Ghid pariuri sportive Winmasters

3,4k 0

winmasters-interfata.png

Winmasters (D.ONJN 1278/29.06.2016) a profitat din plin de introducerea licenței obligatorii în România, ea fiind printre primele agenții de pariuri online care a intrat în legalitate deși era complet necunoscută până în 2015. De fapt mulți spun că ea a apărut pe  piața online special din acest motiv și că în spatele ei s-ar afla Sebastian Ghiță, dar asta este altă poveste. Important este că agenţia de pariuri a ajuns în scurt timp să fie un site de pariuri destul de popular la noi în țară, foarte mulți români având deja cont la el.  

Dacă și tu vrei să-ți deschizi un cont la Winmasters, dar ești la primul contact cu pariurile online și nu prea știi sigur ce pași ai de urmat, atunci ești în locul potrivit deoarece în cele ce urmează îți voi prezenta un tutorial de la A la Z în care vei găsi tot ce te interesează. Acest ghid pariuri sportive online te va învăța cum să deschizi un cont de pariuri, cum să efectuezi primul depozit, cum să aplici pentru bonusul de bun venit, dar și cum să retragi eventualele câștiguri din cont. 

Deschide cont și joacă cu un super bonus de bun venit!

 

PASUL 1 – Deschiderea unui cont de pariuri 

Intră pe site-ul agenției (te așteaptă un bonus atractiv), iar în colțul dreapta sus a paginii vei vedea un buton roșu pe care scrie ”Înregistrare”.  Apasă acel buton, după care vei fi redirecționat către un formular format din mai multe părți în care trebuie să completezi următoarele date: 
 

Partea 1 
 • E-mail: trece o adresă de email la care poți fi contactat. Aceasta va fi necesară pentru mai multe lucruri, cum ar fi confirmarea contului de pariuri, recuperarea contului în caz că-l pierzi etc. Tot pe acest mail vei primi și mesaje ce conțin cele mai noi promoții și oferte ale agenției.
 • Prenume: numele tău mic 
 • Nume: numele tău de familie 
 • Gen: Masculin / Feminin 
 • Data nașterii: data la care te-ai născut. Ai grijă să alegi bine ziua și luna, să nu le încurci între ele 

Apasă butonul ”Terminat”, după care vei fi redirecționat către partea a doua a formularului de înregistrare.  
 

inregistrare-1.png


Partea 2 
 • Adresă:  trece adresa ta, așa cum apare în buletin.  
 • Cod poștal: introdu codul poștal corespunzător adresei tale. Dacă nu-l ști poți intra aici pentru a-l afla: http://www.coduripostale.com 
 • Țara: va fi deja selectată România; lasă așa 
 • Mobil: un număr de telefon la care poți fi contactat 
 • Nume utilizator: alege un username cu care să te loghezi de fiecare dată pe cont. Acesta trebuie să conțină 6-12 caractere. Poți folosi numai litere, numere și cratime; spațiile și accentele nu sunt permise
 • Parolă: o parolă pe care s-o folosești de fiecare dată când te loghezi în cont. Ai grijă să alegi ceva ce poți ține ușor minte. Parola trebuie să fie de 8 – 20 caractere și să conțină minim o literă mică, o literă mare și un număr
 • Monedă: ai de ales între vreo nouă monede diferite, fiind oferite chiar și valute precum dinar sârbesc sau ruble. Din motive evidente alege leul românesc. 
 • Am citit și acceptat termeni și condiții – bifează această căsuță pentru a confirma că ești de acord cu regulamentul agenției Winmasters
   

inregistrare-2.png


Apasă butonul Înregistrare, după care vei primi un mesaj de confirmare că contul de pariuri a fost creat cu succes. Dar înainte să-l poți utiliza va trebui să-l confirmi dând click pe link-ul din mailul primit la înregistrare pe adresa completată anterior.
 

