Winmasters

Pariuri Winmasters - primul pariu, pariuri live, pariuri speciale

Interfața site-ului winmasters.ro este una intuitivă, care nu ar trebui să îți dea prea m...

18 Mai 2022 11:08
0
Winmasters Live Betting & Live Streaming în 2022

În această secțiune vom lua la purificat oferta de pariuri live Winmasters pentru a...

22 Feb 2022 13:38
0
Winmasters Mobil de pe Iphone și telefoane și tablete Android

Winmasters vine în 2022 cu o aplicație comună pentru pariuri sportive și jocuri de cazino, cee...

22 Feb 2022 11:11
0
Plăți Winmasters - Depuneri și retrageri de bani în 2022

Când vine vorba de partea de plăți, Winmasters.ro nu stă deloc rău oferind o gamă largă d...

21 Feb 2022 15:06
0
Deschidere și verificare cont Winmasters - cum joc la acest operator?

În acest articol vreau să îți arăt cum deschizi un cont de pariuri la casa de pariu...

21 Feb 2022 14:36
0

De regulă vei găsi pe site-ul nostru pontul zilei din fotbal sau pontul zilei din tenis. În funcție de oferta din ziua respectivă și de încrederea pe care o avem într-un anumit pronostic, putem oferi uneori inclusiv pontul zilei din baschet, handbal sau hochei pe gheață.

În primul rând îți sugerăm să pariezi zilnic pe recomandarea noastră, și nu doar o dată. Este posibil ca într-o zi pontul la pariuri să fie pierzător. Însă dacă pariezi cu regularitate pe parcursul mai multor luni, vor crește considerabil șansele de a fi pe plus la final.

Există anumite case de pariuri online care oferă în 2021 bonusuri fără depunere la pariuri sportive. Dacă pui mâna pe un astfel de bonus, atunci poți paria pe pontul zilei gratis, fără a investi vreun ban! Totuși ia în considerare faptul că astfel de oferte sunt destul de rare, și valabile o perioadă limitată de timp. Pentru a fi informat când apare un nou bonus fără depunere la pariuri recomand să urmărești cu regularitate secțiunea de Promoții pariuri sportive de pe Pariurix.com.

Convinge-te cu ochii tăi! Dacă te duci în partea de sus a acestei paginii Pontul Zilei vei vedea în dreapta un grafic care arată cât de profitabilă a fost fiecare lună din anul curent. De asemenea, poți selecta din stânga paginii și statisticile unui alt an. Ia în considerare faptul că statisticile noastre sunt 100% reale șu automatizate; ele nu pot fi editate manual sau înflorite. Acest lucru este valabil atât pentru Pontul Zilei, cât și pentru celelalte proiecte precum Cota 2 sau Biletul Zilei. De aceea la prima vedere poate vei spune că sunt site-uri care stau mai bine ca noi, însă trebuie să te gândești dacă statisticile lor sunt la fel de reale ca ale noastre. Suntem singurul site de profil din România cu statistici automatize; restul le pot înflori cum vor ei.

Aproape întotdeauna Pontul Zilei va avea o cotă cuprinsă între 1.50 și 1.80. Dacă ți se pare prea mică, atunci o poți combina cu alte pronosticuri din secțiunea noastră de Ponturi Pariuri Sportive pentru a crea un bilet de cotă mai mare.

De regulă Pontul Zilei conține acel pronostic în care specialiștii noștri au cea mai mare încredere în ziua respectivă. În ciuda acestui aspect, nu putem spune că Pontul Zilei este sigur. Nici un pariu nu este sigur! Însă pariind cu regularitate pe recomandările noastre ai șanse mari ca după o perioadă mai lungă de timp să fii pe plus! Apropo, pot fi site-uri care să îți spună că ele oferă Pontul zilei 100% sigur. Aceea este o minciună, nimeni nu poate garanta așa ceva. Poate îți vor spune că au acces la blaturi și informații din interior, dar dacă ar fi avut, crezi că ar fi mai stat să vândă pontul pe internet pentru o sumă modifă? Cu siguranță există meciuri aranjate la pariuri, însă nu au acces la ele chiar oricine. Iar cei care le au, le pariază singuri!

Toate 3 sunt proiecte importante de pe site-ul PariuriX pe care le oferim în fiecare zi, însă sunt complet diferite unul față de celălalt. Hai să facem o comparație pontul zilei – cota 2 – biletul zilei. Pontul zilei – este un bilet cu un singur pariu de cotă 1.50 – 1.85. Aici alegem cel mai sigur pont din ziua respectivă care se încadrează între cotele menționate. Cota 2 – este un bilet zilnic cu o cotă de aproximativ 2 care conține de obicei două ponturi, dar în unele zile poate conține și un singur pont de cotă ~2.00, sau 3 ponturi de cotă ~1.25 Biletul Zilei – este un bilet cu o cotă ceva mai mare de 2.50 – 5.00, ce poate conține de la două pronosticuri până la 4-5 pronosticuri. Pentru toate cele 3 proiecte alegem doar pronosticurile din ziua respecitvă în care avem încrederea cea mai ridicată.

Așa cum menționam mai sus, se poate întâmpla într-o zi ca Pontul Zilei să fie pierzător. De aceea recomandăm să nu pariezi pronosticul propus o singură dată, ci să ne urmărești constant pe termen lung. Ca orice alți pariori, și noi vom avea ponturi câștigătoare și pierzătoare. Ce ne diferențiază pe noi de pariorii obișnuiți este că atunci când tragi linie, noi vom fi pe plus cu pontul zilei.

De obicei nu. Noi oferim cele mai bune cote la pariul zilei, și asta pentru că la fiecare pariu consultăm oferta tuturor agențiilor de pariuri de top din România. De aceea recomandăm pariul zilei doar la agenția care oferă cea mai bună cotă. Dacă te duci în partea de sus a paginii Pontul Zilei vei vedea că în dreptul pontului este menționată o anumită agenție; aceea este cea care are cea mai bună cotă pentru pontul zilei de azi! Iar dacă dai click pe butonul ”Joacă pariul” din dreptul ei vei fi redirecționat către respectiva casă de pariuri, acolo unde te așteaptă și un super bonus de bun venit!

Ai putea, dar trebuie să înțelegi că cu cât ai mai multe meciuri pe bilet, cu atât cresc șansele ca acesta să fie pierzător. Dacă vrei totuși să îți asumi acest risc, recomand să te orientezi către un alt proiect precum Biletul Zilei sau Cota 2, și să verifici meciurile live