Cote mărite de la Winmasters - câștigă zilnic mai mult cu pariurile tale

1,2k 0

Casa de pariuri online Winmasters vine zilnic cu o ofertă intitulată Cote Mărite prin care oferă cote excelente, peste cele ale agențiilor concurente, pe anumite piețe de pariuri. 


Cum pot beneficia zilnic de cotele mărite de la Winmasters?

  1. Deschide cont nou sau accesează contul actual dacă ești deja client.
  2. Accesează pagina de Sporturi.
  3. Accesează opțiunea Cote mărite din meniul principal din stânga.
  4. Selectează pariul care te interesează și joacă-l ca pe orice alt pariu.
  5. Bucură-te de cota mărită și de câștigurile aferente.


Cote mărite zilnic la Winmasters - ce trebuie să știu despre această ofertă?

Oferta cu cote mărite de la Winmasters este disponibilă în fiecare zi, așa că nu uita să accesezi zilnic site-ul pentru a descoperi cele mai tari îmbunătățiri de cote. Vestea cu adevărat bună este că aceste cote mărite nu sunt supuse niciunei condiții de rulaj, deci poți profita de pe urma lor în același mod în care beneficiezi de pe urma pariurilor obișnuite. Nu există nici alte condiții suplimentare precum miză minimă sau un număr maxim de pariuri pe zi.


În afară de pariuri zilnice cu cote mărite, ce mai găsim?

Pe lângă opțiunea de Cote mărite, Winmasters vine și cu multe alte promoții interesante precum ”0:0 Pariurile se returnează”, ”O selecție pierdută = bilet câștigător”, ”Extra câștiguri pentru pariurile multiple”, ”Pariul tău - construiește-ți propriile pariuri pe orice meci de fotbal” sau ”PulseBet”.

Iar dacă alegi să deschizi un cont acum la Winmasters, vei beneficia și de un pachet atractiv de bun venit de 110% până la 550RON! Partea tare este că acest bonus nu are condiții de rulaj atașate - află mai multe.

Iar dacă te plictisești de pariuri sportive, poți încerca oricând platforma Winmasters Casino unde de asemenea te așteaptă un super bonus de bun venit, dar și cea mai variată gamă de sloturi video din România (în jur de 450). Află mai multe.

Deschide cont și joacă cu un pachet de bun venit de 100% până la 500RON + 40RON FREEBET!

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult