Verificarea contului de pariuri la WinBet

24 - 72 ore

Verificarea contului

Vrei să verifici identitatea contului de pariuri WinBet.ro și nu știi ce ai de făcut? Nu este nici o problemă deoarece îți spunem noi; tu tot ce trebuie să faci este să citești cu atenție rândurile următoare.


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. WinBet verificare cont – ce acte sunt solicitate?
 2. Cum trimit documentele solicitate de staff-ul WinBet?
 3. Întrebări comune despre procesul de verificare KYC WinBet

 

1.WinBet verificare cont – ce acte sunt solicitate?

Majoritatea agențiilor de pariuri online solicită destul de multe documente, precum un act de identitate, o dovadă a adresei, o poză după metoda de plată etc. În schimb cei de la WinBet solicită un singur document: o copie după un act de identitate (buletin sau pașaport, nu este acceptat permisul de conducere așa cum se întâmplă la alte agenții). Cel puțin în primă fază, deoarece la orice agenție de pariuri există riscul ca mai devreme sau mai târziu să fie solicitate și alte documente (detalii mai jos). Astfel procesul de verificare cont WinBet nu ar trebui să îți dea absolut nici o bătaie de cap.

 

2.Cum trimit documentele solicitate de staff-ul WinBet?

 • Loghează-te pe contul WinBet sau deschide cont nou dacă nu ești deja client.
 • Accesează secțiunea ”Contul Meu” (dând click pe poza ta de profil din colțul dreapta sus) – ”Profil” – ”Verificarea documentelor”.
 • Selectează tipul de document  – ”Buletin / Pașaport” în acest caz.
 • Selectează fișierul respectând regulile menționate pe respectiva pagină.

 

3. Întrebări comune despre procesul de verificare KYC WinBet

Este obligatorie verificarea identității KYC WinBet?

Conform legilor în vigoare este necesar să verifici identitatea contului de pariuri în maxim 30 de zile de la înregistrare. În caz contrar contul va fi blocat, iar banii de pe cont vor fi trimiși către bugetul statului. Acest lucru se întâmplă la orice operator licențiat, și nu doar în cazul celor de la WinBet. Așa că recomand să trimiți o copie după buletin / pașaport cât mai rapid, pentru că oricum tot trebuie să o faci eventual. Așa măcar scapi de o grijă.
 

Ce se întâmplă după verificarea documentelor?

După încărcarea documentului, staff-ul WinBet va face verificarea lui și te va informa în legătură cu validarea contului tău. În cazul în care documentul încărcat nu poate fi acceptat din diverse motive, vei fi înștiințat de către Echipa Suport Clienți, care te va ghida în trimiterea unui document corespunzător. Dacă documentul este acceptat, atunci restricțiile legate de cont sunt ridicate.

 

Ce restricții am cu un cont neverificat la WinBet?

Nu vei putea efectua depuneri cumulate mai mari de echivalentul a 200€, adică 900RON în acest caz (s-a folosit un curs valutar rotunjit de 4.5RON = 1 Euro). De asemenea, nu poți solicita retrageri, și este posibil să ți se impună și alte restricții.
 

În cât timp sunt verificate documentele la WinBet?

Este greu de spus. Poate dura chiar și câteva zile, dar la fel de bine poți să ai contul verificat în doar câteva ore. Eu de exemplu am primit un mail de confirmare în aproximativ 3-4 ore din momentul în care am trimis documentele solicitate, dar agenția abia lansase recent site-ul, deci e posibil ca staff-ul să fi dat dovadă de exces de zel.

 

Ce condiție trebuie să respecte documentele pentru a fi acceptate din prima?

Atâta timp cât respecți indicațiile simple de mai jos, nu ar trebui să ai probleme.

 • Pozele trebuie să fie clare, iar informațiile de pe ele să fie ușor de citit.
 • În poză trebuie să fie cuprinse toate cele 4 colțuri ale documentului (deci poza să nu pară decupată).
 • Nu acoperi informații de pe document, cu excepția celor solicitate de operator (cum ar fi anumite cifre de pe fața și spatele cardului).
 • Nu trimite alte acte în afară de cele solicitate, pentru că nu te vor ajuta la nimic.
 • Fișierul trimis trebuie să fie în format JPEG, JPG sau PNG și să nu depășsească dimensiunea de 3MB.
 • Documentul trebuie să fie în perioada de valabilitate.
 • Imaginea trebuie să fie în culori reale, nu alb/negru.
 • Imaginea trebuie luată din documentul original, nu este permisă editarea imaginilor digitale.
 • Imaginea documentului, datele personale, semnătura, sigiliul și alte informații trebuie să fie ușor de citit.

 

Este posibil să îmi fie cerute și alte documente în timp?

Da, este dreptul agenției să solicite în orice moment acte suplimentare precum o dovadă a adresei (factură de utilități, extras de cont bancar) sau o copie după metoda de plată folosită. Dar când va fi cazul de așa ceva vei primi un mail cu toate informațiile necesare. Dar pentru început o copie după un act de identitate este suficientă.


Unde mă adresez dacă am întrebări suplimentare?

Dacă acest articol nu te-a lămurit în totalitate, atunci trebuie să știi că avem pe site un material în care am vorbit pe larg despre procesul de verificare KYC la casele de pariuri online licențiate – accesează-l acum! Dacă tot nu ești lămurit, atunci recomand să contactezi serviciul de relații cu clienții WinBet.

4 utilizatori au ales WinBet

Pariezi aici ?