Deschidere și verificare cont Winmasters - cum joc la acest operator?

2022-02-21 14:36:25 1,4k 0

În acest articol vreau să îți arăt cum deschizi un cont de pariuri la casa de pariuri online Winmasters. Dar înainte de a face asta îți voi prezenta câteva informații importante, ca să nu ai parte de surprize. După aceea, îți voi arăta și cum parcurgi procesul de verificare KYC Winmasters. 

Deschide cont și joacă acum cu un bonus atractiv pentru prima depunere!

 

1. Ce trebuie să știi înainte de a deschide un cont Winmasters?

 • Sunt cerute multe date personale – la înregistrare va trebui să completezi destul de multe date personale precum nume complet, adresă și chiar CNP. Este un lucru firesc pe care îl vei întâlni pe orice site de pariuri sportive, și mai mult decât atât, pe orice site unde urmează să stochezi bani pe cont. Dacă o persoană ar putea depune sau retrage bani de pe un cont fără a i se ști identitatea, atunci aceasta ar reprezenta o adevărată ”mină de aur” pentru spălarea de bani sau stocarea de fonduri obținute din surse mai puțin legale. Iar lista de motive este bineînțeles mai lungă de atât.
 • Nu completa date false – și ce dacă sunt cerute atâtea informații personale? La urma urmei poți completa ce vrei, nu? Așa e, doar că înainte de a putea efectua o retragere va trebui să trimiți copii după documente care să îți confirme identitatea. Iar dacă nu o faci, te vei trezi cu fondurile blocate fără a avea posibilitatea de a le retrage. 
 • Nu juca la pariuri dacă nu ai vârsta legală – bun, nu poți juca cu date false, dar cu datele altcuiva? Poate te gândești că reprezentanții casei de pariuri Winmasters sau ai oricărei alte agenții online nu au cum să te prindă dacă utilizezi datele părinților sau ale unui prieten, dar crede-mă când îți zic că lucrurile nu stau deloc așa. Aceștia au acces la soft-uri foarte avansate, plus că au și o experiență bogată cu astfel de cazuri. Așa că s-ar putea să fii surprins. Am dezvoltat subiectul în ACEST ARTICOL, recomand să îl citești.
 • Nu primești plicuri acasă – deși nu recomandăm să ascunzi familiei că joci la pariuri, trebuie să te informăm că nu vei primi plicuri acasă și nici nu există moduri în care cineva să poată afla direct de la agenția de pariuri (oricare ar fi ea) dacă joci acolo sau nu. Toate informațiile de acest gen sunt confidențiale.

 

2. Cum deschid un cont Winmasters pas cu pas

Intră pe site-ul www.winmasters.ro și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum” din colțul dreapta sus al site-ului. Se va deschide un formular format din 3 coloane după cum urmează:
 

Pasul 1 - Date ce țin de cont

 • Email - o adresă de căsuță electronică asociată contului tău de pariuri. Trebuie să introduci o adresă reală, pentru că vei avea nevoie de ea pentru a îți activa contul de pariuri online.
 • Nume Utilizator - userul cu care să te loghezi pe cont. Acesta trebuie să fie de 6-20 de caractere și să conțină numai numere și litere.
 • Parolă – o parolă pe care să o utilizezi de fiecare dată la logare. Aceasta trebuie să fie de 6-20 de caractere și să conțină numai numere și litere. De asemenea, nu trebuie să conțină numele de utilizator.
 • Confirmă parola - introdu din nou parola pentru a fi sigur că nu ai greșit-o

 

Pasul 2 - Date personale

 • Gen - Masculin / Feminin
 • Prenume – Numele mic
 • Nume – Numele de familie
 • Data nașterii – în prima căsuță ziua, în a doua luna, în a treia anul
 • Naționalitate – selectează România
 • CNP – codul numeric personal, așa cum apare în buletin
 • Monedă - poți selecta între RON, Euro și Dolari, dar recomandăm să lași contul în RON.

 

Pasul 3 - date ce țin de adresă

 • Adresă – adresa la care locuiești, așa cum apare în buletin
 • Cod poștal – codul poștal corespunzător adresei tale. Dacă nu îl cunoști îl poți afla de pe coduripostale.com.
 • Oraș – orașul în care locuiești
 • Țara – este selectat automat România, lasă așa
 • Telefon - numărul tău de telefon, care va fi asociat contului de pariuri. Introdu un număr real, în cazul în care staff-ul agenției are nevoie să ia legătura cu tine,
 • I am not a Robot - bifează căsuța, și dacă e cazul, parcurge testul de verificare a faptului că ești o persoană reală.
 • ”Vreau să primesc oferte și bonusuri exclusive. Sunt conștient că pot să mă dezabonez oricând.” - bifează doar dacă dorești
 • "Am cel puțin 18 ani și am citit și acceptat Termeni și Condiții, Politici de Confidenţialitate, Reguli de Pariere și Joc Responsabil." – bifează această căsuță, dar recomand să citești regulamentul de joc înainte de a o face.

