra, citește cu mare atenție informațiile de mai jos, pentru a ști la ce să te aștepți.

Joacă acum cu un super bonus de bun venit!

winmasters-interfata.png

 

1. Uneori verificarea documentelor durează mai mult ca la alte agenții

Eu am prieteni care au jucat la winmasters.com fără probleme și care au reușit să își retragă banii fără prea mare efort (nu sume mari ce-i drept), dar pe de altă parte am văzut pe forumul nostru de discuții ”Winmasters - discuții, întrebări şi rezolvare probleme” că sunt pariori care au întâmpinat diferite probleme cu acest operator. Una din aceste probleme este faptul că uneori verificarea documentelor durează mai mult decât la alte agenții concurente. Pariorii noștri afirmă faptul că poate să treacă și câteva zile până când staff-ul răspunde la mail, iar câteodată este necesar mai mult de un mail pentru a finaliza procesul de verificare. De aceea recomand să încerci să îți verifici identitatea contului din timp, pentru ca prima ta retragere să nu dureze prea mult.

 

2. La început au fost ceva probleme cu lichiditățile

Nu cred că această problemă mai există, dar totuși o voi menționa. La început pariorii care au retras sume mai mari de bani au avut neplăcuta surpriză de a fi anunțați că banii vor fi trimiși în rate, lucru care recunosc că nu l-am mai întâlnit la alte case de pariuri online. Dar probabil existau ceva probleme cu lichiditățile fiindcă atunci Winmasters era o agenție nouă aflată la început de drum.

 

3. Retragerile pot dura câteva zile

Depunerea minimă este de 40RON și poate fi efectuată cu un card de credit / debit, prin Paysafecard, prin Neteller sau Skrill. Retragerile pot fi efectuate prin aceeași metodă de plată prin care ai depus, iar suma minimă pe care o poți scoate este de 80RON. Trebuie precizat că retragerile durează un pic mai mult decât la agenții precum Unibet sau Betano, acolo unde poți avea banii în cont în aceeași zi. Dar totuși nici la Winmasters timpul de așteptare nu este deranjant de mare.

 

4. Lucruri pe care trebuie să le știi despre bonusul pentru prima depunere

Clienții noi beneficiază de un bonus de bun venit de 100% în limita a 500RON. Am observat că pe site scrie că acesta este cel mai mare bonus din România, deși de fapt sunt câteva case de pariuri care oferă bonusuri mai mari la ora actuală. În orice caz acest bonus nu este deloc de neglijat, chiar dacă condițiile de rulaj nu vor fi pe placul tuturor: 8x pe cote de 1.80+ în maxim 60 de zile. Eu de exemplu am depus 500RON și am mai primit încă 500RON din partea agenției, ceea ce înseamnă că am de făcut un rulaj de 8000RON. Pe mine nu mă deranjează acest lucru în mod deosebit pentru că oricum am depus pentru a paria, nu doar pentru a lua bonusul și a pleca. Rulajul se face în mod natural, asta dacă chiar intenționezi să joci cu regularitate la pariuri. Mi-ar fi plăcut totuși dacă ar fi contat la rulaj și pariurile plasate pe cote mai mici, așa cum se întâmplă la alte agenții precum Unibet sau Sportingbet unde pot paria pe cote de 1.40, respectiv 1.50. Cel mai bun bonus la ora actuală este cel de la această casă de pariuri, se acordă instant, inclusiv prin Skrill.

Încă un lucru important. Dacă vrei să aplici pentru această ofertă de bun venit, atunci trebuie să introduci codul ”BONUS500RO” în secțiunea ” "Solduri și Transferuri", după care este necesar să transferi bani din ”Cash” în ”Pariuri sportive / Cazinou”.