confirmare-inregistrare.png


În partea de sus a paginii principale vei vedea un formular în care poți introduce datele utilizate la înregistrare pentru a te loga în cont. Poți bifa căsuța ”Ține-mă minte” pentru ca aceste date să fie salvate, și să nu fie necesar să le completezi de fiecare dată când vrei să te loghezi. Apasă pe butonul ”Autentificare” după care vei fi redirecționat către noul tău cont de pariuri online. 
 

logare.png


Acum în locul unui formular de înregistrare / logare, în partea de sus vei găsi opțiuni ce țin de contul tău de pariuri. Dar să vedem mai exact ce informații pot fi accesate din colțul dreapta sus a paginii: 

 • Ora: în primul rând poți verifica dacă ora de pe site corespunde cu fusul orar din România 
 • Ai nevoie de ajutor?: poți apăsa acest buton pentru a contacta serviciul de suport clienți 
 • Mobil: aici găsești informații despre pariurile de pe mobil 
 • Limba: ai de ales între nouă limbi diferite 
 • Cash sporturi / cazinou: de aici poți vedea balanța contului tău de pariuri, dar și banii pe care-i ai în secțiunea Cazinou 
 • Contul meu: este butonul de lângă balanța contului, buton pe care scrie usernameul tău. Dacă dai click pe acesta vei fi redirecționat către o pagină de unde poți edita datele tale personale, poți efectua o depunere / retragere, poți vizualiza istoricul pariurilor și a tranzacțiilor etc. 
 • Mail: aici vei primi diferite mesaje de la staff-ul Winmasters, cum ar fi informații despre actualizarea termenilor și condițiilor, promoții noi, etc 
 • Depunere: apasă acest buton pentru a efectua un depozit 
 • Deconectare: apasă acest buton pentru a te deloga din cont 

Citește recenzia completă a casei de pariuri online Winmasters!
 

 

 

 

 

bara-verticala.png

 

PASUL 2 – Efectuarea unui depozit și aplicarea pentru bonusul de bun venit 

Pentru a efectua un depozit apasă butonul ”Depunere”, după care vei fi redirecționat către o pagină de instrucțiuni. De aici vei afla că poți folosi următoarele metode de plată: transfer bancar (minim 250 RON), card de credit / debit, Paysafecard, Neteller și Skrill (minim 40 RON). 
 

depunere-1.png


Pentru a alege o metodă de plată trebuie pur și simplu să dai click pe ea, după care se va încărca un formular pe care trebuie să-l completezi cu datele cerute. Mai jos îți voi prezenta exemplul unei depuneri cu cardul, deoarece aceasta este cea mai populară metodă de plată. În cazul unui astfel de depozit ai de completat următoarele date: 

 • Tipul cardului: selectează tipul cardului pe care-l deții (VISA / Mastercard / Maestro) 
 • Numărul cardului: aici trebuie să treci acel număr format din 16 cifre aflat pe fața cardului 
 • Data expirării: data la care expiră cardul; scrisă pe acesta 
 • Numele deținătorului cardului: trece numele exact cum apare el pe card. Acest nume trebuie să corespundă cu numele utilizat la înregistrare, altfel vei întâmpina probleme 
 • CVV2: acest cod este format din ultimele trei cifre de pe spatele cardului 
 • Suma: suma pe care dorești s-o depui (recomand să depui 200 sau 300 RON pentru a putea încasa bonusul maxim oferit pentru prima depunere la momentul deschiderii contului)
 • Confirmare: apasă acest buton pentru a confirma depunerea 
   

depunere-2.png


În acest moment ar trebui să ai un cont de pariuri la Winmasters cu bani în el. Însă mai ai ceva de făcut înainte de a putea începe să pariezi. Din secțiunea ”Contul meu” selectează opțiunea ”Solduri și transferuri”. Aici trebuie să introduci codul de bonus, în cazul în care oferta actuală solicită acest lucru. Pentru a afla exact în ce constă bonusul de bun venit și dacă ai de introdus un anumit cod atunci când aplici pentru aceasta, accesează următorul link: https://pariurix.com/agentii/winmasters/promotii
 

transfer-fonduri.png


Mai jos voi vorbi mai mult despre bonusul pentru prima depunere, dar înainte de toate trebuie să-ți arăt cum poți pune primul tău pariu la Winmasters (deschide un cont acum).  

CLICK AICI pentru mai multe informații despre depuneri și retrageri de bani la Winmasters!

 

PASUL 3 - Plasarea primului pariu 


Găsirea meciului dorit

Înainte de a putea pune un pariu trebuie să găsești evenimentul sportiv care te interesează. Presupunem că vrei să pariezi pe meciul Viitorul Constanța vs Pandurii Târgu Jiu din România Liga 1. Pentru a face acest lucru accesează meniul ”Sporturi” de sus, după care din meniul vertical din stânga alege ”Fotbal” – ”România” – ”Liga 1 Championship round”. Așa cum poți vedea, în dreptul fiecărei competiții și meci ai un buton de adăugare la favorite. Astfel, data viitoare vei accesa mult mai ușor meciul / liga care te interesează. 
 

gasire-meci.png


În dreptul fiecărui meci găsești cotele pentru 1x2, dar și cotele pentru ”total goluri” (over / under). Pentru a vedea o listă completă cu toate pariurile disponibile la partida dorită trebuie să dai click pe aceasta. Apoi tot ce trebuie să faci este să selectezi cota corespunzătoare pariului pe care vrei să-l joci, iar acest pariu se va încărca într-un bilet virtual în partea dreaptă a paginii.  
 

selectare-pariu.png

 
Plasarea primului pariu single

În acest bilet virtual va trebui să completezi suma pe care vrei s-o mizezi, după care poți apăsa butonul ”Pariază”. Așa cum poți vedea, plasarea primului pariu este ceva foarte simplu de făcut și chiar și un parior începător se poate descurca fără nici cea mai mică problemă. 
 

plasare-pariu-single.png


Plasarea primului pariu multiplu

Dar și plasarea unui pariu multiplu nu este deloc greu de făcut. Selectează toate pariurile care te interesează, iar acestea vor apărea unul sub altul în biletul tău virtual. Din partea de sus a acestui bilet trebuie să selectezi opțiunea ”Multiplu” (totuși este posibil ca aceasta să se selecteze automat), după care să completezi în partea de jos a biletulu miza dorită. Un pariu multiplu sau un bilet simplu va fi câștigător doar dacă toate selecțiile de pe bilet vor fi câștigate.  

Test făcut de PariuriX: câtă valoare există de fapt într-un pariu multiplu?
 

pariu-multiplu.png

 
Plasarea unui bilet în sistem

Pentru a pune un astfel de pariu, trebuie în primul rând să alegi opțiunea ”Sistem” din biletul tău virtual. Sub selecții vor fi afișate toate sistemele dintre care poți alege. Atenție! Spre deosebire de pariurile precedente, un bilet în sistem conține mai multe combinații posibile. Asta înseamnă că miza completată de tine se va înmulți cu numărul de combinații. Pentru a înțelege mai exact despre ce este voprba îți voi prezenta un exemplu la un bilet cu cinci meciuri. La acesta poți juca următoarele sisteme: 

 • 4/5 – combinații de câte 4 meciuri. Sunt 5 combinații posibile 
 • 3/5 – combinații de câte 3 meciuri. Există 10 combinații posibile 
 • 2/5 – combinații de câte 2 meciuri. Sunt 10 combinații posibile 
 • Canadian – toate combinațiile din sistemele 5/5, 4/5, 3/5 și 2/5. Există 26 de combinații posibile 
 • Lucky 31 – toate combinațiile din sistemul Canadian, plus câte un pariu single pe fiecare meci în parte. Așa cum se poate înțelege și din numele sistemului sunt 31 de combinații posibile. 