 

3. Verificare cont Winmasters – ce documente trebuie și cum le trimit?

Verificarea contului (KYC) la Winmasters (vezi site-ul agenției) este un proces simplu de parcurs, dar va fi și mai simplu după ce termini de citit următoarele paragrafe deoarece îți voi arăta pas cu pas tot ce ai de făcut. Să începem cu actele necesare verificării: 

 • copie după un act de identitate – de preferabil o poză a buletinului sau a pașaportului. S-ar putea ca permisul de conducere sau un alt act să fie refuzat.
 • dovadă a metodei de plată – dacă ai depus cu cardul, atunci este necesar o poză a feței cardului, unde doar ultimele patru cifre trebuie să fie vizibile (restul trebuie acoperite). Nu este solicitată și poză cu spatele cardului. Dacă în schimb ai depus prin Skrill sau Neteller, atunci va trebui să faci un screenshot al contului de portofel electronic care să demonstreze că ai făcut o depunere către Winmasters.
 • dovadă a adresei – o copie a unui extras de cont bancar sau a unei facturi de utilități (gaze, curent, TV, internet etc) care să nu fie mai veche de 3 luni și care să conțină numele și adresa. Dacă din diferite motive nu poți furniza un astfel de document, atunci accesează următorul articol pentru eventuale Verificarea cont KYC la Top Case de pariuri online recomandate, sfaturi și exemple

Pentru a trimite respectivele documente, intră pe winmasters.com și loghează-te pe contul tău de pariuri. În partea de sus a paginii vei găsi un buton care conține userul tău; apasă pe acesta pentru a fi redirecționat către secțiunea ”Contul meu”, acolo unde trebuie să accesezi ”Verificare cont”.

Apasă pe butonul ”Căutați” pentru a atașa documentele solicitate, după care apasă pe ”Trimitere” pentru a le expedia.

 

4. Întrebări comune despre procesul de verificare al identității Winmasters

Ce condiții trebuie să îndeplinească documentele trimise?

 • Cei de la Winmasters recomandă ca actele furnizate să fie fotografiate și nu scanate.
 • Ai grijă ca toate cele patru colțuri ale documentului să fie vizibile în poză, iar informațiile să fie clare și ușor de citit.
 • Documentele ar trebui să fie într-unul din următoarele formate:  .pdf, .png sau .jpg.
 • Documentele nu trebuie să depășească dimensiunea de 4MB.

 

Există un termen limită până când îmi pot verifica contul?

Contul trebuie verificat conform legii în maximum 30 de zile de la momentul efectuării primului depozit. În caz contrar contul de pariuri va fi închis, iar toate fondurile aferente vor fi virate către bugetul statului fără posibilitatea de a le mai recupera. De asemenea, cu un cont neverificat nu vei putea efectua depuneri mai mari de 200 de euro, și nici nu vei putea solicita retrageri.

 

În cât timp este contul verificat contul de pariuri Winmasters?

De obicei verificarea se face în mai puțin de 24 de ore, dar în unele cazuri poate dura până la 3 zile lucrătoare. Poți intra pe forumul de discuții Winmasters pentru a vedea cât a durat acest proces în cazul altor utilizatori Pariurix. 
 

Unde găsesc detalii suplimentare despre procesul de verificare?

Dacă vrei să afli mai multe informații despre procesul de verificare al contului de pariuri și de ce acesta este necesar la fiecare agenție în parte, atunci recomand să citești următorul articol: KYC - Verificarea identității contului la casele de pariuri online.

 

Care sunt cele mai comune motive pentru refuzarea verificării?

Aceste motive sunt mai degrabă comune pentru toate casele de pariuri online licențiate, și nu neapărat doar pentru Winmasters.ro. Dar este bine să le cunoști, asta dacă vrei ca documentele tale să fie acceptate din prima. Sunt pariori care nu cunosc aceste informații și ajung să trimită și de 3 ori actele solicitate până ca acestea să fie în sfârșit primite.

 • Documentele trebuie să fie clare, astfel încât informațiile să fie ușor de citit.
 • În poză trebuie prinse toate cele 4 colțuri ale documentului, deci pozele nu trebuie să pară decupate.
 • Nu trebuie să acoperi informații de pe documente, cu excepția celor solicitate de agenție (de exemplu în cazul pozei feței cardului de credit trebuie să lași vizibile doar ultimele 4 cifre, și să le acoperi pe restul). Dacă acoperi codul numeric personal de pe actul de identitate sau pui degetul pe document în timp ce îl fotografiezi, acesta va fi refuzat din motive evidente.
 • Trimite doar documente care îți sunt solicitate. Dacă la ”dovada adresei” tu pui un selfie cu tine în fața casei, să nu te miri apoi de ce nu ți-au fost acceptate documentele (nu râde, am auzit și de astfel de cazuri).
 • Cardul trebuie semnat pe spate de către titular, în caz contrar va fi refuzat. Scrie și pe el – ”not valid unless signed”.

Deschide cont și joacă acum cu un bonus atractiv pentru prima depunere!

 

Te-ar putea interesa și:

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult