Primul pariu la WINBET

Dacă ai mai jucat în trecut la alte case de pariuri online, atunci vei vedea că plasarea de pariuri la WinBet nu îți va ridica absolut nici o dificultate. Dar chiar dacă nu ai mai făcut-o și ești la primul contact cu pariurile pe internet, vei constata că procedeul este unul intuitiv, iar cu ajutorul nostru este mai mult decât simplu! Te vom învăța să joci atât pariuri single, cât și multiple sau în sistem.


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. WinBet– cum adaug selecțiile dorite pe biletul virtual?
 2. Cum joc la WinBet pariuri single?
 3. Cum joc la WinBet pariuri sportive multiple?
 4. Cum joc la WinBet pariuri în sistem?
 5. Verificare bilet WinBet – cum aflu dacă am câștigat?

 

1. WinBet – cum adaug selecțiile dorite pe biletul virtual?       

 1. Intră pe winbet.ro și loghează-te pe cont sau deschide cont nou dacă nu ești deja client. Vezi aici cum se deschide un cont.
 2. Dă click pe butonul ”Sport” din meniul de sus al paginii.
 3. Selectează sportul dorit din meniul de sporturi din stânga paginii.
 4. Selectează competiția / liga / turneul pe care vrei să pariezi.
 5. Dă click pe un meci pentru a consulta oferta completă.
 6. Apasă pe butonul corespunzător unei cote pentru a adăuga selecția dorită pe biletul virtual.

Biletul virtual WinBet poate fi accesat din partea dreaptă a paginii. Există un chenar special destinat biletului, care rămâne acolo chiar și când nu ai nici o selecție activată. Din partea de sus a biletului virtual poți vedea o listă cu pariurile aflate în desfășurare, dar și cu cele la care se poate da cash out.


2. Cum joc la WinBet pariuri single?

Să presupunem că ai înțeles ce am explicat până aici și ai selectat un pariu pe care vrei să îl joci. Tot ce ai de făcut acum este să completezi miza pe care vrei să o pariezi în cadrul biletului virtual, și să apeși pe butonul ”Pariază acum”. Miza minimă este de doar 0.50RON, ceea ce cu siguranță este un plus pentru WinBet în condițiile în care practic toate celelalte case de pariuri online licențiate solicită o miză minimă de 1RON.


3. Cum joc la WinBet pariuri sportive multiple?

Nici plasarea de pariuri sportive multiple la WinBet nu îți va ridica dificultăți. În primul rând adaăugă pe biletul virtual toate selecțiile pe care vrei să le joci. Acum, din cadrul aceluiași tab ”Simplu” completează căsuța din partea de jos cu miza pe care vrei să o pariezi. Câștigul va fi egal cu produsul dintre suma pariată și cota totală a biletului (care este egală cu produsul tuturor cotelor de pe bilet). Biletul va fi câștigător doar dacă toate selecțiile conținute de bilet vor fi și ele câștigătoare.

Pariuri sportive individuale vs multiple (combo) – tu ce alegi?

 

4. Cum joc la WinBet pariuri în sistem?

Selectează din biletul virtual tab-ul ”Sistem”, și vei oberva că în partea de jos a biletului ai mai multe sisteme dintre care poți alege. La un bilet cu ”n” meciuri vei putea juca combinații de 2, 3, 4 … n-1, n selecții. Nu voi intra în prea multe detalii deoarece ar fi un pic mai mult de explicat, dar dacă te interesează să afli exact cum se calculează cotele și câștigurile pe un bilet în sistem, dar și ce fel de sisteme există în funcție de numărul de meciuri conținut de bilet, atunci cel mai bine este să citești ACEST ARTICOL.

Eu voi lua doar un exemplu. La un bilet cu 4 meciuri poți juca următoarele sisteme:

 • Sistem 1/4 (pariuri simple) – 4 Pariuri - câte un pariu pe fiecare meci individual 
 • Sistem 2/4 (pariuri duble) – 6 Pariuri – combinații de câte 2 meciuri
 • Sistem 3/4 (pariuri triple) – 4 Pariuri – combinații de câte 3 meciuri

Atenție! La multe case de pariuri online trebuie completată miza per combinație, dar aici poți completa direct miza întregului bilet. Eu am completat o miză de 10RON la biletul din exemplul meu (vezi poza de mai jos). Așa cum poți observa am un câștig potențial de 70RON, dar voi lua întreaga sumă doar dacă îmi ies toate pariurile de pe bilet. În caz că ies două sau trei, voi lua o sumă mai mică. Acest potențial câștig îl poți calcula manual - consultă articolul prezentat în paragraful anterior pentru mai multe detalii.

 

 

6.WinBet verificare bilet – cum aflu dacă am câștigat?

Ai în secțiunea ”Contul Meu” - ”Istoricul pariurilor” un istoric unde poți găsi o listă cu toate biletele câștigătoare, pierzătoare sau aflate în desfășurare. Tot din acea secțiune poți vizualiza și o listă cu toate mâinile jucate la păcănelele din ofertă.

Site-ul nu are momentan o secțiune de Rezultate unde să poți vedea scoruri de la meciuri aflate în desfășurare sau încheiate, dar pentru așa ceva recomand utilizarea unui serviciu terț cum ar fi de exemplu www.flashscore.com.

4 utilizatori au ales WinBet

Pariezi aici ?