Miza minimă pe combinație la winmasters.com este de 1 RON. Deci pe un sistem Lucky 31 nu poți paria o sumă mai mică de 31 RON.  

CLICK AICI pentru a vedea cum se pune primu pariu la Winmasters!
 

pariu-sistem.png

 

Plasarea unui pariu live

Indiferent că pariezi pre-meci sau live pașii care trebuie urmați sunt cam aceeași, deci nu sunt prea multe de spus aici. Trebuie doar să intri în secțiunea ”Live Pariuri”, să alegi meciul care te interesează și să plasezi pariurile dorite.  
 

pariuri-live.png

 

 

PASUL 4 – Verificarea contului de pariuri și efectuarea unei retrageri 

Este posibil să poți efectua o retragere și fără să verifici în prealabil contul de pariuri, dar recomand să faci acest pas înainte, pentru că astfel retragerile vor fi procesate mai rapid și vei putea retrage sume mai mari. Plus că dacă nu trimiți de bunăvoie aceste documente, există oricând posibilitatea ca cei de la Winmasters (deschide un cont acum) să ți le ceară înainte să accepte cererea ta de retragere. 

Pentru a verifica contul de pariuri trebuie să accesezi ”Contul meu” și să intri în secțiunea ”Încarcă documentele”. Aici va trebui să adaugi următoarele documente: 

 • Fișier 1 – Dovada identității -  o copie a cărţii de identitate, a permisului de conducere sau a pașaportului. 
 • Fișier 2 – Dovada metodei de plată – dacă ai depus cu cardul atunci va fi necesar să trimiți o copie cu fața acestuia. Ultimele patru cifre trebuie să fie vizibile, în timp ce restul pot fi acoperite. Dacă ai depus prin Skrill/ Neteller, atunci este obligatoriu să faci un screenshot al portofelului electronic care demonstrează că ai făcut o depunere la Winmasters
 • Fișier 3 – Dovada adresei – o copie a unui extras de cont sau a unei facturi de utilități (telefon, gaze, curent etc) pe care să fie afișat numele și adresa. Acest document nu trebuie să fie mai vechi de 3 luni.

Pozele pot fi atât scanate cât și fotografiate; ideea este că ele trebuie să fie clare, iar informațiile să poată fi citite cu ușurință. Află mai multe despre procesul de verificare a identității!
 

verificarea-identitatii.png

 

Pasul 5 - Efectuarea unei retrageri

Trebuie precizat că în cazul depunerilor nu este percepută vreo taxă, însă în cazul retragerilor trebuie să plătești un comision de 3%, care este destul de piperat. Asta înseamnă că dacă retragi suma de 1.000 RON vei primi doar 970 RON, deoarece ceilalți 30 RON rămân la agenție. Retragerea minimă este de 80 RON prin Skrill, Neteller și card de credit / debit și de 350 RON prin transfer bancar. Poți utiliza pentru retrageri doar acea metodă de plată folosită atunci când ai depus.  

Dacă ai retras utilizând un portofel electronic, atunci ar trebui să primești banii în maxim 24 de ore, în timp ce o retragere prin bancă (indiferent că este prin transfer bancar sau pe card) durează 2-3 zile lucrătoare. 
 

retrageri.png

 

Alte servicii și promoții 

Din păcate, în afară de bonusul pentru prima depunere cei de la Winmasters m nu prea au alte bonusuri pariuri. Aceștia oferă în schimb la jocuri de cazino un bonus de bun venit tentant pe care îl poți descoperi AICI.

Părerea mea este că merită să joci măcar o dată la Winmasters, dar în final fiecare persoană este liberă să aleagă dacă vrea să-și deschidă sau nu un cont la acest operator de pariuri pe internet. Dacă faci parte din cei care vor să încerce site-ul Winmasters, atunci sper că acest ghid de pariuri sportive online Winmasters sa-ți fie de folos. Deschide un cont acum!

Deschide cont și joacă cu un super bonus de bun venit!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Salvează

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi