Pariuri live la WinBet

Ofertă medie

De evenimente

 • Transmisiuni Live
 • Cashout
 • Aplicatie Mobil
 • Închidere pariuri

Ofertă medie

De optiuni pariuri

 • Centru de statistici cu grafică
 • Calendar cu evenimentele
 • Opțiunea Favorite
 • Pariu Rapid

Mulți pariori aleg să joace la pariuri sportive online datorită posibilității de a plasa pariuri live. Toate agențiile de pe internet oferă această posibilitate, însă nu toate au o ofertă la fel de bună, iar altele vin cu minusuri vizibile pe partea tehnică. De aceea a venit momentul să vedem cum stă WinBet când vine vorba de posibilitatea de a plasa pariuri live.

 

PARIURI LIVE WINBET - CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Aspecte tehnice despre WinBet Live Betting
 2. Oferta de pariuri live WinBet
 3. WinBet rezultate live și alte servicii disponibile

 

1.Aspecte tehnice despre WinBet Live Betting

Aspectele tehnice sunt destul de importante pentru că pot influența mult experiența ta cu pariurile live online. Și  problema e că te lovești de ele abia atunci când începi să pariezi, nefiind ceva ce să se observe cu ochiul liber. Așa că am testat un pic platforma WinBet Live Betting pentru a vedea cum se mișcă. Cotele sunt blocate ceva mai des ca la Unibet.ro, iar informațiile sunt actualizate cu o idee mai târziu, dar delay-ul nu este unul deranjant care să afecteze experiența ta cu pariurile live.

De asemenea, pariurile sunt plasate în maximum câteva secunde din momentul în care apeși butonul  ”Pariați”. Aici trebuie să ai un pic de grijă; cotele se modifică des din momentul în care adaugi un pariu pe biletul virtual și până în momentul în care îl confirmi. Și aici nici nu ai posibilitatea de a bifa o căsuță prin care să accepți schimbări automate de cote (așa cum au alte agenții), ceea ce va duce la multe pariuri neplasate și mulți nervi. Asta sigur, dacă pariezi pe evenimente care au loc imediat cum ar fi următorul game la tenis. Dacă joci în schimb pariuri live ceva mai lente, cum ar fi pe un gol până la pauză la fotbal, atunci te vei lovi mai rar de problema oscilației rapide de cote.

În rest nu am observat alte probleme deranjante, dar ce-i drept că nici nu am jucat prea mult pe platforma de live betting WinBet, și nici pe mize mari. Dacă vrei să faci propriile observații, atunci poți da un reply mai jos.

 

2. Oferta de pariuri live WinBet

Oferta de pariuri live WinBet este una decentă care conține inclusiv meciuri de mâna a doua și piețe de pariuri secundare, dar în ziua de astăzi aproape orice operator face asta. Dacă este să comparăm oferta de pariuri live de la WinBet cu cea de la o agenție de top, atunci vei vedea că WinBet acoperă de două ori mai puține meciuri și pariuri decât operatori consacrați precum Netbet, Unibet sau Betano.

Am făcut o astfel de comparație într-o zi de luni dimineață, când în oferta live WinBet am găsit pariuri pe 6 meciuri de tenis, unul de tenis de masă și unul de eSports. La aceeași oră Betano.ro oferea pariuri pe 13 meciuri de tenis, 2 de fotbal, unul de baschet, unul de tenis de masă și unul de eSports.

M-am uitat peste oferta unui meci de tenis, și nu era deloc rea. Puteam plasa pariuri pe fiecare game și punct în parte, și nu lipseau nici handicapurile asiatice. Nici la fotbal oferta live de pe winbet.ro nu era rea, dar din nou, sub cea a caselor de pariuri online de top.

 

3. WinBet rezultate live și alte servicii disponibile

Multe case de pariuri online au un serviciu de scoruri și rezultate live, dar WinBet nu este din păcate una dintre acestea. Deci nu poți verifica rezultate live la WinBet. Poți totuși să verifici scorul unui meci aflat în desfășurare direct din fereastra de pariuri live,  dar recomand să utilizezi și un serviciu terț specializat pe așa ceva cum ar fi flashscore.com. Iar pentru a verifica statusul unor pariuri de la meciuri deja încheiate, poți intra de pe winbet.ro în ”Contul meu” – ”Istoricul pariurilor mele” pentru a vedea dacă acestea au fost câștigătoare sau pierzătoare.

WinBet pune la dispoziția pariorilor și un centru live unde poți vedea prin intermediul unei ferestre flash cine atacă, cine are posesia, sau când se întâmplă ceva notabil în meci (gol, corner, cartonaș etc).

Există însă și minusuri. Cel mai important minus constă în lipta unui serviciu de transmisiuni live video; dacă ești în căutarea unei case de pariuri online cu live streaming accesează ACEST ARTICOL. Nu este oferită nici opțiunea de pariu rapid prin care să poți plasa un pariu dintr-un singur click, și nici cea de Action Betting prin care să poți paria pe exact următoarea fază (vezi AICI ce agenție vine cu o astfel de facilitate). Ar mai trebui menționat că poți plasa pariuri live la WinBet de pe mobil, dar doar direct din browser, deoarece nu este oferită o aplicație.

Per total platforma de pariuri live WinBet este una decentă, de care un parior ocazional nu se va plânge, dar care nu va mulțumi complet jucătorii mai pretențioși. Acestora le recomandăm o altă casă de pariuri precum Unibet.roNetbet.roBetfair.roBetano.ro sau Fortuna.ro.

4 utilizatori au ales WinBet

Pariezi aici ?