Actualizare 12.07.2016: Winmasters oferă în prezent bonus 100% la fiecare din primele 3 depuneri, valoarea totală a pachetului fiind de 1.000 RON. Mai multe detalii despre acest pachet promoţional poţi citi în articolul: https://pariurix.com/bonus-winmasters-100-pana-la-1000-ron.html.

winmasters-bonus.png

5. Nu sunt oferite prea multe promoții, dar numărul lor este în creștere

În primul an de la lansare nu prea au fost oferite promoții ocazionale decât foarte rar. În ultima vreme acest lucru s-a mai schimbat, iar cei de la Winmasters au început să vină și ei cu câteva oferte interesante. Una din ele este ”0-0: Pariurile se rambursează” prin care primești înapoi suma pariată dacă meciul respectiv se termină cu o remiză albă. Dar înainte de a profita de pe urma acestei promoții, trebuie să știi că nu toate pariurile se califică.  Doar pariurile single pre-meci de tipul Scor Corect, Pauză/Final sau Scor Corect la Pauză/Final din Premier League, Serie A, Bundesliga, Primera Division, Ligue 1, Liga 1, Champions League și Europa League pot lua parte la această promoție. Suma maximă pe care o poți primi este de 1200RON, aceasta fiind creditată în maxim 24 de ore de la terminarea partidei respective.

6. Oferta sportivă este bună, dar nu vei găsi pariuri pe sporturi mici

Sunt acoperite doar 11 sporturi, iar asta este o problemă fiindcă Unibet, Netbet sau BetStars acoperă peste 30 de sporturi, iar majoritatea agențiilor de pariuri bune acoperă și ele 20+ sporturi. Pe de altă parte, trebuie să recunosc că oferta este destul de bună la sporturile acoperite. Dacă ești genul de parior care este interesat doar de fotbal, vei vedea că nu ai motive să te plângi fiindcă vei găsi pariuri pe foarte multe competiții mici precum campionate regionale de U21 din Suedia sau ligile inferioare finlandeze. Părerea mea este ca înainte să îți deschizi un cont să arunci un ochi peste ofertă să vezi dacă ea conține ceea ce te interesează pe tine.

7. Oferta live este și ea comparabilă cu cea a agențiilor importante, mai puțin pe tenis

Pentru a putea face o comparație corectă a ofertei live, am intrat atât pe site la Winmasters, cât și pe Unibet și Netbet pentru a vedea care au o ofertă live mai bună. Așa cum se poate vedea în poza de mai jos, ca număr de evenimente acoperite oferta este cam aceeași la aproape toate sporturile, mai puțin la tenis acolo unde diferența este vizibilă în defavoarea celor de la Winmasters.

winmasters-oferta-live.png

8. Nu este oferit un serviciu de transmisii live video

Dacă vrei să urmărești evenimentele sportive preferate din aceeași fereastră din care plasezi pariuri live, atunci trebuie să te orientezi către un alt operator deoarece nu este oferit un serviciu Winmasters Live Streaming.

9.Poți paria din mers de pe dispozitive mobile

Dacă nu ești acasă poți plasa pariuri la winmasters.com de pe orice telefon sau tabletă, direct din browser. Nu este oferită din păcate și o aplicație, dar site-ul mobil este optimizat suficient de bine încât să poți paria în condiții optime.

10. Celelalte servicii sunt de o calitate bună

Winmasters are și un cazino online care iese în evidență prin numărul foarte mare de ”păcănele” oferite: peste 600. Fără îndoială acest operator este pe primele locuri în ceea ce privește diversitatea și oferta din secțiunea Casino. Este oferit și un cazino live, dar și o cameră de poker care face parte din iPoker, una din cele mai mari rețele de poker din lume.

Nu uita să intri pe subiectul de discuții Winmasters de pe forumul nostru pentru a afla mai multe despre experiențele utilizatorilor noștri cu acest operator. Tot acolo poți posta întrebări și nelămuriri, iar cineva din staff-ul nostru sau din rândul utilizatorilor va încerca să te ajute pe cât este posibil.

Joacă acum cu un super bonus de bun venit!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi